Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üsküdarda ben 100tlye yaptırıyorum ama tabi herkese 100tlye yapmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgibilgi

quote:

Orijinalden alıntı: AksaOtoKuaför

quote:

Bu firmaya öncelikle hayırlı işler diliyorum ve ilk sormak istediğim yaklaşık bir ay oldu 2005 model 134bin'de dışı gri içi kırmızı renk döşemeli Mitsubishi Colt alalı ve bu aracın içi kirli ve çok solgun görünüyor, dışı ise normal dış yıkamadan sonra oldukça çizikleri belli ediyor ve sanki çoğu derinmiş gibi duruyor.
    Şimdi öğrenmek istediğim pasta cila dediğimiz işlem ne kadar işe yarar ve ne kadar süre araç ilk yapıldığı gibi kalır malum iki üç haftada bir normal iç-dış yıkama yapılırsa bu süreyi etkiler mi? Birde dürüst olarak bu işlem ne kadar sürede bir yapılırsa araç güzelliğini ve uzun ömürlülüğünü korur(ve araç üretici firmalar bu konuda herhangi önerileri veya uyarları var mı)?
    Birde diğer merak ettiğim konu şimdi detaylı iç temizlikte döşeme olsun, tavan olsun, torpido plastikleri olsun yani yüzey temizliğinde, madde yok olmaz yani kir, toz peki Siz bu işlemleri yaparken bunları daha derine mi gönderiyorsunuz çünkü videoların çoğunda öyle ve bence bu bir süre sonra kesin geri kusar ya da Siz önce yüzeyi kimyasal temizleyicelerle ovup sonra güçlü bir vakum sistemi ile yüzeylerden tamamen alıyor musunuz? Koltuk kılıflarınıda araç içinde mi yoksa araçtan söküp dışarıda mı ve bu Colt'ların kılıfları koltuk iskeletinden ayrılabiliyor(fermuarlı olduğundan) Siz koltuk iskeleti üstünde mi yoksa dışında mı temizleyeceksiniz?
    Son olarak araçların kalbi olan motor kısmı; kısacası araç kullanım kitapçığında motora direk olarak su tutmayın diyor ve özellikle elektrik-elektronik bölümünüde ancak nemli bir bez ile etrafını temizleyip tozlarını alıp, temiz tutun şeklinde bilgiler mevcut. Sizin bu konuda ki uygulamalarınız herhangi bir sorun oluşturur mu? Motor ve elektrik aksamında problem oluşturur mu?
    Çok uzun oldu ama araçlarımızda bizden uzakta çok zaman kalacak tam olarak neler yapılacağını bilmek hakkımız. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürlerimi sunup hayırlı işler diliyorum.

Aracınıza tam olarak neler uygulanacıile ilgili kampanya kapsamında ki tüm uygulamalar aracınıza uygulanacaktır. Kir ve lekeleri vakumlama yardımıyla çekiyoruz, boya koruma ile aracınızın canınlılıgını uzun ömürlü hale getiriyoruz,dilerseniz nano koruma ile daha uzun ümürlü bi koruma altına alabiliriz, motor kısmı için aracın elektironik beyinleri önce koruma altına alınıp daha sonra uygulama yapıyoruz

Öncelikle cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim. Bu kampanya ile ilgili randevu alırsak eğer 28 Şubat'a kadar ücretini verip yaptırmamız mı gerekiyor yoksa 28 Şubat'a kadar ücretini verip ileri bir tarihe Mart-Nisan gibi randevu alabiliyor muyuz?

ödeme yaparsanız 1 hazirana kadar yaptırabilirsiniz.

• Teşekkürler. 28 Şubat'a kadar işyerinize gelmeye çalışacağım.
  • Teşekkür ederim. 28 Şubat'a kadar işyerinize gelmeye çalışacağım.
  • quote:

Teşekkür ederim. 28 Şubat'a kadar işyerinize gelmeye çalışacağım.

buyrun gelin en azından elimizde ki uygulamaları inceleme şansı bulursunuz iyi akşamlar
  • peugeot 206 cc

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı
  • ödemeyi yapmak için işyerinize gelmek mi gerekiyor ?
  • aksa oto kuaför kapandı
  • Şubat 28'e kadar alınan randevular 139 tl fiyattan yararlanabilecek alınan randevular en son martın 9' kadar geçerli olucak 1 marttan itibaren alınan randevular güncel kampanya ve fiyattan faydalanabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AksaOtoKuaför -- 23 Şubat 2013; 19:08:26 >
  • bmw f10 ile honda crv ve (belki 2010 fiesta) üçünü aynı fiyat üzerinden yaparmısınız
  • Uygulama kaç saat sürüyor. Bir de mesai saatlerinizi (c.tesi-pazar dahil) belirtirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

bmw f10 ile honda crv ve (belki 2010 fiesta) üçünü aynı fiyat üzerinden yaparmısınız

jeep ve long tarzı araçlardan %30 fiyat farkı alınmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

Uygulama kaç saat sürüyor. Bir de mesai saatlerinizi (c.tesi-pazar dahil) belirtirmisiniz

uygulama yaklaşık bir gün sürüyor çalışma saatlerimiz Pazartesi'den cumartesiye sabah 09:30 20:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AksaOtoKuaför -- 24 Şubat 2013; 0:26:10 >
  • aksa oto kuaför kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AksaOtoKuaför -- 24 Şubat 2013; 0:32:40 >
  • Yeni kampanyadan haber yok mu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: codemaster42

Yeni kampanyadan haber yok mu hocam

Yeni kampanyamız 1 Mart'ta duyurulacaktır.

• quote:

Şubat 28'e kadar alınan randevular 139 tl fiyattan yararlanabilecek alınan randevular en son martın 9' kadar geçerli olucak 1 marttan itibaren alınan randevular güncel kampanya ve fiyattan faydalanabilirler.

ama yukarıda 20 Şubat 2013; 11:06:15 tarihinde "ödeme yaparsanız 1 hazirana kadar yaptırabilirsiniz." şeklinde yazmışsınız(alıntı yapmadım gereksiz yere, siz bakıp okursunuz). değişen bir şey mi oldu yoksa ben mi yanlış anlamışım öğrenebilir miyim?

• quote:

quote:

Şubat 28'e kadar alınan randevular 139 tl fiyattan yararlanabilecek alınan randevular en son martın 9' kadar geçerli olucak 1 marttan itibaren alınan randevular güncel kampanya ve fiyattan faydalanabilirler.

ama yukarıda 20 Şubat 2013; 11:06:15 tarihinde "ödeme yaparsanız 1 hazirana kadar yaptırabilirsiniz." şeklinde yazmışsınız(alıntı yapmadım gereksiz yere, siz bakıp okursunuz). değişen bir şey mi oldu yoksa ben mi yanlış anlamışım öğrenebilir miyim?

28 Şubat'a kadar ödeme yapanlar 1 Haziran'a kadar yaptırabilecekler,ödeme yapmadan randevu alanlar için 9 Mart'a kadar geçerli olucak 28 Şubat'a kadar 9 Mart tarihi de dolarsa 9 Mart 16 Mart'a kadar uzatılabilir, yani TLF ile alınan randevular 28 Şubat'ta son bulacaktır.

• Arkadaslara öneriyorum ama linki bulmakta zorlanıyor. Bu fırsatı kacirmasinlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

üsküdarda ben 100tlye yaptırıyorum ama tabi herkese 100tlye yapmıyorlar

nerde yaptırıyorsun hocam bende üsküdardayım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.