arkadaşlar merhaba,, sonunda kavuştum bende bugün getirdi arkadaşım iphone 4 ümü amerkidan,, bu aktivasyon ile ilgili sorunum var,, bir süre sonra ekrana "Etkinleştirme bekleniyor Bu biraz zaman alabilir" diye bi uyarı çıkıyor,, ne yapmalıyım anlayamadım,, wifi ye bağlanıyorum ama internetede giremiyorum bu aktivasyonla ilgili olabilirmi?? birde aktivasyon için telefondan itunes a girmeye çalışıyorum ama oda açılmıyor,, bu arada telefonun içinde att kart mevcut,, teşekkürler ilgilenenlere şimdiden,,
sanırım aktivasyon sorununu çözdüm ama bir türlü internete bağlanamıyorum,, kablosuz ağa bağlıyım safariyi açıyorum ama internet açılmıyor bir türlü,, ne yapmalıyım??
quote:
Orijinalden alıntı: kesifci
sanırım aktivasyon sorununu çözdüm ama bir türlü internete bağlanamıyorum,, kablosuz ağa bağlıyım safariyi açıyorum ama internet açılmıyor bir türlü,, ne yapmalıyım??
cydia dan herhangi birşey yükledinizmi ... özellikle sb settings.
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
quote:
Orijinalden alıntı: kesifci
cydia dan herhangi birşey yükledinizmi ... özellikle sb settings.
hallettim teşekkür ederim ilgine,,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme