Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fataleagle

quote:

Orijinalden alıntı: stillfeelthepain

izmir istiyoruz :)

+35

+35

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları gibi bende ilk başta gitmekte çekinmiştim ama yaptıkları işi gördükten sonra fikrim çok değişti.Yaptıkları iş hem kaliteli hem'de fiyat açısından birçok yere göre çok daha uygun.Böyle hem kalitesiz hemde fiyat açısında çok pahalı yerler varken bence aksa oto kuaför arabasına değer verenlerin ilk tercihi olmalı.Herkes çekinmeden korkmadan gönül rahatlığıyla gidebilir.Bu arada size gösterdikleri ilgi ve alakada cabası Hamza Bey ve ekibine yaptıkları iş için teşekkürler.
  • havalar ısınıncaya kadar devam ederse yaptıracağım.

Bu arada Bayrampaşa Forum istanbul'un altındaki Tabanway denen yerde araba yıkattırmayın çok dandik yıkıyorlar bir de 18,5 lira para alıyorlar. OH Rahatladım!
  • Fiyat çok iyi , işçilikte iyi görünüyor...

Yalnız bende anadolu yakasındayım , başakşehir çok uzak 50 km falan mesafe..
  • gets tavan

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı
  • bu havalarda bu temizlik bence gereksiz mayıs gibi olsaydı düşünebilirdim ama 139 tl yinede çok para
  • Kampanya hangi tarihe kadar gecerli olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevrolet captiva

aksa oto kuaför kapandı
  • benim krem rengi koltuklarım var ve leş gibi kararmış 14 ocakta müsait olurum ancak bu koltukları temizleyebilir misiniz. ve koltuklardan kir tekrar kusma yapar mı
  • 2 yıldır o vergi kompleksinde çalışıyorum ilk defa burada farkediyorum sizi işçilik titizlik fiyat verilen donelere göre güzel görünüyor. Bi mesai çıkışı gelip bi çayınızı içelim
  • Benim aracın da ihtiyacı var.Nasip olursa yaptırırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

havalar ısınıncaya kadar devam ederse yaptıracağım.

Bu arada Bayrampaşa Forum istanbul'un altındaki Tabanway denen yerde araba yıkattırmayın çok dandik yıkıyorlar bir de 18,5 lira para alıyorlar. OH Rahatladım!

teşekkurler
  • @aksacomputer
    Aracı sadece iç temizlik için getirsek ne kadar sürer?
  • kampanya süresi ne kadar acaba? en kötü ihtimalle satın alıp 1 ay sonra yaptırmak mümkün olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

kampanya süresi ne kadar acaba? en kötü ihtimalle satın alıp 1 ay sonra yaptırmak mümkün olabilir mi?

evet mümkün kampanya süresince satın aldığınız takdirde 1 sene içersin uygulama yaptırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

@aksacomputer

uygulama süresi 4 saat kurutma süresi 2 saat sürmektedir
  • BMW 3.16i Süper Paket Uygulaması

Motor Koruma

aksa oto kuaför kapandı

Ön kabin 1

aksa oto kuaför kapandı

Ön kabin 2

aksa oto kuaför kapandı

Arka kabin

aksa oto kuaför kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: aksacomputer

quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

@aksacomputer

uygulama süresi 4 saat kurutma süresi 2 saat sürmektedir

Yarın arayıp cumartesi için randevu alacağım. Ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ankarada bi keresinde bi siteden aldığım kuponla hevesle gittim güya bir sürü işlem yapılacaktı 1 saatte arabayı detaylı yıkayıp getirdiler ne oldu 15 liraya değilde 49 liraya arabayı yıkattım.sonra başka bir yerde yukarda yazan işlemleri yaptırmak istedim fiyat uçtu ve araç 3 gün kalacak dediler.yani anlıycanız parayı veren düdüğü çalıyor ucuz etten hiçbişey olmuyor
  • evet haklısınız sektörde olumsuz ızlenım bırakan firmalar var. ilanımızdada belirttiğimiz gibi bu paketin normal degeri 450 tl biz tanıtım amaçlı geçici bi süre bu fiyata yapıyoruz, DH aracılıgı ile gelen siz degerlı dostlarımızın olumlu yorumları işimizin ciddiyetini ve hizmetimizin kalitesini sunmamıza yardımcı oluyor. Tekrardan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.