Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay kotayı bayagı aştık marttada devam ederse bende alırım.fiyat iyi.

• En basindan beri takip ediyordum ve parayi denklestirdim diyene kadar bugun pm im gitmemis ve tabiri caizse mal gbi. Ortada kaldim! 2 senedir boyle firsat arayip simdi de alamadim ya, cidden icim yaniyor! Koltuktaki lekeler icin dis kaporta pasta cila icin oyle hevesliydim ki! İlk defa bi firsati kacirinca boyle icime oturdu... Alanlar gule gule kullansinlar,onceden isciliklerini gormustum abimin aracinda ve gercekten islerinin ehli kisiler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candyman

En basindan beri takip ediyordum ve parayi denklestirdim diyene kadar bugun pm im gitmemis ve tabiri caizse mal gbi. Ortada kaldim! 2 senedir boyle firsat arayip simdi de alamadim ya, cidden icim yaniyor! Koltuktaki lekeler icin dis kaporta pasta cila icin oyle hevesliydim ki! İlk defa bi firsati kacirinca boyle icime oturdu... Alanlar gule gule kullansinlar,onceden isciliklerini gormustum abimin aracinda ve gercekten islerinin ehli kisiler...

telefon ile ara konuş yardımcı olurlar bence
  • Evet Arkadaşlar ne yazık ki bir kaç arkadaşında dediği gibi bu ay kotayı aştığımız için ne yazık ki gidemedik. Kısmet Mart ayının sonlarına kaldı. Peki yeni fiyatı öğrenebillir miyiz yetkili arkadaştan DETAYLI ARAÇ TEMİZLİĞİNDE FULL+FULL PAKET İÇ+DIŞ+MOTOR?
  • Yeni güncel fiyatımız ve görsel çalışmalarımız iş yoğunluğundan dolayı bugün akşama kaldı yeni paketimizin duyurusunu bu akşam burdada duyurulacağız yaptıramayan arkadaşlar üzülmesin yeni paketimizde extıra lar olabilir. Ve iki ayrı paket sunabiliriz paketlerin içeriklerini akşam burda paylaşacağız herkese iyi günler

• Hamza Beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler..
    8 yaşındaki bir araba için bu kadar temiz olması. iç temizlik deseniz bi o kadar güzel..

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akurttr -- 2 Mart 2013; 0:19:46 >
  • Sayın yetkili bir sorum olacak.
    Paket olarak yaptığınız bu temizlikte aracımın kaportası üzerinde yere yakın bölgelerinde tutunan küçük belli belirsiz zift lekeleri tamamen kaybolacak mı?
    Yoksa bu zift temizliği için ekstra ücret mi ödememiz gerekir?
  • Bahar kampamyası; Korumalı süper paket boya koruma+motor koruma+ detaylı iç temizlik+koltuk koruma 169 tl

• yeni kampanya içeriği = eski paket + koltuk koruma diye anladım. bunda son tarih needir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meios

yeni kampanya içeriği = eski paket + koltuk koruma diye anladım. bunda son tarih needir?

yeni kampanya içeriği = eski paket + Korumalı süper paket (boya koruma) + koltuk koruma diye anladım. Ve arkadaşın dediği gibi bunda son tarihi yaklaşık olarak ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgibilgi

quote:

Orijinalden alıntı: meios

yeni kampanya içeriği = eski paket + koltuk koruma diye anladım. bunda son tarih needir?

yeni kampanya içeriği = eski paket + Korumalı süper paket (boya koruma) + koltuk koruma diye anladım. Ve arkadaşın dediği gibi bunda son tarihi yaklaşık olarak ne düşünüyorsunuz?

Bu boya koruma ne kadar gider + koltuk koruma ne işe yarar + odeme nasıl oluyor sanalpazar varmı işin içinde olsa iyi olurdu.

• dun oradaydim kendi aracima ve arkadasin corollasina detayli ic dis motor temizligi yaptirdik.
    verdigim paranin her kurusuna kadar karsiligini aldigimi dusunuyorum. kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 3 Mart 2013; 14:01:54 >
  • geçen gün autowax da 8+30+30=68 liraya

iç-dış
    motor koruma
    teflon cila
    ozonla dezanfektasyon
    klima koku giderme
    jant temizliği
    lastik torpido siyahlatma

yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

her 2 günde bir, 28 şubat son diye yazarsanız komple sileceğim başlığı.

Fiyat değiştiğine göre başlığında düzenlenmesi lazım. Öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

geçen gün autowax da 8+30+30=68 liraya

iç-dış
    motor koruma
    teflon cila
    ozonla dezanfektasyon
    klima koku giderme
    jant temizliği

yaptırdım.

Kampanyalar bölümünde bu fiyatlar yok.
    http://www.autowaxturkiye.com/autowax/pages/posts/shel-business-club-ueyeleri-9.php

ayrıca işlem yaptıran herkese koltuk koruma hediye yazıyor size onu niye yapmamışlar ?
    Neredeki bayiden yaptırdınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

geçen gün autowax da 8+30+30=68 liraya

iç-dış
    motor koruma
    teflon cila
    ozonla dezanfektasyon
    klima koku giderme
    jant temizliği

yaptırdım.

Kampanyalar bölümünde bu fiyatlar yok.
    http://www.autowaxturkiye.com/autowax/pages/posts/shel-business-club-ueyeleri-9.php

ayrıca işlem yaptıran herkese koltuk koruma hediye yazıyor size onu niye yapmamışlar ?
    Neredeki bayiden yaptırdınız ?

starcity de yaptırdım.şehirfırsatında 20 liraya fırsatı var autowaxın çek takas bölümünde 20 lik hesabı 9 liraya alıyorum.autowax a gittim pazalıkla o fiyatlara rahat yapıyorlar yani 68 liraya hepsini yaptırabilirsin

• Yani çek ile aşağıdakileri yaptırdın ozaman bu durumda teflon cila ve motor korumaya 68 tl verdin ? Sitede teflon cila fiyatı yazmıyor ama motor korumaya 70 yazmışlar.
    Ayrıca kupon felan kullandığın için işlerini iyi yapmama gibi bir durum ortaya çıkmıyor mu ?

Ozonla Dezenfektasyon ve Sterilizasyon
    Klima İçerisindeki Kötü Kokuların Giderilmesi
    Cilalı Oto Yıkama
    İç Plastik Bakım
    Jant Temizliği
    Lastik Siyahlatma

Düzenleme : Sikayetvar'da bu kuponlarla ilgili şikayet dolu tahmin ettiğim gibi

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/autowax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 4 Mart 2013; 2:11:25 >
  • Bu kampanyanın son gününü göremedim! Öbürünü kaçırdık buna gidelim en azından

• aksa oto kuaför kapandı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.