Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Detaylı iç temizlik yapıldığında çeşitli lekelere göre ihtiyac duyulduğunda yerkim ve apex urunlerindende kullanabiliyoruz servisimizde vakit geçirebileceğiniz dinlenme bölümümüzde var ister orda çayınızı yudumlarken ister aracınızın yanında bekliyerek dilerseniz servisimize 500 metre uzaklıkta bulunan deposito AVM de vakit gecirebilirsiniz uygulama yaptıran arkadaşların yorumlarını ve varsa şikayetlerini iletirlerse memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu yakasında olsaydı iyiydi
  • aksa oto kuaför kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkarah

bugün bıraktım buraya hanımın corsayı. bakalım alınca yazacağım yorumlarımı...

Merhaba arkadaşlar alınca yazacağım demiştim. Fırsat olmadı ancak yazıyorum. Arkadaşların hizmetlerinden bayağı memnun kaldım. Acelem olmadığı için araç orada 1.5 gün kaldı rahat rahat yapsınlar istedim. Sonuç beklediğimden de iyi oldu. Boya üzerindeki derin çizikler içöin elbette yapabilecekleri birşey yok ancak diğer kılcal ve dairesel çizikler tamamen gitti. Boya bayağı yeni bir görüntüye kavuştu. İç temizlik ve motor konusunda da çok memnun kaldım.

Benzer hizmeti veren pek çok yer var. Geçenlerde yeni aldığımız 1 yaşında 3008 i 300 TL ye yaptırmıştım yine Meguiars kullanan floryada bir yere. Arada fark yok diyebilirim. İlave olarak bunlar cam kaydırma da uyguladılar.

aksa oto kuaför kapandı

• quote:

quote:

bugün bıraktım buraya hanımın corsayı. bakalım alınca yazacağım yorumlarımı...

Merhaba arkadaşlar alınca yazacağım demiştim. Fırsat olmadı ancak yazıyorum. Arkadaşların hizmetlerinden bayağı memnun kaldım. Acelem olmadığı için araç orada 1.5 gün kaldı rahat rahat yapsınlar istedim. Sonuç beklediğimden de iyi oldu. Boya üzerindeki derin çizikler içöin elbette yapabilecekleri birşey yok ancak diğer kılcal ve dairesel çizikler tamamen gitti. Boya bayağı yeni bir görüntüye kavuştu. İç temizlik ve motor konusunda da çok memnun kaldım.

Benzer hizmeti veren pek çok yer var. Geçenlerde yeni aldığımız 1 yaşında 3008 i 300 TL ye yaptırmıştım yine Meguiars kullanan floryada bir yere. Arada fark yok diyebilirim. İlave olarak bunlar cam kaydırma da uyguladılar.

aksa oto kuaför kapandı

Çok teşekkür ederiz herzaman bekleriz.

Hamza ve Evren beylere tekrar teşekkürler

aksa oto kuaför kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkarah -- 8 Aralık 2012; 15:22:17 >
  • Bende gelen olumlu yorumlar ve fotoğraflardan sonra haftaya için randevu aldım
  • benım koltuk ve tavanda lekeler mevcut gelırsem bu lekeler cıkacak mı.. araba kapıdan su aldıgı ıcın taban halısındada lekeler mevctu? hepsi çıkacak mı?
  • onumuzdeki hafta bende gitmeyi planliyorum yaptirdiktan sonra ayrintilari paylasirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerdalg

benım koltuk ve tavanda lekeler mevcut gelırsem bu lekeler cıkacak mı.. araba kapıdan su aldıgı ıcın taban halısındada lekeler mevctu? hepsi çıkacak mı?

çıkmıyan lekeler olarak kan mürekkep ve bazı yağ lekelerı bu tıp lekeler ıcın ozel solısyonlar kullanıyoruz ama %100 verım alınamayan cok eskı kan murekkep ve yağ lekelerı olabılıyor dıger kır adına herseyın orjınal halı neyse o olur. ozellıle aracınızda sıgara ıcıyosanız tavanınız sıgara dumanında kararmaya baslar ve bızım uygulamamız sonunda aradakı farkı gorursunuz ıyı gunler dılerım.
  • Çok da fazla korkmaya gerek yok :) Aslında durumu sitedeki yetkili arkadaş da özetlemiş. Haftaya aracın bakımları vs. bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum. Gün boyunca araç başında dururum. Çok çok 150 liramız gider ama dedikleri gibi değilse de onların kaybı x10 olur. Uzaktan bakınca güzel geldi bana... Hayırlısı artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksacomputer

quote:

benım koltuk ve tavanda lekeler mevcut gelırsem bu lekeler cıkacak mı.. araba kapıdan su aldıgı ıcın taban halısındada lekeler mevctu? hepsi çıkacak mı?

çıkmıyan lekeler olarak kan mürekkep ve bazı yağ lekelerı bu tıp lekeler ıcın ozel solısyonlar kullanıyoruz ama %100 verım alınamayan cok eskı kan murekkep ve yağ lekelerı olabılıyor dıger kır adına herseyın orjınal halı neyse o olur. ozellıle aracınızda sıgara ıcıyosanız tavanınız sıgara dumanında kararmaya baslar ve bızım uygulamamız sonunda aradakı farkı gorursunuz ıyı gunler dılerım.

yok tvandaki leke a direğine meyve suyu sıçramış gibi. bide benım kapı içleri kumas orayıda dneeycegım bakalım. hafta içi daha sakin olacaksa hafta içi müsaitim ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: hokur317

Ankara'da da şubeniz olsaydı keşke

yakında ben açacağım pursaklar semtine, bu fiyatlardan daha ucuza yapacağım :)

kışa girerken ve yaza girerken boya koruma işlemi yaptırmakta yarar var boya koruma arabaya değer katar.......
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aksacomputer

quote:

yok tvandaki leke a direğine meyve suyu sıçramış gibi. bide benım kapı içleri kumas orayıda dneeycegım bakalım. hafta içi daha sakin olacaksa hafta içi müsaitim ben..

evet hatfa ıcı bırazdaha sakın oluyor onceden randevu alırsanız memnun olurum meraketmeyın elımızden gelenın en ıyısını uygulamaya calısırız

• bizi sosyal medyadan takip edin yeni kampanyalarımızdan ve süpriz hediyelerimizden kazanma sansı bulun

http://www.facebook.com/#!/aksa.otokuafor?fref=ts

aksa oto kuaför kapandı
  • Öncelikle hayırlı olsun.

Yorumlar olumlu yönde en yakın fırsatta uğramayı düşünüyorum.
  • 2012 model j kasa opel astra sahibiyim. Aracımın tüm bakım işlemlerini burada yaptırıyorum. Boya koruma işlemini de burada yaptırdım. Oldukça detaylı çalışıyorlar baştan savma iş yapmıyorlar tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.