Şimdi Ara

Akü değisti araç LPG de titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 model Astra h araç sahibiyim

2 gün önce aracın akusunu değiştirdim. İlgisi varmı bilmiyorum ama aracı çalıştırmak için vurdurma işlemleri yapıldı. Akü değişmeden hicbisey yoktu ama değişince daha ilk dk sinda araç LPG de titremeye başladı. Benzinde hiçbir sikinti yok. LPG ye gecince gaz yemiyor. LPG ciye gidicem on fikir alip öyle gidiyim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sistem ne marka

• Atiker gold

• Yeniden bir gaz ayarı yaptırın normalde gold ecu akü sökülünce program silmez ama siz yinede gaz ayarı yaptırın

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

Yeniden bir gaz ayarı yaptırın normalde gold ecu akü sökülünce program silmez ama siz yinede gaz ayarı yaptırın

Teşekkürler

Bugün izinliyim en yakın atikerciye gidicem

Sonucu buraya da yazıcam

• Jaguar19 nickli kişi,,beni dolandirdı.400 tl attım ibanına. Turkcell den kod gondericem dedi. 2005 den beri forum a üye olduğunu söyledi, dolandırıcı olsam blok yerim dedi. Benim gibi kimseyi mağdur edemesin. Jaguar19. Hasan alp miş adı. Iban ismi bu yönde. NET BIŔ DOLANDIRICI

• Kalmaz umut K kullanıcısına yanıt
    mericx nickli yüzbaşı olan üye aylardir milleti dolandıran üye nosu 0554 536 19 18 Hasan alp isimli TR450011100000000149457880 iban nosu budur.Bu iki kisi ayni dunde beni 600 tl dplandirdi aylardir baska hesaplardan dolaniriyormus adminler neden engellemiyor anlamıyorum lutfen şikayet edin siber suclara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.