Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelen yorumlara göre bende gideceğim inşallah.
  • Perşembe, Cuma bende ugramayı düşünüyorum
    gidersem detaylı bir inceleme yaparım fotograflı bir şekilde burada paylaşıcam
  • İşçilik, müşteri memnuniyeti ve fiyat çok iyi. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksacomputer

bizi sosyal medyadan takip edin yeni kampanyalarımızdan ve süpriz hediyelerimizden kazanma sansı bulun

http://www.facebook.com/#!/aksa.otokuafor?fref=ts

aksa oto kuaför kapandı

Kredi kartına taksit imkanınız var mı.

Birde C.tesi sabah erken bıraksak akşama teslim almak mümkün olur mu.

Yada açıksanız pazarda olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

bizi sosyal medyadan takip edin yeni kampanyalarımızdan ve süpriz hediyelerimizden kazanma sansı bulun

http://www.facebook.com/#!/aksa.otokuafor?fref=ts

aksa oto kuaför kapandı

Kredi kartına taksit imkanınız var mı.

Birde C.tesi sabah erken bıraksak akşama teslim almak mümkün olur mu.

Yada açıksanız pazarda olabilir.

evet cumartesı gunu sabah bırakırsanız aksam alırsınız pazar gunu dusunursenız en az 3 gun onceden randevu alırsanız olabılır. kredı kartı ıle odeme yapmak ıstersenız + kdv olur ve ayrıca world cartınız varsa vade farkı ıle taksıt ımkanı vardır.

• Cevabınız için teşekkürler.

World karta 3 taksit 50x3 toplam 150 TL olsa güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Cevabınız için teşekkürler.

World karta 3 taksit 50x3 toplam 150 TL olsa güzel olurdu.

3 taksıt ve kdv lı fıyatımız 170 tl dusunursenız buyrun gelın.
  • Merhaba,
    Kampanyanız ne zamana kadar geçerli, sadece iç ve motor temizliği yaptırmak istiyorum. Birde akşam kaça kadar açıksınız akşam bırakmak istesem arabayı 1 gün sonrada alırım, iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturkmen

Merhaba,
    Kampanyanız ne zamana kadar geçerli, sadece iç ve motor temizliği yaptırmak istiyorum. Birde akşam kaça kadar açıksınız akşam bırakmak istesem arabayı 1 gün sonrada alırım, iyi günler...

aksam saat 20:00 ye kadar acıgız aracınızı bırakıcagınız zaman telefon ıle bılgı alırsanız memnun olurum. aracı aksamdan bırakırsanız ertesıgun ogleden sonra alabılırsınız ıyı gunler
  • pazar gunu randevu aldim bende tecrubeleri paylasirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksa oto kuaför kapandı
  • aynı fiyat transporter içinde geçerli olsa süper olur ama %30 fark uymadı bana

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aerdalg

quote:

quote:

benım koltuk ve tavanda lekeler mevcut gelırsem bu lekeler cıkacak mı.. araba kapıdan su aldıgı ıcın taban halısındada lekeler mevctu? hepsi çıkacak mı?

çıkmıyan lekeler olarak kan mürekkep ve bazı yağ lekelerı bu tıp lekeler ıcın ozel solısyonlar kullanıyoruz ama %100 verım alınamayan cok eskı kan murekkep ve yağ lekelerı olabılıyor dıger kır adına herseyın orjınal halı neyse o olur. ozellıle aracınızda sıgara ıcıyosanız tavanınız sıgara dumanında kararmaya baslar ve bızım uygulamamız sonunda aradakı farkı gorursunuz ıyı gunler dılerım.

yok tvandaki leke a direğine meyve suyu sıçramış gibi. bide benım kapı içleri kumas orayıda dneeycegım bakalım. hafta içi daha sakin olacaksa hafta içi müsaitim ben..

evet hatfa ıcı bırazdaha sakın oluyor onceden randevu alırsanız memnun olurum meraketmeyın elımızden gelenın en ıyısını uygulamaya calısırız

bendede direklerden birinde sigara yanığı var ufacık o nolur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

quote:

quote:

quote:

benım koltuk ve tavanda lekeler mevcut gelırsem bu lekeler cıkacak mı.. araba kapıdan su aldıgı ıcın taban halısındada lekeler mevctu? hepsi çıkacak mı?

çıkmıyan lekeler olarak kan mürekkep ve bazı yağ lekelerı bu tıp lekeler ıcın ozel solısyonlar kullanıyoruz ama %100 verım alınamayan cok eskı kan murekkep ve yağ lekelerı olabılıyor dıger kır adına herseyın orjınal halı neyse o olur. ozellıle aracınızda sıgara ıcıyosanız tavanınız sıgara dumanında kararmaya baslar ve bızım uygulamamız sonunda aradakı farkı gorursunuz ıyı gunler dılerım.

yok tvandaki leke a direğine meyve suyu sıçramış gibi. bide benım kapı içleri kumas orayıda dneeycegım bakalım. hafta içi daha sakin olacaksa hafta içi müsaitim ben..

evet hatfa ıcı bırazdaha sakın oluyor onceden randevu alırsanız memnun olurum meraketmeyın elımızden gelenın en ıyısını uygulamaya calısırız

bendede direklerden birinde sigara yanığı var ufacık o nolur acaba

döşemeciye gitmeniz lazım.

• yaw keşke daha önce görseydim

100km mesafe ama çıkar giderdim

burda bi yere 200e yaptırdım yıkayıp verdielr adamlar

boya koruma dediler ama en ince çizikler bile duruyor vs vs
  • Antalayda var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

Antalayda var mı

Antalyada kaç kişi toplarız ki ben en az 2 3 araç toplarım bir şekilde birleşelim Meguiars ürünleri ile hizmet veren bir yerle pazarlık yapalım.

Not:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvlkn -- 15 Aralık 2012; 12:16:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScTeaR

quote:

Orijinalden alıntı: narsess

Antalayda var mı

Antalyada kaç kişi toplarız ki ben en az 2 3 araç toplarım bir şekilde birleşelim meguers ürünleri ile hizmet veren bir yerle pazarlık yapalım.

ben otoking e yaptırmısıtım ama onlar biraz daha tuzu tabıı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.