Şimdi Ara

Aktivasyon Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba,, sonunda kavuştum bende bugün getirdi arkadaşım iphone 4 ümü amerkidan,, bu aktivasyon ile ilgili sorunum var,, bir süre sonra ekrana "Etkinleştirme bekleniyor Bu biraz zaman alabilir" diye bi uyarı çıkıyor,, ne yapmalıyım anlayamadım,, wifi ye bağlanıyorum ama internetede giremiyorum bu aktivasyonla ilgili olabilirmi?? birde aktivasyon için telefondan itunes a girmeye çalışıyorum ama oda açılmıyor,, bu arada telefonun içinde att kart mevcut,, teşekkürler ilgilenenlere şimdiden,,

• sanırım aktivasyon sorununu çözdüm ama bir türlü internete bağlanamıyorum,, kablosuz ağa bağlıyım safariyi açıyorum ama internet açılmıyor bir türlü,, ne yapmalıyım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesifci

sanırım aktivasyon sorununu çözdüm ama bir türlü internete bağlanamıyorum,, kablosuz ağa bağlıyım safariyi açıyorum ama internet açılmıyor bir türlü,, ne yapmalıyım??

cydia dan herhangi birşey yükledinizmi ... özellikle sb settings.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: kesifci

sanırım aktivasyon sorununu çözdüm ama bir türlü internete bağlanamıyorum,, kablosuz ağa bağlıyım safariyi açıyorum ama internet açılmıyor bir türlü,, ne yapmalıyım??

cydia dan herhangi birşey yükledinizmi ... özellikle sb settings.

hallettim teşekkür ederim ilgine,,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.