Bildirim
aksa oto kuaför kapandı (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
fiyatlarınız ne zamana kadar geçerli açaba? -
Kampanya tarihini başlığa ekleyin bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bahane06
Kampanya tarihini başlığa ekleyin bence
Teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: unalcelebi
Yok mu anadolu yakasında uygun fiyatlı bi yer?
nETTEN TAKİBE DEVAM.. -
Açılışa Özel Kampanyamızdan Yararlanmak İçin Acele Edin
Son Gün: 28 ŞUBAT
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MacGyver.
quote:
Orijinalden alıntı: aksacomputer
quote:
Orijinalden alıntı: haruncam
Ben bizzat kendi gözlerimle görmüş olduğum sey şu. İşçilik ve özveri bir arada fazlasıyla memnun kalınan bir mekan adamlar işini ciddiye fazlasıyla alıyor gidin ve kendiniz bizzat gözlerinizle görünüz en ince ayrıntısını kaçırmıyorlar ve komik rakkamlara yapıyorlar ne diyim walla HELAL OLSUN
Harun bey memnuniyetiniz için çok teşekkür ederiz ve herzaman bekleriz. ayrıca baska yerde subemız yoktur.
kendiniz yazıp, kendiniz cevaplamışsınız.
yemedik onu biz...
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
quote:
Orijinalden alıntı: haruncam
Ben bizzat kendi gözlerimle görmüş olduğum sey şu. İşçilik ve özveri bir arada fazlasıyla memnun kalınan bir mekan adamlar işini ciddiye fazlasıyla alıyor gidin ve kendiniz bizzat gözlerinizle görünüz en ince ayrıntısını kaçırmıyorlar ve komik rakkamlara yapıyorlar ne diyim walla HELAL OLSUN
Bunu yazmak için foruma üye oldunuz herhalde. Size de HELAL OLSUN .
Her DH'li yemez!
-
Gördüğüm kadarıyla tabandan tavana bagaj dahil güzel bir iç detaylı temizlik en ücra ilçeden en büyükşehire kadar 100-200 TL arasında değişiyor. Plastik aksam, tüm kumaş yerler ve koltuk deşemeleri dahil...
Sadece kabin ve bagaj temizliği için bu ücretler isteniyor. 100 TL'nin altında iyi bir temizlik görmedim.
Ufacık ilçede aylık 400-500 TL'ye çalışan çocuklarla bu işi yapabiliyorlar, o yüzden 100 TL'ye ancak kurtarıyor. Büyükşehirlerde denetimler fazla olduğ için siggortasız eleman çalıştırmak zor, maaşlar yüksek, işletme giderleri fazla olduğu için detaylı iç temizlik için 200-250 TL istenmesi normal.
Boya koruma yalanı olayı ise maalesef ülkemizde cicili bicili cümlelerle müşterilere çok yanlış anlatıldı. Arkadaşım bundan 2 yıl önce gidip o zaman için 1 yaşındaki güzelim aracı için 300 TL boya korumaya para döktü. Sanıyordu ki yıllarca boyayı çizilmelere karşı koruyacak bir şey. Meğer çoğu boya korumanın her yıl yenilenmesi gerekiyormuş. 300 TL dökerken yıllarca koruyacağını düşündüğü koruma şu anda ortalarda yok. Araç ince çiziklerden geçilmiyor.
Şu an ona deseniz ki: "10 TL'ye 1 yıllık boya koruma yapalım!" ya da "100 TL verin ömürlük boya koruma yapalım!"
Asla yaptırmaz! Bir kere dili yandı ne de olsa...
Onun yerine ilk seferde pasta-cilâ attırıp sonraki her yıl cilâ attırsa (ya da baştan beri yılda bir sadece cilâ attırsa) belki de daha ucuza daha uzun süreli koruma elde edebilirdi...
