Şimdi Ara

Aksaray Gülağaç Atatürk İlköğretim Okulu Zil Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında 1.sınıfın birkaç ayını o okulda okumuştum ilçeydi ama köyden farkı yoktu tabi 10 yıl geçti üstünden hala öylemi bilemem hele velilerden bağış almak orda imkansız gibi birşeydir 10 sene önce sınıfta 10 dk birşey bıraksak sonra almaya gelsek çalınmış olurdu neyseki tayin çıktıda gittik başlığı görünce hemen okul bahçesi geldi aklıma bir daha heralde imkanı yok gitmem oraya konuyu açan kişide öğretmen heralde ona kolay gelsin
  • Desteğiniz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

sayın aya,
    o zaman şöyle yapalım.Gerçekten okulumuza yardım etmek isteyen Forum sakinleri bana pm yoluyla ulaşsınlar.Sonra telefonla bizzat görüşelim ve okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayalım.Açık açık hesap numarası verip maddi yardım istemek pek te hoşuma gitmedi doğrusu.İşi gerçekten bir yardım kampanyasına dönüştürmek için uğraşıyorum.Okulumuzun çok fazla ihtiyacı mevcut.örneğin:
    zil,projeksiyon,kırtasiye malzemesi,kütüphanemiz için kitap,akıllı tahta vb.

hocam, bana pm'den bir hesap numarası gönderin lütfen. göndermek üzere elimde malzeme ya da kitap tarzı bir şeyler yok (kütüphanem iyidir ama öğrenci seviyesinde bir kütüphane değildir) ama maddi anlamda az-çok bir şeyler göndermek ve başlangıcını ben yapmak isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 18 Kasım 2011; 0:15:28 >

• arkadaşlar destek lütfen.
    sayın aya pm gönderdim
  • bu kampanya sayesinde bizde köyümüzdeki okulumuzun zil sisteminin eksik olduğunu gördük.
  • destek bekliyoruz
  • destek lütfen
  • destek gönderildi.
  • enoman teşekürler.lütfen destekk
  • akşam saati tekrar uplayın hocam,herkes forumda oluyor,destek artacaktır.
  • tekrar.Lütfen destek verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenmotto

aksaray üniversitesinde okuyan biri olarak destekliyorum

çok teşekkürler.lütfen arkadaşlarınızda destek versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

quote:

quote:

anlamadığım konu devlet bu okullara bakmıyor mu

Evet ... Ne yazık ki devlet okullara adam gibi destek olmuyor .Okullar desteklerini bu konuda bahsi geçen gibi yollarla ya da velilerden bağışlarla elde ediyorlar. Hizmetliler , demirbaşlar bu yollarla geliyor üzücüdür ki ...

bizim illerdeki okullar 2 yıldır komple bakımdan geçti dış boyası v.s

Aynı şekilde buralarda da ... Fakat okullar maddi ihtiyaçlarını velilerden genelde 10 liralık bağışlar toplayarak hallediyorlar ... En azından oturduğum yerdeki bazı yerler için geçerli...

Bağış Toplamak Yasak Diye Biliyorum

• destek lütfen
  • konuyu açan arkadaşımız muhtemelen öğretmen, ne kadar yazık ki bir devlet okulunda demirbaş için bir öğretmen kaynak yaratmaya çabalamak zorunda kalıyor. laf çok ama icraat sıfır bazılarında...
  • 283 kişi kaldı lütfen destek
  • Daha önce öğretmen olan başka bir üye de benzer bir konu açmıştı ve başarıya ulaşılmıştı.

Bir kere destek veren bir daha veremiyor sanırım.
  • EVET bir kere destek veren bir daha veremiyor malaesef.Forum sayesinde başarıya ulaşacağız inşallah.lütfen destek verin

https://www.facebook.com/Favori?sk=app_217341978330722
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

quote:

quote:

quote:

anlamadığım konu devlet bu okullara bakmıyor mu

Evet ... Ne yazık ki devlet okullara adam gibi destek olmuyor .Okullar desteklerini bu konuda bahsi geçen gibi yollarla ya da velilerden bağışlarla elde ediyorlar. Hizmetliler , demirbaşlar bu yollarla geliyor üzücüdür ki ...

bizim illerdeki okullar 2 yıldır komple bakımdan geçti dış boyası v.s

Aynı şekilde buralarda da ... Fakat okullar maddi ihtiyaçlarını velilerden genelde 10 liralık bağışlar toplayarak hallediyorlar ... En azından oturduğum yerdeki bazı yerler için geçerli...

Bağış Toplamak Yasak Diye Biliyorum

Yasak da ne yapsın okulllar ? İmkanı olan destek oluyor işte

• Bende destekledim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.