Hepsifly - 22,37 TL hizmet bedeli ve 22 TL civari komisyon.
*Yukarda bulunan tüm kampanyalar birleştirilebilir. UcuzaBilet 29.99 TL komisyon bedeli.
Yapı Kredi Mobil ve İnternet Şubesi Kullanıcılarına 2000/100 indirim! Obilet
Seyehat Yanımda Bilet Dükkanı - 15,18 TL hizmet bedeli. DIŞ HAT UÇAK BİLETİNE 500 TL HEDİYE 22 Haziran - 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bilet Dükkanı satış kanallarından (web ve mobil uygulama), bireysel olarak alınacak tüm dış hat (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uçuşları hariç) uçak biletlerinde, “DIS500” kampanya kodunu kullanan üyelerin Bilet Dükkanı cüzdanına 500 TL değerinde hediye puan eklenir. Hediye puan; uçak bileti, otel, transfer veya araç kiralama gibi Bilet Dükkanı'nın satış kanallarında sunulan her üründe kullanılabilir. Diğer Detaylar: Uçak bileti alışverişi tarih aralığı: 22 Haziran - 3 Temmuz 2023 Uçuş tarihi aralığı: 8 Haziran 2023 - 31 Aralık 2023 Hediye puan son kullanım tarihi: 14 Temmuz 2023 Kişi Sınırı: 1.000 BANKA KAMPANYALARI ZİRAAT
GARANTİ HALKBANK PARAF Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 22 Haziran 2023; 23:17:28 > |
Uçak Bileti Kampanyaları
-
-
Hocam bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapıkredi world karta jolly turda güzel puan veriyor. + seyahat kampanyasıda 75 tl veriyor.
-
27 Haziran 2022- 10 Temmuz 2022 / Bu kampanya, Hepsiburada Seyahat için aynı tarihlerde devam eden diğer Hepsipapel kampanyaları ile birleştirilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 29 Haziran 2022; 0:11:48 > -
Turkcell Platinium Enuygun kampanyası var. OTel diyor ama açıklamalarda uçak biletlerinde de geçerli diyor. 1000'e 100.
-
yeni çöpler eklendi, bilet bulursanız tabi
-
10 Mayısa uzatıldı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 1 Mayıs 2023; 16:2:12 > -
Devam ediyor mu hala. Bugün üyelik açıp cüzdanı aktif ettim ama cüzdana bakiye tanımlanmadı.
devam ediyor olarak gözüküyor, mobilden üye olma şartı eklemişler.
-
Mobilden üye oldum ve cüzdanı aktif ettim 250 TL bakiye yüklenmedi ama. Herhalde kontenjan doldu
en son kontrol ettiğimde nisan sonu üye ol 10mayısa kadar harca yazıyordu, muhtemel o yüzden gelmemiştir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kampanyaya katıldığımda 30 Nisan kullanmak için son tarihti sonra kampanyayı uzattılar ama şimdi baktığımda alakasız maddeler eklemişler.
yapacak bir şey yok sanırım, kampanyayı kaldırıyorum.
-
üye oldum cüzdan aktif ettim bana da 2 kere 250 yüklediler nedense,bileti de aldım kullandık :) 30 nisndan önce yaptım bu işlemleri
sayende öğrenmiştim bu kampanyayı teşekkür ederim sana da @TheGladio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amisos55 -- 6 Mayıs 2023; 20:53:5 > -
Rica ederim
-
30 Nisan'a kadar üye olunması gerekiyor. 10 Mayıs tarihi 250 tl nin son kullanım zamanı şartlardan okuduğum.
Mekanın sahibi geri geldi! hediye para kodu girdiğiniz an yükleniyor.
konuyu güncelledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 15 Haziran 2023; 15:46:36 > -
neresi bura ?
edit= biletdükkanıwww.biletdukkani.comBabalar Günü haftasında cüzdanına %50 hediye Bilet Dükkanı’ndan!https://www.biletdukkani.com/kampanyalar/babalar-gunu-haftasinda-cuzdanina-percent50-hediye-bilet-dukkanindan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 15 Haziran 2023; 18:30:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam max 500tl veriyor sanirim da uye değilim ref vs varsa verebilirsiniz bir de yüklediğimiz ve gelen 500tl hediyeyi daha sonra kullanır miyiz ne kadar suresi oluyor cuzdan bakiyesi ve hediyenin? 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
50.000 mile&smile puanım var özellikle USA, okyanus ötesi tek yön uçuşlarda ihtiyacı olanlar özelden ulaşabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- modanisa migros kodu
- vodafone premium nedir
- çaykur çaycı yorum
- pegasus doğum günü indirimi
- 5 kg şeker - a101
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X