-
Böyle bir kampanya için tekrar tesekkür ederim size, detaylı iç temizlik yaptırdım aracıma ve memnun kaldım, kendine geldi araba. Sağolsunlar birde yıkamislar arabayı güzelce:)
quote:
Orijinalden alıntı: sis_mit
Böyle bir kampanya için tekrar tesekkür ederim size, detaylı iç temizlik yaptırdım aracıma ve memnun kaldım, kendine geldi araba. Sağolsunlar birde yıkamislar arabayı güzelce:)
Memnuniyetiniz icin cok teşekkür ederiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AksaOtoKuaför -- 9 Şubat 2013; 13:15:42 >
Açılışa Özel Kampanyamızdan Yararlanmak İçin Acele Edin SON GÜN 28 Şubat
-
13 yada 14 subatta alfa romeo 147 aracim icin size mutlaka ugrayacagim
quote:
Orijinalden alıntı: optimus95
13 yada 14 subatta alfa romeo 147 aracim icin size mutlaka ugrayacagim
Buyrun gelin size Yardimci olmak bizi mutlu edicektir yanlız 13 ve 14 Şubat icin tek araçlık randevumuz mevcuttur randevu almak icin acele etmeniz lazım iyi geceler
-
Kampanyamız için son gün 28 ŞUBAT
Sınırlı randevu kaydı için acele edin
quote:
Orijinalden alıntı: Ulaş-ım
Gördüğüm kadarıyla tabandan tavana bagaj dahil güzel bir iç detaylı temizlik en ücra ilçeden en büyükşehire kadar 100-200 TL arasında değişiyor. Plastik aksam, tüm kumaş yerler ve koltuk deşemeleri dahil...
Sadece kabin ve bagaj temizliği için bu ücretler isteniyor. 100 TL'nin altında iyi bir temizlik görmedim.
Ufacık ilçede aylık 400-500 TL'ye çalışan çocuklarla bu işi yapabiliyorlar, o yüzden 100 TL'ye ancak kurtarıyor. Büyükşehirlerde denetimler fazla olduğ için siggortasız eleman çalıştırmak zor, maaşlar yüksek, işletme giderleri fazla olduğu için detaylı iç temizlik için 200-250 TL istenmesi normal.
Boya koruma yalanı olayı ise maalesef ülkemizde cicili bicili cümlelerle müşterilere çok yanlış anlatıldı. Arkadaşım bundan 2 yıl önce gidip o zaman için 1 yaşındaki güzelim aracı için 300 TL boya korumaya para döktü. Sanıyordu ki yıllarca boyayı çizilmelere karşı koruyacak bir şey. Meğer çoğu boya korumanın her yıl yenilenmesi gerekiyormuş. 300 TL dökerken yıllarca koruyacağını düşündüğü koruma şu anda ortalarda yok. Araç ince çiziklerden geçilmiyor.
Şu an ona deseniz ki: "10 TL'ye 1 yıllık boya koruma yapalım!" ya da "100 TL verin ömürlük boya koruma yapalım!"
Asla yaptırmaz! Bir kere dili yandı ne de olsa...
Onun yerine ilk seferde pasta-cilâ attırıp sonraki her yıl cilâ attırsa (ya da baştan beri yılda bir sadece cilâ attırsa) belki de daha ucuza daha uzun süreli koruma elde edebilirdi...
Cila yada boya koruma her yıl mantikli. Hocam sonax zeibart vb. iyi ışçilik yapan yerlerde yaptırmayı. sonaxta boya koruma yaptırdım garanti kampanyasiyla 1.5 yıl etkisini korudu. Oto yıkama kuaför tarzı yerlerde boya koruma falan yok. pasta cila basıp gönderiyorlar 2. kaliteli ürünü kullaniyorlar 6 ayda boya eski haline dönüyor.
-
Her yıl her yıl "boya koruma+detaylı temizlik" için 500-600 TL vermem zaten hocam... İmaj dediğiniz nedir ki? -
-
Değerli donanım haber üyeleri öncelikle yoğun ilginiz için çok teşekkür ederiz, süper paket kampanyamızdan yaralanmak için randevu almakta acele etmenizi hatırlatırız SON GÜN 28 ŞUBAT
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X