Şimdi Ara

Akşama kadar zaman geçirticek bir şey lazım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam 9-10 a kadar uyanık kalmam gerekiyor uyku düzenimi düzene sokmak için önerileriniz nelerdir?

Herhangi bir şey izle demeyin uykum geliyor yada oyun oyna demeyin onu da gereği kadar yaptım.Sizden istediğim hareket etmem saglıcak bır sey olsunda sıkılmadan uyanık kalaayım

• Oruç değilsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Musanem

Akşam 9-10 a kadar uyanık kalmam gerekiyor uyku düzenimi düzene sokmak için önerileriniz nelerdir?

Herhangi bir şey izle demeyin uykum geliyor yada oyun oyna demeyin onu da gereği kadar yaptım.Sizden istediğim hareket etmem saglıcak bır sey olsunda sıkılmadan uyanık kalaayım

şınav çek, amuda kalkıp merdiven çık vs
  • Bende uyumamayı planlıyorum bakacağız ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

quote:

Akşam 9-10 a kadar uyanık kalmam gerekiyor uyku düzenimi düzene sokmak için önerileriniz nelerdir?

8 saat şınav çekemem dostum yaparken böyle eğlenicek salakça şeyler arıyorum ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

quote:

8 saat şınav çekemem dostum yaparken böyle eğlenicek salakça şeyler arıyorum ya

tespih çek knk o zaman hem sevap point

• Lol oyna gta 5 oyna fm oyna

Edit:fm terchmdr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Lol oyna gta 5 oyna fm oyna

Edit:fm terchmdr

duomu beklıyorum 2-3 gibi gelicek tek giresim yok :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.