Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her 2 günde bir, 28 şubat son diye yazarsanız komple sileceğim başlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

her 2 günde bir, 28 şubat son diye yazarsanız komple sileceğim başlığı.

uyarınız için teşekkür ederim

aksa oto kuaför kapandı
  • Perşembe günü oradaydım,

çok tiitiz çalışmışlar beklediğimden daha güzel olmuş, kapılarımda zift izleri vardı eser kalmamış, arabamı ilk kez bu kadar parlak gördüm :)
    Çalışanları da çok kibar ve ilgili özellikle hamza bey sağolsun çok ilgilendi, verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.

aksa oto kuaför kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenersel -- 15 Şubat 2013; 15:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

Perşembe günü oradaydım,

çok tiitiz çalışmışlar beklediğimden daha güzel olmuş, kapılarımda zift izleri vardı eser kalmamış, arabamı ilk kez bu kadar parlak gördüm :)
    Çalışanları da çok kibar ve ilgili özellikle hamza bey sağolsun çok ilgilendi, verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.

aksa oto kuaför kapandı

Teşekkür ederim ve herzaman beklerim

aksa oto kuaför kapandı

• İlk defa oto kuaför yaptırdım aracıma. Aslında eski ve yeni resimlerini kayacaktım. Açıkcası koltukların pisliğinden koymaya utandım :). Koltuklar, tavan, döşeme, tertemiz oldu. Perşembe telefon açtım Hamza bey Cumartesiye randevu aldım. Saat 12:30 gibi başladı 18.30 da da teslim aldım aracımı. Kampanya olsun olmasın farketmez ilerde yine uğrayacağım. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirersan

İlk defa oto kuaför yaptırdım aracıma. Aslında eski ve yeni resimlerini kayacaktım. Açıkcası koltukların pisliğinden koymaya utandım :). Koltuklar, tavan, döşeme, tertemiz oldu. Perşembe telefon açtım Hamza bey Cumartesiye randevu aldım. Saat 12:30 gibi başladı 18.30 da da teslim aldım aracımı. Kampanya olsun olmasın farketmez ilerde yine uğrayacağım. Teşekkür ederim.

İlginiz ve memnuniyetiniz için teşekkür ederim ve her zaman bekleriz.

aksa oto kuaför kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: AksaOtoKuaför

quote:

İlk defa oto kuaför yaptırdım aracıma. Aslında eski ve yeni resimlerini kayacaktım. Açıkcası koltukların pisliğinden koymaya utandım :). Koltuklar, tavan, döşeme, tertemiz oldu. Perşembe telefon açtım Hamza bey Cumartesiye randevu aldım. Saat 12:30 gibi başladı 18.30 da da teslim aldım aracımı. Kampanya olsun olmasın farketmez ilerde yine uğrayacağım. Teşekkür ederim.

aksa oto kuaför kapandı

Bana verdigi sozu tutmadigi icin firma bana guven vermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bymami78

quote:

quote:

aksa oto kuaför kapandı

Bana verdigi sozu tutmadigi icin firma bana guven vermedi.

hangi söz beyfendi yardımcı olmak isteriz size, buyrun irtibata geçin elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım iyi aksamlar.

• Salı günü google dan bu reklamı gördüm.
    Adres bana cok yakın olduğu icin arama gereği duymadan direk iş yerlerine gittim.
    Bende ki araç Ford Transit 5+1 olduğu icin sadece ic temizlik yaptırdım.
    İc icin 140 TL ye anlaştık ve 40 tl kapora verdim.
    Burada paylaşmak icin 1 kac fotoğraf cektim.
    Burda ön tavan temizlenmiş hali.
    aksa oto kuaför kapandı

Ön tavan temizlenmemiş hali.
    aksa oto kuaför kapandı

Tavan yanlar temizlenmiş, üst taraflar temizlenmemiş hali.
    aksa oto kuaför kapandı

Koltuğun bir tarafı temizlenmiş diğer tarafı temizlenmemiş hali. :)
    aksa oto kuaför kapandı

Bu da ilk gittiğim gün demo amaclı yaptıkları yer.
    aksa oto kuaför kapandı

Gelelim genel anlamda memnuniyet kısmına.
    Araç içi plastik yerler mükemmel denilecek derecede temiz oldu.
    Tavan da bazı yerler de sıkıntılar var.
    Arka koltuklar tertemiz olmasına rahmen, sanırım daha önce götürdüğüm tamircilerden dolayı ön koltukda yağ lekeleri cıkmadı.
    Saten araç bittikten sonra yetkili arkadaş, gözden kacabilen yerlerin olabileceğini, eğer böyle bir durumla karşılaşırsam tekrardan yapacaklarını söylediler.
    Bugün o gözden kacan yerler icin tekrar gittim.
    Tekrardan ön koltuklar ve tavandaki bazı noktalar temizlendi.
    Arkadaşlar şu kadarını söyleyebilirim, verilen parayı hak ediyorlar.
    Ben memnun kaldım ve arkadaş cevreme bahsettim.

