Şimdi Ara

Aktarmalı Gidiş-Dönüş Uçak Bileti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mayıs ayında evleniyorum bir aksilik olmazsa. Balayı işine de kesin kararımı vermek istiyorum çok geç olmadan.

Aklımda Bali var; ancak o kadar gitmişken Singapur'u da göreyim istiyorum.

Bali ve Singapur biletleri gidiş dönüş 2100-2200 TL civarında.

Bilet araştırırken Singapore Airlines'ın İstanbul-Singapur gidiş dönüş biletinin 2300 TL olduğunu gördüm.

İstanbul-Kuala Lumpur uçuşuna baktığımda ise 1600 TL gözüküyor. Bu uçuş yukarıda yazdığım İstanbul-Singapur uçuşlarını içeriyor üstelik. Yani güzergah İstanbul-Singapur-Kuala Lumpur şeklinde.

Bileti Kuala Lumpur olacak şekilde alsam; ancak Singapur'da inip Kuala Lumpur'a devam etmezsem dönüş parkuru iptal olur mu?

Sadece el bagajı olacağı için o kouda bir sorun yok bu arada.

• Emin değilim. Ama iptal olmaz diye tahmine diyorum. Sonuçta ikisi farklı bilet aslında. Biri gidiş biri geliş.
    Peki ayrı ayrı aldığında fiyat ne kadar oluyor? gidişi dönüşü ayrı ayrı arsana bir fiyat farkı oluyor mu
  • THY olsaydı iptal olur, en sağlamı havayollarını arayıp bizzat sormak.Çünkü onlarda kural aynı olmayabilir.
  • Yüzde 90 iptal olacaktır bu şekilde yaparsanız. Havayolu şirketlerinin buna hakkı var ve bu hakkı sonuna kadar kullanıyorlar. Özellikle Singapur Hava Yolları. Tecrübe ile sabit:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuza uçak bileti
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.