Brodway 92 Model Aracım Yolda Giderken 5 Vitesteyken Ve Vites Düşürürken Işıklarda Sönüyor ve Akü Lambası Sürekli Yanıyor Gaza Basınca Sönüyor.Bazen ise İkisi Birden akü ve yağ lambası yanıyor .Fakat Gaza Basınca Sönüyor .Rolantide Beklerkende Aynı Sorunla Karşılaşıyorum .Acaba Şarj Dinamosunda MI Sorun ? .Yoksa Araba Şarj Mı Etmiyor Diyeceğimde etmse araç çalışmaz. ;Daha Karşılaşan Var İse Yazabilir misiniz acaba hocam ? |
Akü Lambası Ve Yağ Lambası Sürekli Yanıp Sönüyor .Fakat Gaza Basınca Sönüyor.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Youtube bağlantısından bu adama ulaşmanı tavsiye ederim. Broadway ve arızalarına oldukça hakim...
https://www.youtube.com/user/MrSilifkeli33/featured?app=desktop
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gaza basmak yada mevcut vites değilde aracın devir göstergesine dikkat edin 2000 altı yanıyordur mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi aynı anda yanıyorsa rölantiniz düşük gibi duruyor.
-
Çalışır vaziyette şarj miktarını ölçtürün. Yeterli değilse şarj dinamosu dağıtılıp komple bakımı yapılacak. Şarj yeterli ise dinamonun üzerindeki konjektör değişecek.
-
Aynen hocam 2000 bin devririn altındayken bazen ikisi yanıyor araba ışıklarda ise akü lambası yanıyor genelde farlar açık olduğunda yapıyor bunu
-
quote:
Orijinalden alıntı: ES3NTÇalışır vaziyette şarj miktarını ölçtürün. Yeterli değilse şarj dinamosu dağıtılıp komple bakımı yapılacak. Şarj yeterli ise dinamonun üzerindeki konjektör değişecek.
Aynen hocam şarj dinamasunda sıkıntı elektriği az veriyor yada bir yerde şase var .elektrikçi yolu gözüktü gidiyoruz ama yine aynısı oluyor ben sağlam bir usta bulamıyoruz burada be hocam .
-
İkisinde de sıkıntı olabilir hem yağ pompası hemde alternatör de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün fark ettim hocam 2 bin devrin altında yaptığı ve farlar açık olduğunda akü lambası yandığını gündüz bir sıkıntı yapmıyor .
-
Şarj etmiyor. uzunları kaloriferi rezistansı arabada elektirikli her ne varsa aç gaza basıp çekerek tekrar dene
-
Hocam Herşeyi Yaptım orjinal herşeyi değiştirdim. Yarın Yağ Pompasını Değiştiricem Çünkü yine sönüyor ve rolantideyken yağ lambası yanıyor sürekli araba tekliyor vuru vuru çalışıyor yağ lambası yakarak .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X