Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
17
Favori
44.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozkarah

bugün bıraktım buraya hanımın corsayı. bakalım alınca yazacağım yorumlarımı...

aracınızı aldınız mı üstad ?
  • Bunlar hep anlatirken guzel de uygulamaya gelince ucuz etin yahnisi oluyor.

1) Referans lazim.
    2) Yapilirken basinda durmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Bunlar hep anlatirken guzel de uygulamaya gelince ucuz etin yahnisi oluyor.

1) Referans lazim.

Bir aracin islemleri en az 3 4 saat tabi denilenler yapilirsa nasil basinda durulabilir ki sahsen ben bekleyemem bekleyen varsa eyvallah

• aksa oto kuaför kapandı
    aksa oto kuaför kapandı
    aksa oto kuaför kapandı
    aksa oto kuaför kapandı
    aksa oto kuaför kapandı
    aksa oto kuaför kapandı
    aksa oto kuaför kapandı
    aksa oto kuaför kapandı
    aksa oto kuaför kapandı

Resimleri ekledim, ben tüm uygulama süresince beklemedim malesef baya uzun sürüyor. Benim aracım çok eski olmadığı için koltukları temizlettirmedim onu da yaptırsaydım tüm gün sürüyormuş koltukların kuruması falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 21 Ağustos 2013; 10:00:27 >

• Bu fiyatlar ne zamana kadar geçerlidir?
  • Arkadaşlar ben aracı sıfır almıştım yanlız bu oto kuaförden sonra anladımki sıfır araç almamışım :)
    ilk aldığım günden bile daha temizdi özellikle ford dan teslim almaya gittiiğimde motoru açmıştım bukadar temiz değildi.
  • Bende boya korumada saydıkları malzemelerin nerdeyse hepsi var, makine padler de var dünya para harcadım ama bu işlemlerden sadece boya koruma kısmı bile beni mahfediyor. Tavan hariç tek başıma 6 saatte yapıyorum. Üstelik müthiş bel ağrısı oluyor.

Dedikleri gibiyse ben de aracı bırakırım. Hatta benle beraber arkadaş da getirim. Ben memnun kalırsam üye olduğum detay forumlarında da bahsederim.. Zengin ederim valla :)

Yarın bi arayalım bakalım.
  • Arkadaşlar giden yada iletişime geçen olursa arkadaşa söylesin konuya daha fazla ilgi göstersin. Buraya göstereceği ilgi alaka ve alacağı pozitif yorumlarla(tabi ki düzgün iş yaparak :) ) işi hızlıca ilerletebileceğini tavsiye edin.

Bu arada bu hizmeti satın alan birisi görüşlerini kabaca yazabilirmi.

- Bahsedilen hizmetlerin hepsi detaylıca uygulandı mı
    - İşlem toplam kaç saat sürdü.
    - İlgi alaka nasıl vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 5 Aralık 2012; 2:21:15 >
  • Evet detaylı bilgi rica ediyoruz. Artııı DH lilere özel indirim de istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

1) Referans lazim.

Bir aracin islemleri en az 3 4 saat tabi denilenler yapilirsa nasil basinda durulabilir ki sahsen ben bekleyemem bekleyen varsa eyvallah

Durulamaz zaten. Oyle olunca da su tutup fisfis sikip gonderirler.

Bu zamanda kim isini duzgun yapiyor ki.

• Çok para bence. Önümüz kış, 1 ay sonra eskisinden daha beter kirlenecek. Değmez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bende boya korumada saydıkları malzemelerin nerdeyse hepsi var, makine padler de var dünya para harcadım ama bu işlemlerden sadece boya koruma kısmı bile beni mahfediyor. Tavan hariç tek başıma 6 saatte yapıyorum. Üstelik müthiş bel ağrısı oluyor.

