Şimdi Ara

Aktif oyuncu kitlesi olan MMORPG?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, free ve hala aktif olarak oynanan mmorpg kaldı mı? Tabi para yatırmadan, emeğimizle de bir şeyler yapabilelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• F2p oyunlarda para yatırmadan bisey yapamazsin b2p oyunlara bakmani öneririm bir kere ödeyip herkesle esitsin

• Bazi private wow serverlarinda yapabilirsin dediklerini

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:4:38 >
  • Wow - Gw2 - Blade and Soul - Elder Scroll Online-Black Desert Online bu aralar oyuncu kitlesi bu oyunlara kaymış durumda bu oyunları araştırabilirsin...
  • wow: en çok oyuncusu olan oyun fakat aylık ödeme gerektiriyor.

gw2: free 2 play versiyonu var fakat oldukça limitli, bunun yanında buy 2 play oyun olmasından ötürü aylık ödeme gerektirmeden özgürce ve eşit oynanılabilir. lakin solo oyunculuğa yatkın değil. tek başına çekilmez. kendim 1 sene oynadım. guild ve birlikte oynayabileceğin insanlar gerektirir ciddi şekilde (gerçi çoğu oyunda böyle fakat gw2'de aşırı hissettiriyor)

blade and soul: aşırı bot, optimizasyon sorunu, classlar arası denge sorunu, pve ve openworld pvp'si ölü, pay 2 win'e kayma durumları vb. geleceği yok. emeğe yazık.

elder scrolls: pve bakımından çok iyi şuan oynadığım oyun bu. fakat pvp'de lag sorunları mevcut özellikle türkiye üzerinden bağlananlarla ilgili olduğunu duydum. yabancılarda ping durumu iyi. bende 200 pinge çıkıyor toplu savaşlarda. ilerde düzeltilebilirse adam olabilir. pve'si optimizeli fakat pvp'sinde yine çok kişinin katıldığı savaşlarda fps sorunları yaşanabiliyor. ben düşük ayarlara alarak devasa savaşlarda 25fps'de en azından oynayabiliyorum bir şekilde. daha yüksek özellikteki makinelerde daha rahat oynanılabilir. benim sistem biraz ekonomik^^

black desert: buy 2 play bir oyun. türkiye ye kapalı. vpn ile oynanılabilir fakat riskli bence. ayrıca archage hezimetinden sonra bu tip bir oyuna yanaşmak insanı ürkütüyor.

tera, aion, rift, the lord of the rings, swotr, archeage ve dahası.

bir çok iyi ve kötü yanları olan oyunlar dolu. bunların arasından seçim yapmak ise çok zor.

illa birisi arasından seçim yap dersen, vanilla wow ve guild wars 2 derim ben.

sen niye oynamıyorsun dersen zaten yıllarca oynadım :) özellikle kore yapımı çıkan ve çıkacak olan bir çok çöp oyundan kaçınmanı şiddetle öneririm.

şimdi elder scrolls online'da tecrübe ediniyorum bakalım end game'de neler bekliyor beni^^

• Arkadaşlarında dediği gibi şuan piyasada oynanabilecek bir kaç mantıklı oyun bulunmakta. Bunlardan biri ESO bir diğeri FF XIV ve GW2 ama tabi bunlarında artıları ve eksileri illaki vardır. Ama diğerlerine nazaran daha az duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel olarak oyuncu arıyoruz.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi ya FPS ya da Strateji. MMo çok fazla vakit emek istiyor. Çoğu zamanda ömürlük oynanmıyor. Starcraft 2 takılıyorum. Bir kaç maç atıp çıkıyorum. Bilemedin CoD aw girip 3-4 rank yapıp çıkıyorum. Tadı tuzu kalmadı mmoların..
  • Arkadaşın sorusunun cevabı WOW, GW2 ve ESO şeklindedir. diğer oyunların aktif oyuncusu sayıları bu oyunlara yetişemez. (mmorpg olarak *** )

Mmorpg oynayacaksan bunları oyna yada bns, black desert gibi ilk başta çok seveceğin sonra nefret edeceğim oyunları deneyip deneyip bırakabilirsin. Kısaca WOW, GW2 ve ESO dan gerisi hikaye.

Bless Online diye bir oyun bekliyorum şuan dada korede oynuyorum. bu oyunun avrupaya gelip ortalığı kasıp kavuracağını düşünmüyorum ancak benim çok hoşuma gitti. hile veya full p2w olmazsa oynarım.
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:2:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.