Şimdi Ara

Aksaray Gülağaç Atatürk İlköğretim Okulu Zil Kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DESTEK
  • destek lütfen
  • Tekrar destek lütfen 138 kişi kaldı
  • DESTEK lütfen
  • DESTEK
  • DESTEK
  • DESTEK LÜTFEN 127 KİŞİ KALDI.
  • lütfen destek
  • DESTEK
  • destek
  • Hallettim
  • çok teşekkürler.lütfen desteklerinizi esirgemeyin çok az kaldı
  • lütfen
  • destek
  • kaç kişi kaldı
  • 116ydı. 115 yaptım.
  • biraz daha destek ne olur 115 kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: aya

sayın hocam,

forum üyeliğiniz yeni bir üyelik olsa bu konuda inanın ağır konuşurdum ancak bakıyorum eski bir üyesiniz. yani konuyu açış amacınız sadece facebook reklamı yapmak değil, iyi niyetinize inanıyorum ama yanlış yapıyorsunuz.

yani altı üstü kıytırıktan 3 kuruşluk bir zilden bahsediyoruz. olsun olsun da 3-5 bin lira bir şey olsun. bu kadarlık bir parayı, okul velilerinden, bölgedeki esnaftan, iş adamlarından 1 gün içinde temin edebilme şansı varken, ille de "facebook" veya benzeri ticari internet siteleri üzerinden bu tür işlere girip onların ekmeğine de yağ sürmenin mantığını, şeklini şemalini nasıl açıklayacaksınız?

şuraya yazıp deyin ki, "arkadaş okulun zile ihtiyacı var, parası da şu kadar. hesap numaram üstelik de resmi bir bağış hesabı bile değil, bizzat benim şahsi banka hesabım. yatırın şuraya para, biz de zil alalım" deseniz, hemen şimdi banka hesabımın internet şubesine girer, verebileceğim kadar parayı 2 dakikada hesabınıza geçerdim ve eminim yüzlerce üye de aynı şeyi gözünü kırpmadan yapardı. ama işi baştan başka taraflara çektiniz ya, üzgünüm ama samimi söylüyorum bu yolla toplanacak bir destekte son kişi ben olsam ve dünyada başka o siteye tıklayıp destek verecek kişi kalmasa yine de oraya girip size bu yolla destek vermem, vermeyeceğim... bu tür bir yöntemle hiç bir kimse veya kuruluşa asla ama asla destek vermem...

alınmayın, darılmayın, gücenmeyin, yanlış anlamayın ama yönteminiz yanlış, dolayısıyla beni kaybettiniz. başkalarını bilemem...

bedavadan zil sahibi olucaklar .

facebook ticari bir amaç tabiki güdüyor .bizde kendimizi kullandırıyoruz. ben üyeyim kaç yıldır belki 3 ay önce girmişimdir takip etmem ama bu iş için açtım.

dünyaya ne zararı oldu.bana ne zaraı oldu size ne zararı oldu.

madem bu tür konulara duyarlısınız vandada giysi ve kurubakliyat bekleyen insanlar var bi zahmet onlarada yardım edin.

facebook un reklama ihtiyacımı var ?bilmeyen mi kaldı .

benim yardım edecek param yok eminim buraya yardım edecek parası olmayan bir çok öğrenci arkadaşımızda vardır.neden bu yolu tercih etmesinler.

Hay Vanınıza be. Yeter yav Türkyieyi yedielr yardım yardım canımızıda mı verecez? Burada deprem olsa inanın ordan 3-5 kişi haricinde zerre yardım gelmeyecek. Yolunacak kaz, enayi gözüyle bakıyorlar daha ne vanı?

Atış serbest (ayna koydum).

• Arkadaşlar,forumdaşlar lütfen destek verin 94 kişi kaldı.SON 94
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.