Bildirim
aksa oto kuaför kapandı (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
çok pahalı 35 tl olsa oke ama bu paraya asla
-
Selamlar Bugün Hamza ve Erdem Bey'in yanına 2009 honda civic aracımı götürdüm. sabah 11 gibi başlayan işlemler akşam 19:30 gibi bitti. Edindiğim izlenimleri sizlere aktarmak istiyorum.
Aracınız önce yıkanıyor ardından aracınızın iç temizliği koltukları vb yapılıyor daha sonra araç ayrı bir bölmeye alınıp 3-4 kat pasta cila hare vb yapılıyor. bu sırada koltuklar sıcak hava üfüren bir makine ile kurutuyor. benim koltuklarım kupkuruydu en çok kafama o takılıyordu ancak bir gram ıslaklık yoktu!
Son derece işlerinin ehli ustalar arabam adeta yeni gibi oldu. Koltuklar sıfır gibi oldu kolçaklar leş gibiydi çünkü arabanın içi krem rengi kadifemsi bir kumaş bütün kiri emmiş ancak ne var ne yoksa hepsi çıkarılmış. bu arada bagajın tabanı da çıkarılıp temizlendi kısacası gün boyu ellerinde fırçalar spreyler çalışıp durdular.
Sonuçtan son derece memnunum Siyah araba menevişli gibi oldu yıldır yıldır ediyor 170 liraya bu hizmet gerçekten harika..
Bu arada sınırsız çay ve Wi-fi de cabası
kazıklanmadığınızı bilmeniz, size güzel iş teslim edilmesi, güleryüz görmeniz gerçekten insanı mutlu ediyor.
Tekrardan Teşekkürler,
-
Merhabalar,
@respectrespect : Mustafa Bey öncelikle hayırlı olsun. Umarım paranızın karşılığını almışsınızdır.
Ben de 2 ay önce aldığım 2005 model VW Bora için düşünüyorum ama bana biraz pahalı gibi geliyor. Bir de bu pasta cila vs. işleri biraz düşündürüyor. Arabanın boyasına herhangi bir zararı oluyor mu? Yukarılarda çizik gidermek için inceltme işlerinden bahsedilmiş. Emin olmamakla beraber bana sanki boyayı bir nevi törpülüyorlar gibi geliyor. Tam emin olamıyorum.
Ayrıca Tavan temizleme işleminden sonra tavan'da sarkma olabiliyormuş, o yüzden insanlar genelde mümkün derece tavanlara dokundurmuyorlarmış. Burda yapılan temizlikte böyle birşey söz konusu mu?
Bir de motor yıkama koruma işi beni düşündürüyor. Mekanik ve Elektronik aksamda bir sıkıntı oluşturur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: buzel@hotmail.com
Merhabalar,
@respectrespect : Mustafa Bey öncelikle hayırlı olsun. Umarım paranızın karşılığını almışsınızdır.
Ben de 2 ay önce aldığım 2005 model VW Bora için düşünüyorum ama bana biraz pahalı gibi geliyor. Bir de bu pasta cila vs. işleri biraz düşündürüyor. Arabanın boyasına herhangi bir zararı oluyor mu? Yukarılarda çizik gidermek için inceltme işlerinden bahsedilmiş. Emin olmamakla beraber bana sanki boyayı bir nevi törpülüyorlar gibi geliyor. Tam emin olamıyorum.
Ayrıca Tavan temizleme işleminden sonra tavan'da sarkma olabiliyormuş, o yüzden insanlar genelde mümkün derece tavanlara dokundurmuyorlarmış. Burda yapılan temizlikte böyle birşey söz konusu mu?
