Bildirim
akü hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eger akunuz bakimli akuyse bakim yaptirirsiniz.degilse yenisini almak zorundasiniz.
Benim anlamadigim aku kendini sarj etmiyorsa stop ettikten sonra bidaha nasil calisiyor arac ? Bikac yere daha goturun hepsi ayni sey derse en sagliklisi yeni aku alin.MUTLU mesut yasayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Eger akunuz bakimli akuyse bakim yaptirirsiniz.degilse yenisini almak zorundasiniz.
Benim anlamadigim aku kendini sarj etmiyorsa stop ettikten sonra bidaha nasil calisiyor arac ? Bikac yere daha goturun hepsi ayni sey derse en sagliklisi yeni aku alin.MUTLU mesut yasayin
bnde aynısnı dedım hıc bır sıkıntı yasamadım sadece oksıtlenme var diye gosterdım aku şarj etmıyor dedı dedım ne kdr gıder 1 haftada gıdebılır bır ayda dedı pek guven vermedı bende bı forumdaşlara danışıyım dedım -
quote:
Orijinalden alıntı: volkan981
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
bnde aynısnı dedım hıc bır sıkıntı yasamadım sadece oksıtlenme var diye gosterdım aku şarj etmıyor dedı dedım ne kdr gıder 1 haftada gıdebılır bır ayda dedı pek guven vermedı bende bı forumdaşlara danışıyım dedım
Hocam desigim gibi bikac yere daha sorun aynisini derlerse mutlu aku alin rahat edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X