• Boya koruma uygulamanız acaba ne derece profesyonellikler uygulanıyor?

Şahsen paylaştığınız b foto da gördüm polısajdaki ped bıldıgın elden gıtmış ve araca o ped ile uygulama yapılıyor bu çok yanlış bence...

Edit: dediğim foto ped parçalanmış bildigin aksa oto kuaför kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblue2828 -- 19 Şubat 2013; 0:06:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri cok yakinmis

Fiyatta uygun vallahi

• O fotoğrafta kalın pasta atılıyor ve kapıdaki kalın çizik inceltilmeye çalışıyor bu işlemden sonra ince çizik giderici ped ile temizleniyor ayrıca daha sonra hare giderici sünger ile boyadaki harelenmeler yok ediliyor daha sonra boya koruma atılarak aracın boyası koruma altına alınıyor kalın pasta atıldığından pedin durumu açıkcası çok önemli olmuyor çünkü ardından yapılan ince işçilik ile boya muazzam bi hal alıyor önemli olan agresif bi ped ile kalın çiziği inceltebilmek ve yokedebilecek şekile sokabilmek

• Bu firmaya öncelikle hayırlı işler diliyorum ve ilk sormak istediğim yaklaşık bir ay oldu 2005 model 134bin'de dışı gri içi kırmızı renk döşemeli Mitsubishi Colt alalı ve bu aracın içi kirli ve çok solgun görünüyor, dışı ise normal dış yıkamadan sonra oldukça çizikleri belli ediyor ve sanki çoğu derinmiş gibi duruyor.
    Şimdi öğrenmek istediğim pasta cila dediğimiz işlem ne kadar işe yarar ve ne kadar süre araç ilk yapıldığı gibi kalır malum iki üç haftada bir normal iç-dış yıkama yapılırsa bu süreyi etkiler mi? Birde dürüst olarak bu işlem ne kadar sürede bir yapılırsa araç güzelliğini ve uzun ömürlülüğünü korur(ve araç üretici firmalar bu konuda herhangi önerileri veya uyarları var mı)?
    Birde diğer merak ettiğim konu şimdi detaylı iç temizlikte döşeme olsun, tavan olsun, torpido plastikleri olsun yani yüzey temizliğinde, madde yok olmaz yani kir, toz peki Siz bu işlemleri yaparken bunları daha derine mi gönderiyorsunuz çünkü videoların çoğunda öyle ve bence bu bir süre sonra kesin geri kusar ya da Siz önce yüzeyi kimyasal temizleyicelerle ovup sonra güçlü bir vakum sistemi ile yüzeylerden tamamen alıyor musunuz? Koltuk kılıflarınıda araç içinde mi yoksa araçtan söküp dışarıda mı ve bu Colt'ların kılıfları koltuk iskeletinden ayrılabiliyor(fermuarlı olduğundan) Siz koltuk iskeleti üstünde mi yoksa dışında mı temizleyeceksiniz?
    Son olarak araçların kalbi olan motor kısmı; kısacası araç kullanım kitapçığında motora direk olarak su tutmayın diyor ve özellikle elektrik-elektronik bölümünüde ancak nemli bir bez ile etrafını temizleyip tozlarını alıp, temiz tutun şeklinde bilgiler mevcut. Sizin bu konuda ki uygulamalarınız herhangi bir sorun oluşturur mu? Motor ve elektrik aksamında problem oluşturur mu?
    Çok uzun oldu ama araçlarımızda bizden uzakta çok zaman kalacak tam olarak neler yapılacağını bilmek hakkımız. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürlerimi sunup hayırlı işler diliyorum.

• Sanırım anadolu yakasından gidilemeyecek kadar uzak bir noktada. Yazık oldu anadolu yakasında olsanız kesinlikle iç temizlik yaptırmaya giderdim, arabada 9 yılın pisliği var ve 3 yıldır iç dış temizleme yapılmıyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Sanırım anadolu yakasından gidilemeyecek kadar uzak bir noktada. Yazık oldu anadolu yakasında olsanız kesinlikle iç temizlik yaptırmaya giderdim, arabada 9 yılın pisliği var ve 3 yıldır iç dış temizleme yapılmıyordu...