Bir de motor yıkama koruma işi beni düşündürüyor. Mekanik ve Elektronik aksamda bir sıkıntı oluşturur mu?
inceltme nedir bilmiyorum ancak sadece kimyasallar kullanılıyor pasta şeklinde. fiyat bana cazip geliyor erdem ve hamza arkadaş lar gün boyu arabam için mesai yaptilar bugün 2 araba için çalıştılar diğeri cabrio bmw idi benim fikrim gayet uygun ve başarılı. aracinizin boyası biraz açılacak ama amaç bu zaten. teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi günler Firma Yetkilileri;
En erken hangi güne randevu verebilirsiniz 2005 model Gri Renk Mitsubishi Colt aracım için. İşyerim Halkalı Sinpaş Bosphorus City yanında ve sabah saat kaçta bırakıp akşam kaçta alabilirim?
ilginiz için teşekkürler. Hayırlı işler. -
quote:
Orijinalden alıntı: respectrespect
quote:
Orijinalden alıntı: buzel@hotmail.com
Merhabalar,
Bir de motor yıkama koruma işi beni düşündürüyor. Mekanik ve Elektronik aksamda bir sıkıntı oluşturur mu?
inceltme nedir bilmiyorum ancak sadece kimyasallar kullanılıyor pasta şeklinde. fiyat bana cazip geliyor erdem ve hamza arkadaş lar gün boyu arabam için mesai yaptilar bugün 2 araba için çalıştılar diğeri cabrio bmw idi benim fikrim gayet uygun ve başarılı. aracinizin boyası biraz açılacak ama amaç bu zaten. teşekkürler
Bu işlemler doğru uygulandığında boyaya hiçbir zarar vermez. Tam tersine ömrünü uzatır.
Metalik renkli araçlarda boya üzerinde vernik tabakası mevcuttur. Bu saydam tabaka pürüzsüz ise araç parlar. Alttaki renk gloss dediğimiz bir yoğunluk kazanır.
Bu saydam vernik tabakasini cam yüzey gibi düşünün. Optik olarak çizik ve hareler olusunca alttaki renk gerçekte olduğundan daha solgun görünür.
Boya koruma işlemlerinde bu tabaka örneğin 150mikron kalinlikta ise ağır bir işlem sonrası bile en fazla 140 mikron seviyesine iner. Ancak daha sonra uygulanan cila ile yeniden eski haline döner.
Eski aracimin kaput boyalı idi ve 300mikron gibi abarti bir boya vernik tabakası vardı. 4 farklı kalın pasta ile ve yün pad ile uygulama yaptım 15 mikron inmedi. Düşünün.
Firma ile ilgim yoktur. Boya koruma ile ilgim vardır. Iyi gunler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hala devam ediyormu -
kampanya güncelliği hakkında bilgi lütfennn -
Konu buraya taşındı arkadaşlar;
http://forum.donanimhaber.com/m_72643802/mpage_2/tm.htm -
www.otohijyen.com sitesinde oto köpüğü karşlığında basınçlı yıkama makinası veriyorlar..Fırçasız Oto köpükleri çok güzel...bi bak istersen - otoyikamacı -
Donanimhaber e özel kampanya olsada gitsek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, ben Aksa Kuaföre 2 hafta önce aracımı teslim ettim ve full paket olarak 180TL ödedim.
Sabah 10.30 gibi aracımı bıraktım, aksam 7.30 da aldım ancak yapılan işten inanın memnun kalmadım.
Eğer biraz fiyat araştırması yaparsanız bu işlerin bu fiyata yapılamayacağını anlarsınız.
Gerçekten işin ehli pasta cila bile 150TL den aşağı değildir.
Aracı bırakıyorsunuz gözünüz görmediği için ne yapılıp ne yapılmadığını malesef bilemiyorsunuz.
Ayrıca aracı akşam aldığınız için gözünüz görmüyor, ve gündüz gözü baktığınızda iş işten geçmiş oluyor.
Yaşadığım olumsuz durumlar şu şekilde:
Öncelikle koltuklar güzel temizlenmemişti, öyle fotoğraflarda gösterdiklerini gibi öncesi/sonrası gibi değildi.
Ayrıca şuan koltuklarda beyaz beyaz detarjan izleri çıkmaya başladı ve bu durumu kendilerine ileteceğim.