Dedikleri gibiyse ben de aracı bırakırım. Hatta benle beraber arkadaş da getirim. Ben memnun kalırsam üye olduğum detay forumlarında da bahsederim.. Zengin ederim valla :)

Yarın bi arayalım bakalım.

aradınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Çok uygun fiyat mersinde olsa hemen yaptırırdım

dogrudur... +1
  • iş yoğunluğundan dolayı foruma giremediğim için sorularınıza cevap veremedim uygulama bir gün sürüyor sabah 09:00 da aracı teslım edersenız aksam saat 19:00 20:00 arası alabılırsınız kullandıgımız urunler lıstede gordugunuz urunlerdır yapılan ıslemler ılanımızda ne yazıyosa o nebı eksık ne bı fazla uygulama yaptıran arkadasların donanım haberden geldıklerını belırtırlerse uygulama sonunda araclarının resımlerını ceker buraya koyarız. Herkese ıyı aksamlar..

Aksa Oto Kuaför
  • idda ediyoruz bu uygulamayı daha uygun fiyata yaptırmanız çok zor uygulama servısımızi yeni açtıgımız için tanıtım amaclı bı muddet bu fıyat en azından bahara kadar. aracınızın kısında bakıma ıhtıyacvı vardır. kısın aracınızın boyası asıt yagmurlarından dolu ve buzdan boya vernıgı asınabılır boya koruma ıslemı ıle bu tıp zararlı seylerden etkılenmez ozellıkle kıs aylarında yagmur fazla yagdıgı ıcın on cem su kaydırıcı sayesınde sılecek calıstırma ortadan kalkıyor uygulama yaptıran arkadasların yorumlarını beklerım memnun kalmıyan arkadaslar memnun kalmadıkları yerı ıletırlerse hatamızı herzaman duzeltmeye hazırız memnunıyetınız bızım ıcın cok onemlı
  • sosyal medya üzerinden uygulamalarımızı takip edebilir detaylı uygulama fotograflarına bakabilirsiniz.
  • Uygulamalarımızdan bazıları..

Otomobiliniz ilk günkü ışıltısana kavuşsun.
    Aracınızı yeniliyoruz aynısının daha temizi ile

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

aksa oto kuaför kapandı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

1) Referans lazim.

Durulamaz zaten. Oyle olunca da su tutup fisfis sikip gonderirler.

Bu zamanda kim isini duzgun yapiyor ki.

3 , 4 saatten fazla sürer hocam bu söylenen işlem tüm gün sürer yani sabah bırakır akşam alırsınız 3 saatlik 5 saatlik işem süresi zaten beşpara etmez sallama iş olmuş olur iç detaylı temilizlik en az 3 la 4 saat arasında kaporta kısım işlemi için kalın pasta ince pasta aracın rengine göre hare giderici ustasına göre cila ve boya koruma en az bu işlemler 8 saat sürer ki boya koruma sürüldüğünde belirli bir saat beklemek gerekiyor silmeden koltuk kurutmayı saymıyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: aksacomputer

idda ediyoruz bu uygulamayı daha uygun fiyata yaptırmanız çok zor uygulama servısımızi yeni açtıgımız için tanıtım amaclı bı muddet bu fıyat en azından bahara kadar. aracınızın kısında bakıma ıhtıyacvı vardır. kısın aracınızın boyası asıt yagmurlarından dolu ve buzdan boya vernıgı asınabılır boya koruma ıslemı ıle bu tıp zararlı seylerden etkılenmez ozellıkle kıs aylarında yagmur fazla yagdıgı ıcın on cem su kaydırıcı sayesınde sılecek calıstırma ortadan kalkıyor uygulama yaptıran arkadasların yorumlarını beklerım memnun kalmıyan arkadaslar memnun kalmadıkları yerı ıletırlerse hatamızı herzaman duzeltmeye hazırız memnunıyetınız bızım ıcın cok onemlı

hayırlı olsun allah utandırmasın bol iş nasip etsin inş. ön cam su kaydırıyı şiddetle tavsiye ederim tüm arkadaşlara mutlaka yapılmalı diye düşünüyorum

• Ankara'da da şubeniz olsaydı keşke
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.