Şimdi Ara

Aksaray Gülağaç Atatürk İlköğretim Okulu Zil Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Facebook hesabım yok. Olsaydı destek verirdim.

üye oluverin

sonra silersiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Malesef benimde facebook (sevmediğimden ) hesabım yok

quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

hesap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 17 Kasım 2011; 20:33:24 >

• destek
  • -374
  • sayın hocam,

forum üyeliğiniz yeni bir üyelik olsa bu konuda inanın ağır konuşurdum ancak bakıyorum eski bir üyesiniz. yani konuyu açış amacınız sadece facebook reklamı yapmak değil, iyi niyetinize inanıyorum ama yanlış yapıyorsunuz.

yani altı üstü kıytırıktan 3 kuruşluk bir zilden bahsediyoruz. olsun olsun da 3-5 bin lira bir şey olsun. bu kadarlık bir parayı, okul velilerinden, bölgedeki esnaftan, iş adamlarından 1 gün içinde temin edebilme şansı varken, ille de "facebook" veya benzeri ticari internet siteleri üzerinden bu tür işlere girip onların ekmeğine de yağ sürmenin mantığını, şeklini şemalini nasıl açıklayacaksınız?

şuraya yazıp deyin ki, "arkadaş okulun zile ihtiyacı var, parası da şu kadar. hesap numaram üstelik de resmi bir bağış hesabı bile değil, bizzat benim şahsi banka hesabım. yatırın şuraya para, biz de zil alalım" deseniz, hemen şimdi banka hesabımın internet şubesine girer, verebileceğim kadar parayı 2 dakikada hesabınıza geçerdim ve eminim yüzlerce üye de aynı şeyi gözünü kırpmadan yapardı. ama işi baştan başka taraflara çektiniz ya, üzgünüm ama samimi söylüyorum bu yolla toplanacak bir destekte son kişi ben olsam ve dünyada başka o siteye tıklayıp destek verecek kişi kalmasa yine de oraya girip size bu yolla destek vermem, vermeyeceğim... bu tür bir yöntemle hiç bir kimse veya kuruluşa asla ama asla destek vermem...

alınmayın, darılmayın, gücenmeyin, yanlış anlamayın ama yönteminiz yanlış, dolayısıyla beni kaybettiniz. başkalarını bilemem...

• kendim kullanmıyorum aya arkadaşlarıma destek verdirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

sayın hocam,

forum üyeliğiniz yeni bir üyelik olsa bu konuda inanın ağır konuşurdum ancak bakıyorum eski bir üyesiniz. yani konuyu açış amacınız sadece facebook reklamı yapmak değil, iyi niyetinize inanıyorum ama yanlış yapıyorsunuz.

yani altı üstü kıytırıktan 3 kuruşluk bir zilden bahsediyoruz. olsun olsun da 3-5 bin lira bir şey olsun. bu kadarlık bir parayı, okul velilerinden, bölgedeki esnaftan, iş adamlarından 1 gün içinde temin edebilme şansı varken, ille de "facebook" veya benzeri ticari internet siteleri üzerinden bu tür işlere girip onların ekmeğine de yağ sürmenin mantığını, şeklini şemalini nasıl açıklayacaksınız?

şuraya yazıp deyin ki, "arkadaş okulun zile ihtiyacı var, parası da şu kadar. hesap numaram üstelik de resmi bir bağış hesabı bile değil, bizzat benim şahsi banka hesabım. yatırın şuraya para, biz de zil alalım" deseniz, hemen şimdi banka hesabımın internet şubesine girer, verebileceğim kadar parayı 2 dakikada hesabınıza geçerdim ve eminim yüzlerce üye de aynı şeyi gözünü kırpmadan yapardı. ama işi baştan başka taraflara çektiniz ya, üzgünüm ama samimi söylüyorum bu yolla toplanacak bir destekte son kişi ben olsam ve dünyada başka o siteye tıklayıp destek verecek kişi kalmasa yine de oraya girip size bu yolla destek vermem, vermeyeceğim... bu tür bir yöntemle hiç bir kimse veya kuruluşa asla ama asla destek vermem...