3 yıldır iç dış temizleme yapılmıyorsa Ankara da olsa gidilir bence
  • İzmir'de neden yko böyle yerler? :(
  • bu pazar randevu musaitmidir acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevgibilgi

Bu firmaya öncelikle hayırlı işler diliyorum ve ilk sormak istediğim yaklaşık bir ay oldu 2005 model 134bin'de dışı gri içi kırmızı renk döşemeli Mitsubishi Colt alalı ve bu aracın içi kirli ve çok solgun görünüyor, dışı ise normal dış yıkamadan sonra oldukça çizikleri belli ediyor ve sanki çoğu derinmiş gibi duruyor.
    Şimdi öğrenmek istediğim pasta cila dediğimiz işlem ne kadar işe yarar ve ne kadar süre araç ilk yapıldığı gibi kalır malum iki üç haftada bir normal iç-dış yıkama yapılırsa bu süreyi etkiler mi? Birde dürüst olarak bu işlem ne kadar sürede bir yapılırsa araç güzelliğini ve uzun ömürlülüğünü korur(ve araç üretici firmalar bu konuda herhangi önerileri veya uyarları var mı)?
    Birde diğer merak ettiğim konu şimdi detaylı iç temizlikte döşeme olsun, tavan olsun, torpido plastikleri olsun yani yüzey temizliğinde, madde yok olmaz yani kir, toz peki Siz bu işlemleri yaparken bunları daha derine mi gönderiyorsunuz çünkü videoların çoğunda öyle ve bence bu bir süre sonra kesin geri kusar ya da Siz önce yüzeyi kimyasal temizleyicelerle ovup sonra güçlü bir vakum sistemi ile yüzeylerden tamamen alıyor musunuz? Koltuk kılıflarınıda araç içinde mi yoksa araçtan söküp dışarıda mı ve bu Colt'ların kılıfları koltuk iskeletinden ayrılabiliyor(fermuarlı olduğundan) Siz koltuk iskeleti üstünde mi yoksa dışında mı temizleyeceksiniz?
    Son olarak araçların kalbi olan motor kısmı; kısacası araç kullanım kitapçığında motora direk olarak su tutmayın diyor ve özellikle elektrik-elektronik bölümünüde ancak nemli bir bez ile etrafını temizleyip tozlarını alıp, temiz tutun şeklinde bilgiler mevcut. Sizin bu konuda ki uygulamalarınız herhangi bir sorun oluşturur mu? Motor ve elektrik aksamında problem oluşturur mu?
    Çok uzun oldu ama araçlarımızda bizden uzakta çok zaman kalacak tam olarak neler yapılacağını bilmek hakkımız. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürlerimi sunup hayırlı işler diliyorum.

Aracınıza tam olarak neler uygulanacıile ilgili kampanya kapsamında ki tüm uygulamalar aracınıza uygulanacaktır. Kir ve lekeleri vakumlama yardımıyla çekiyoruz, boya koruma ile aracınızın canınlılıgını uzun ömürlü hale getiriyoruz,dilerseniz nano koruma ile daha uzun ümürlü bi koruma altına alabiliriz, motor kısmı için aracın elektironik beyinleri önce koruma altına alınıp daha sonra uygulama yapıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: bkuzey

bu pazar randevu musaitmidir acaba.

Kampanyamızın bitmesine az bi süre kaldığı için çok yoğun çalışıyoruz dolayısı ile kampanya bitimine kadar pazar günleri çalışmıyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevgibilgi

Bu firmaya öncelikle hayırlı işler diliyorum ve ilk sormak istediğim yaklaşık bir ay oldu 2005 model 134bin'de dışı gri içi kırmızı renk döşemeli Mitsubishi Colt alalı ve bu aracın içi kirli ve çok solgun görünüyor, dışı ise normal dış yıkamadan sonra oldukça çizikleri belli ediyor ve sanki çoğu derinmiş gibi duruyor.

Aracınıza tam olarak neler uygulanacıile ilgili kampanya kapsamında ki tüm uygulamalar aracınıza uygulanacaktır. Kir ve lekeleri vakumlama yardımıyla çekiyoruz, boya koruma ile aracınızın canınlılıgını uzun ömürlü hale getiriyoruz,dilerseniz nano koruma ile daha uzun ümürlü bi koruma altına alabiliriz, motor kısmı için aracın elektironik beyinleri önce koruma altına alınıp daha sonra uygulama yapıyoruz

Öncelikle cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim. Bu kampanya ile ilgili randevu alırsak eğer 28 Şubat'a kadar ücretini verip yaptırmamız mı gerekiyor yoksa 28 Şubat'a kadar ücretini verip ileri bir tarihe Mart-Nisan gibi randevu alabiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.