Bildirim
Akşama kadar zaman geçirticek bir şey lazım :D
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oruç değilsen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musanem
Akşam 9-10 a kadar uyanık kalmam gerekiyor uyku düzenimi düzene sokmak için önerileriniz nelerdir?
Herhangi bir şey izle demeyin uykum geliyor yada oyun oyna demeyin onu da gereği kadar yaptım.Sizden istediğim hareket etmem saglıcak bır sey olsunda sıkılmadan uyanık kalaayım
şınav çek, amuda kalkıp merdiven çık vs -
Bende uyumamayı planlıyorum bakacağız ne olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: M.D. Luffy
quote:
Akşam 9-10 a kadar uyanık kalmam gerekiyor uyku düzenimi düzene sokmak için önerileriniz nelerdir?
Herhangi bir şey izle demeyin uykum geliyor yada oyun oyna demeyin onu da gereği kadar yaptım.Sizden istediğim hareket etmem saglıcak bır sey olsunda sıkılmadan uyanık kalaayım
şınav çek, amuda kalkıp merdiven çık vs
8 saat şınav çekemem dostum yaparken böyle eğlenicek salakça şeyler arıyorum ya
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: M.D. Luffy
quote:
şınav çek, amuda kalkıp merdiven çık vs
8 saat şınav çekemem dostum yaparken böyle eğlenicek salakça şeyler arıyorum ya
tespih çek knk o zaman hem sevap point
-
Lol oyna gta 5 oyna fm oyna
Edit:fm terchmdr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: run...rabbt
Lol oyna gta 5 oyna fm oyna
Edit:fm terchmdr
duomu beklıyorum 2-3 gibi gelicek tek giresim yok :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X