alınmayın, darılmayın, gücenmeyin, yanlış anlamayın ama yönteminiz yanlış, dolayısıyla beni kaybettiniz. başkalarını bilemem...

sanal alemde hesap numarası verip bize yardım edin diyen birine milletin güvenipte para yatıracağına inanıyormusunuz?yanlış anlamayın iyi niyetinize lafım yok ancak direk maddi yardım talep eden birine biçok kişi güvenmez gibi geliyor bana!

• quote:

sayın hocam,

bedavadan zil sahibi olucaklar .

facebook ticari bir amaç tabiki güdüyor .bizde kendimizi kullandırıyoruz. ben üyeyim kaç yıldır belki 3 ay önce girmişimdir takip etmem ama bu iş için açtım.

dünyaya ne zararı oldu.bana ne zaraı oldu size ne zararı oldu.

madem bu tür konulara duyarlısınız vandada giysi ve kurubakliyat bekleyen insanlar var bi zahmet onlarada yardım edin.

facebook un reklama ihtiyacımı var ?bilmeyen mi kaldı .

benim yardım edecek param yok eminim buraya yardım edecek parası olmayan bir çok öğrenci arkadaşımızda vardır.neden bu yolu tercih etmesinler.

• Su an facebooka giremiyorum ama girince bakacagim da, olayin mantigini anlamadim. Faebooktan destek gelince para nereden gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

anlamadığım konu devlet bu okullara bakmıyor mu

benim babam öğretmen; okulun en temel ihtiyacı olan yakıt parasınının bir kısmını koruma derneğindeki üyelerden, kalanını da öğrencilerden ve personelden topluyorlar, her sene milli eğitim bakanları da çıkıp car car "kayıt parası alınmayacak kesinlikle, alanı oyarım" diyorlar da yakıt parası için ödenek deyince cevap veremiyorlar
  • her forumda bu başlık mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Su an facebooka giremiyorum ama girince bakacagim da, olayin mantigini anlamadim. Faebooktan destek gelince para nereden gelecek?

......... altın kampanya yapmış okula destek veriyorsunuz faceden ..........isimli firma yı beğeniyorsunuz face de adamlarda okula zil veriyorlar.

bir tür reklam.

reklamı seyret yardım et mantığında.

asıl bedava eğitim vermesi gereken devlet okullara kitap dağıtacağına kömürünü boyasını temizlik görevlisi masraflarını ödemeli. biz abilerimizin kitaplarını kullanıyorduk parası olan alıyordu zaten. böyle ekonomiye zarar.ihtiyacı olanda olmayanda bedava kitap alıyor.

gördüğüm kadarıyla bu kitaplar ı bazı öğretmenler beğenmiyor başka kitaplar aldırıyor. israf yani bu bedava kitap işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Su an facebooka giremiyorum ama girince bakacagim da, olayin mantigini anlamadim. Faebooktan destek gelince para nereden gelecek?

......... altın kampanya yapmış okula destek veriyorsunuz faceden ..........isimli firma yı beğeniyorsunuz face de adamlarda okula zil veriyorlar.

bir tür reklam.

reklamı seyret yardım et mantığında.

asıl bedava eğitim vermesi gereken devlet okullara kitap dağıtacağına kömürünü boyasını temizlik görevlisi masraflarını ödemeli. biz abilerimizin kitaplarını kullanıyorduk parası olan alıyordu zaten. böyle ekonomiye zarar.ihtiyacı olanda olmayanda bedava kitap alıyor.

gördüğüm kadarıyla bu kitaplar ı bazı öğretmenler beğenmiyor başka kitaplar aldırıyor. israf yani bu bedava kitap işi.

Anladim aciklama icin tesekkurler.