Tavanın normalde pırıl pırıl olması gerekirdi, ancak yine eski griliği duruyor.
Kapı döşemelerine sürmüşler cilayı, torpido sütü kullanılmamıştı.
Hoparlör deliklerindeki, hava ızgaralarındaki lekeler tozlar duruyordu.
Ayrıca öyle 2-3 kat pasta cila da yapılmamıştı, pasta cila dediğin tırnak çiziklerini dahi kapatır ancak çizikler hala duruyor.
Yani kanaatimce boya koruma deyip sürmüşler korumayı aracı teslim aldığımda yağ içindeydi.
Jantlar ve lastiklerde ise, tatmin edici değildi bu hafta 15TL araba yıkattım inanın jantları ve lastikleri mükemmel yapmışlar.
Ayrıca klima dezenfekte dedikleri de ızgaradan 2 fıs fıs yaptı o kadar.
Açıkçası ben beğenmedim arkadaş, hele eşim hiç beğenmedi.
Ben öğretmenim aracıma gözüm gibi bakarım ve çokta titizimdir.
Bu sebeple aldıkları paranın hal/helal olduğunu sanmıyorum ve düşünmüyorum da.
Koltuklardaki beyaz detarjan lekelerini de bizzat gidip soracağım.
Bilginiz olsun istedim, yaptıkları işe öncesi/sonrası resimlerindeki gibi güvenmeyin istedim.
Yaptırıyorsanız da aracınızın başında bekleyin.
Saygılarımla.
-
-
Sizlerin önerileri ile bu firmayı aradım, 9.30'da mutlaka burada olun yoksa başka aracı alırız sizinki yetişmez gibi bir tavır ile randevumuzu bugüne aldık. Temkinli adamımdır sabah 09.00'da oradaydım erkenden gidiyim de, teslim edip işime döniyim diye.
Saat 10.25 olduğunda dayanamadım artık ben para ödeyeceğim ciddiye aldım gittim bekledim, adamlar kendi işlerinde ciddi değiller gelmediler söyledikleri saatten bir saat sonrasında.
Yola çıktığım sırada arkadaş beni aradı ama ben maslakta çalışıyorum. Bu iş için yarım günüm gitti trafikte, sonuçta ucuz etin yahnisini gördüm. İşlerinde belki iyilerdir lafım yok fakat, bana kesin 9.30'da orada ol diyipde kendisi 10.30'da gelen adamla ben iş yapmam. -
quote:
Orijinalden alıntı: St. Petersburg
Sizlerin önerileri ile bu firmayı aradım, 9.30'da mutlaka burada olun yoksa başka aracı alırız sizinki yetişmez gibi bir tavır ile randevumuzu bugüne aldık. Temkinli adamımdır sabah 09.00'da oradaydım erkenden gidiyim de, teslim edip işime döniyim diye.
Saat 10.25 olduğunda dayanamadım artık ben para ödeyeceğim ciddiye aldım gittim bekledim, adamlar kendi işlerinde ciddi değiller gelmediler söyledikleri saatten bir saat sonrasında.
Yola çıktığım sırada arkadaş beni aradı ama ben maslakta çalışıyorum. Bu iş için yarım günüm gitti trafikte, sonuçta ucuz etin yahnisini gördüm. İşlerinde belki iyilerdir lafım yok fakat, bana kesin 9.30'da orada ol diyipde kendisi 10.30'da gelen adamla ben iş yapmam.
Arkadaşım ben yukarıda durumu izah ettim.
Artık takdir size ve diğer arkadaşlara ait.
Arkadaşında belirttiği gibi, gidin 100-150TL daha fazla verin, en azından paranız boşuna gitmemiş olur.
Yaptıran ve memnun kalanlar ya bu işi bilmiyor yada aracını tanımıyor.
Ben öncesi ve sonrası nı arabamda hiç göremedim, firma ve sahibi hiç kusura bakmasın, aldığı da helal olmasın diyorum.
Saygılar...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X