Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cave_mann

Bulunduğunuz yeri google maps ile işaretleyip linkini buraya koyar mısınız? Haftasonu hem işyerinizi görüp çay içmek hem de verdiğiniz bu hizmeti satın almak istiyorum. Yanlış okumadıysam şimdi alacağım hizmeti Mayıs-Haziran ayı gibi kullanabilirim öyle değil mi?

Bende bunu öğrenmek istiyorum.
    simdi randevu alip randevu gunünde mı odeme yapılacak.
    Yoksa simdi odeme yapıp randevu gunünde temizlige mı gidilecek eger oyleyse ki odeme oraya gelmeden nasil yapılacak
    Kampanya baharda bitecek demişsiniz.subat son mü.subata kadar istediğimiz bir zaman gelebiliyor muyuz randevu alip.kesin tarih yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de böyle biyer varmı arkadaşlar? En azından pasta-cila-çizik giderme uygun ve iyi yapan yer varmıdır?
  • Ödemeyi ister randevu gunünde isterseniz onceden de yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda hangi semtte yeriniz ? açık adres verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

istanbulda hangi semtte yeriniz ? açık adres verebilirmisiniz

DEPOSİTE ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ ARAŞTIR ORAYA 500 METRE UZAKLIKTA.
  • ok biliyorum orayı
  • benim aracın camlarında önceki sahibi tarafından özensizce kuyu suyu ile yıkanıp kurulanmaması sonucu oluşan kireçlenmeler var. bunu bir türlü çıkartamadım denemediğim ürün kalmadı.

bunun için bir çözümünüz var mı?
  • mesajım bulunsun yaptırabilirim memnuniyete göre
  • Era detaylı iç temizlik

aksa oto kuaför kapandı
  • Ön cam su itici cam kaplama uygulama ve sonuç

• Bu hafta veya önümüzde ki hafta randevu almayı düşünüyorum.
  • Dün aracıma detaylı temizlik yaptırdım. Yapılan işçilik ve arkadaşların tutumlarından memnun kaldım. Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

Dün aracıma detaylı temizlik yaptırdım. Yapılan işçilik ve arkadaşların tutumlarından memnun kaldım. Ellerine sağlık.

Biz teşekkür ederiz ve herzaman bekleriz, iyi günlerde kullanın
  • Merhabalar uygulamalarınız güzel ama araçlar hep üst model.Benım aracım 97 model opel astra boyada cıddı yıpranma var.renk solması belırgın.bu fıyata olumlu bır sonuc alınabılır mi ?
  • ustam bu hizmeti nisan ayına kadar istiyoruz. konuyu takipteyim
  • Ben de cumartesi günü aracımı götürdüm. Sağolsun arkadaşlar çok ilgilendiler, yapılan işten de çok memnun kaldım. Ziebartın kampanyalı fiyatının 600 lira olduğu düşünüldüğünde güzel bir fırsat olduğu görülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksacomputer

quote:

Orijinalden alıntı: haruncam

Ben bizzat kendi gözlerimle görmüş olduğum sey şu. İşçilik ve özveri bir arada fazlasıyla memnun kalınan bir mekan adamlar işini ciddiye fazlasıyla alıyor gidin ve kendiniz bizzat gözlerinizle görünüz en ince ayrıntısını kaçırmıyorlar ve komik rakkamlara yapıyorlar ne diyim walla HELAL OLSUN

Harun bey memnuniyetiniz için çok teşekkür ederiz ve herzaman bekleriz. ayrıca baska yerde subemız yoktur.

kendiniz yazıp, kendiniz cevaplamışsınız.

yemedik onu biz...

• Geçen hafta aracı götürmüş ve memnun kaldığını daha önceki mesajımda belirttiğim için bu yorumu yapmaya hakkım olduğunu düşünüyorum.

Su itici ile ilgili göstermiş olduğunuz video çok güzel ancak benim araca bunları yaptığınızı hatırlamıyorum. Arkadaşın ilk sıktığı spreyi sıkıp 10 dk. kadar bekledikten sonra cam sille silindi, tabi daha önce yaptırmadığımdan nasıl yapıldığıyla ilgili bir fikrimde yok.

Neyse işe yarayıp yaramadığını bu video daki kadar etkili olup olmadığını zamanla göreceğiz.

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: maarul

Geçen hafta aracı götürmüş ve memnun kaldığını daha önceki mesajımda belirttiğim için bu yorumu yapmaya hakkım olduğunu düşünüyorum.

Su itici ile ilgili göstermiş olduğunuz video çok güzel ancak benim araca bunları yaptığınızı hatırlamıyorum. Arkadaşın ilk sıktığı spreyi sıkıp 10 dk. kadar bekledikten sonra cam sille silindi, tabi daha önce yaptırmadığımdan nasıl yapıldığıyla ilgili bir fikrimde yok.

Neyse işe yarayıp yaramadığını bu video daki kadar etkili olup olmadığını zamanla göreceğiz.

Teşekkürler,

Egerki aracınızın on camında boya kalıntıları ve ağaç recineleri varsa oncesine killeme yapılması gerekiyor yoksa gerek yok direk kaplama yapılabilir
  • Kendimiz yazıp kendimiz yorumluyor olmuş olsaydık suan konu bu durumda ve konumda olmazdı. Memnuniyetiniz bizim icin herseyden daha önemlidir. Bizi tercih eden DH dostlarımıza tekrardan çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.