Kitabi birak simdi bedava tablet dagitacaklarmis. Hatta ogrenciler onu satmasin diye de ayrica bir sistem kuruyorlarmis akilli tahtadan sinyal alcakmis falan. Tamam teknolojiyi kullanmak guzel de. Daha okulun zili yok, komuru yok, temizlik gorevlisi yok. Sen diosun ki herkesin tableti olcak akilli tahtaya baglancak vs. Bence bu projede israf olucak, bu tabletlerin egitime gercekten katkisi var mi yok mu arastirilmadan harcanan milyonlarca TL.

Yillardir bu is boyle komur parasi verilmez kalorifer yanmaz okulda. Ben okurken de boyleydi hala boyle demekki degisen bir sey yok.

• Arkadaşlar facebook değil bu başka bir site de olabilirdi.Polemiğe girmeyeceğim.Kazanmak istediğimiz evet belki kıytırıktan bir zil.ama inanın şu an 100 öğrencim bu zili kazanmak istiyor.Ben de yardım etmeye çalışıyorum onlara.İnanın belki bizim için değil ama bir avuç öğrenci için çok değerli.Sadece onlara destek vermiş olacaksınız.Destek veren herkese canı gönülden teşekkürler
  • Destek lütfen
  • okullara destek verilmiyor deniliyorda servis anlaşmaları ve kantin gelirlerinin nereye gittiğini soran var mı?

aksi iddia edilmeden önce bir okulun döner sermaye gelirleri öğrenilsin önce. yardım yapılsın ama diğer paraların nereye gittiği de takip edilsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 17 Kasım 2011; 22:53:28 >
  • quote:

sayın hocam,

sayın aya,
    okul velilerimiz gerçekten geliri çok dar olan insanlar.Okulumuz küçük bir ilçede.Esnaftan da maddi kaynağımız yok.Okulumuzun çok fazla ihtiyacı var.Eğer gerçekten maddi destek vermek isterseniz pm den bana görüşelim.Yöntemim yanlış ise siz bize doğru yöntemi öğretin.Gücenmedim ve darılmadım.Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum.Eğer katkınız olacaksa görüşmek isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

quote:

sayın hocam,

sayın aya,
    okul velilerimiz gerçekten geliri çok dar olan insanlar.Okulumuz küçük bir ilçede.Esnaftan da maddi kaynağımız yok.Okulumuzun çok fazla ihtiyacı var.Eğer gerçekten maddi destek vermek isterseniz pm den bana görüşelim.Yöntemim yanlış ise siz bize doğru yöntemi öğretin.Gücenmedim ve darılmadım.Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum.Eğer katkınız olacaksa görüşmek isterim...

pm gönderim hocam...

edit : bu arada baktım, bu sistemler topu topu 500-600 lira civarı bir şeymiş. verin hesap numarası, bakalım facebook denince akan sular duran şu muhteşem sanal alemde, gerçek paralar sözkonusu olunca bu kadarlık bir miktar toplanacak mı toplanmayacak mı? yardım deyince takır takır klavye konuşturan bizler ne kadar samimiyiz, şu kadarcık bir miktarı toplayabilecek miyiz, yoksa yağmak yerine sadece gürlemeyi mi beceriyoruz, hep birlikte görelim sonucu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 17 Kasım 2011; 23:26:58 >

• sayın aya,
    o zaman şöyle yapalım.Gerçekten okulumuza yardım etmek isteyen Forum sakinleri bana pm yoluyla ulaşsınlar.Sonra telefonla bizzat görüşelim ve okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayalım.Açık açık hesap numarası verip maddi yardım istemek pek te hoşuma gitmedi doğrusu.İşi gerçekten bir yardım kampanyasına dönüştürmek için uğraşıyorum.Okulumuzun çok fazla ihtiyacı mevcut.örneğin:
    zil,projeksiyon,kırtasiye malzemesi,kütüphanemiz için kitap,akıllı tahta vb.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.