Donanımhaber bu işi halleder Muratcım.. Bizim okula zil kazandırdıkları gibi sizin okula da bu zili kazandırmak için destek vereceklerdir.
Buna inanıyorum ve size sonsuz destek veriyorum..
Hadi tüm donanımforum kullanıcı dostları sadece ve sedece 25 kişi kaldı.Hadi bitirelim şu işi.LÜTFEN DESTEK
quote:
Orijinalden alıntı: dejaay
Donanımhaber bu işi halleder Muratcım.. Bizim okula zil kazandırdıkları gibi sizin okula da bu zili kazandırmak için destek vereceklerdir.
Buna inanıyorum ve size sonsuz destek veriyorum..
Teşekürler Ersin hocam.Donanımhabere güveniyor ve son 25 kişi için destek istiyorum.Bu akşam halledelim bu işi.Ayrıca sizi de tebrik ediyorum
lütfen destek arkadaşlar
Tüm forum üyelerine selamlar.Okulumuz için zil kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz.Sadece 390 adete desteğe ihtiyacımız var.Facebook favori jewellery sayfasına girip Canım okulum kampanyasını seçip buradan AKSARAY GÜLAĞAÇ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNU SEÇİP DESTEKLEMENİZ YETERLİ.LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN.OKULUMUZUN ZİLE İHTİYACI VAR.ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER. Destek linki https://www.facebook.com/Favori?sk=app_217341978330722
lütfen destek 22 kişi kaldı.
destek lütfen
destek
Memleketime ve meslektaşlarıma selamlar, 21 yaptım. Aslında Çekiçlerde de arkadaşım vardı ama onlarınki biraz uçuk bir rakam sizinki çok yakın olduğu için daha mantıklı. Bu arada Okan Çelik sizin okulda mı?
okan çelik mehmet akif İLKÖĞRETİMDE hocam.İsminizi söylerseniz selamınızı iletebilirim.Lütfen bildiğiniz başka face hesapları varsa destek verirseniz çok mutlu olurum.ÇOK TEŞEKKÜRLER DESTEĞİNİZ İÇİN.SON 21 DESTEĞE DEVAM
destek lütfen
destek lütfen sadce 16 kişi kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: albati
Memleketime ve meslektaşlarıma selamlar, 21 yaptım. Aslında Çekiçlerde de arkadaşım vardı ama onlarınki biraz uçuk bir rakam sizinki çok yakın olduğu için daha mantıklı. Bu arada Okan Çelik sizin okulda mı?
Bizim okulda.. O da yazar birazdan.
son 2 kaldı Desteğiniz için teşekkür ederiz.
Bu kampanyaya destek olduğunuz bilgisi duvarınızda yayınlandı
Arkadaşlar destek veren herkese çok teşekkür ederim.TAMAMLANMIŞTIR.
quote:
Orijinalden alıntı: tarumok
Arkadaşlar destek veren herkese çok teşekkür ederim.TAMAMLANMIŞTIR.
Tebrikler Murat Hocam..
Arkadaşlar yeni kutu gelmiş bu kutuyu düşüren var mı ? Nasıl düşüreceğiz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme