Bildirim
Akü alsam ben takabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eski akünüzün amperine göre aynı amper bir yerli marka akü MUTLU YADA İNCİ her ikiside çok iyiler alıp aldığınız yerden de taktırabilirsiniz yapacak başak hiç bir şey yok taktır kışın rahat et -
bulabilirseniz varta alın temiz 5 yıl gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
bulabilirseniz varta alın temiz 5 yıl gidiyor
neden varta;???? yerli malı mutlu inci yada hatta yigit akü bile çok kaliteli aküler üretiyorlar -
Mutlu alın bence de.. -
quote:
Orijinalden alıntı: asityanığı
quote:
neden varta;???? yerli malı mutlu inci yada hatta yigit akü bile çok kaliteli aküler üretiyorlar
yerli aküleri kullanmadım ,2005 aralık trafige çıkışlı 2006 model dizel bir aracımızda varta vardı 2011 sonunda bitti belki mutlu inci akülerde aynıdır ancak dediğim gibi kullanmadan yorum yapmak doğru gelmiyor bana -
Bence kendiniz takmayın..
Teyp sıfırlanır, kod ister falan nemelazım, en iyisi işi bilen ve alet edevatı olan biri taksın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Bence kendiniz takmayın..
Teyp sıfırlanır, kod ister falan nemelazım, en iyisi işi bilen ve alet edevatı olan biri taksın..
Yok hocam, kac defa aku bitti, teyp sifirlanmadi. Sadece cam otomatigi bozuluyor onu da ayarliyorsun kullanma kitapciginda yazmislar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
neden varta;???? yerli malı mutlu inci yada hatta yigit akü bile çok kaliteli aküler üretiyorlar
yerli aküleri kullanmadım ,2005 aralık trafige çıkışlı 2006 model dizel bir aracımızda varta vardı 2011 sonunda bitti belki mutlu inci akülerde aynıdır ancak dediğim gibi kullanmadan yorum yapmak doğru gelmiyor bana
2004 Ağustos trafik çıkışlı aracımızı bu yaz sattık.Üzerinde Varta akü vardı ve hiçbir sorunu yoktu 8 senedir.
-
inci ya da mutlu 60 amper dizelse 72 ampere kadar yolu var 100liradan başlar üretim tarihi ve şarj durumu önemli alırken kontrol et künyesinde yazar...
aküyü alacağın yer elektriği kesmeden takar teyb kodda istemiyor.boş akünü de alır geri dönüşüme gönderir.depozitosunuda cebe indirir -
quote:
quote:
quote:
yerli aküleri kullanmadım ,2005 aralık trafige çıkışlı 2006 model dizel bir aracımızda varta vardı 2011 sonunda bitti belki mutlu inci akülerde aynıdır ancak dediğim gibi kullanmadan yorum yapmak doğru gelmiyor bana
Anladım arkadaşım kullanmadığınız için yorum yapmak istememişsiniz akü işi birazda şans işi bence örneğin bir arabamda inci akü yü 7 sene kullandım ama yerli aküler çok kaliteli ürünler üretiyorlar mutlu akü üretimin bir çoğunu rusyaya ihraç ediyor
-
Bende 1-2 hafta önce yeni akü alıp kendim taktım.Çok zor bişey değil önemli olan anahtarlar.
Vidaları çıkarıp eski aküyü çıkarıyosunuz, yenisini oturtup aynı vidaları takıyosunuz. -
Bosch yada Mutlu alabilirsiniz. Eliniz alet tutuyorsa kendiniz takmakta zorlanmazsınız. Tek dikkat edilmesi gereken nokta aküyü araca taktıktan sonra (ilk seferde) hemen çalıştırmamak, Kontağı 30 - 45 sn kadar açık tutup yeni akünün aracın elektrik sistemine uyum sağlamasını beklemek olduğunu duymuştum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X