Şimdi Ara

Aku-merkezi kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar size sacma gelebilir ama bilmedigim bir konu var. Kafami kurcaliyor sonunda konu acip sormak istedim.
    Benim merkezi kilit sistemi olan (yoktu 2 yil once taktirdim) bir polom var. 3 yillikta bir akum var. Akuyu gecemlerde olcturdum ve durumu iyi dendi. Herneyse haftada 1 bazen 2 haftada bir kullaniyorum araci. Mesela bu 2 hafta icinde ara sira araci m.kilitle acip birseyler yukleyip .lilit dugmesiyle kapatiyorum. Bazen bu 2 haftalik araci kullanmadigim donemde toplamda 5 6 kez acip kapatiyorum. Ama akuyu bitirir diye korkuyorum. Acaba bosuna mi endiseleniyorum. Teorik olarak aku kac acma kapamaya dayanir merak ettim. Belki bilen vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yok galiba

• Merak etmeyin o kadarlık kullanımdan birşey olmaz.

Saygılar...
  • Zabıta İrfanın Artema reklamındaki gibi devamlı aç kapa bakalım önce hangisi bozulacak kilitmi akümü
    ya kafanızı böyle şeylere neden takıyorsunuz
    bir gün gelecek akünün ömrü dolacak ve bitecek
  • ilginç bir konu

simdi bende merak ettim. Normal bir aku kac acma kapama islemiyle bosalir

• Araç kullanmına bağlı olarak ne kadar sürede biteceği belirsizdir ölçmek zor bunu. Ayrıca çektiği akım ne kadar onuda bilmek lazım.
  • Taktığın şeye bak hocam :)

Allah tren kazası vermesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    merkezi kilit beyni arızası
    12 yıl önce açıldı
    Merkezi kilit sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden kafaya takiyorum cunku bilmiyorum. Kac akim ceker bilmiyorum ama en azindan ort 2 haftada bir kull poloda mesela 10 m.kilit acma kapamanin akuyu sifirlamayacagini soyleyen olsa cok sevinirdim. Koyde akuyu takviye edecek.adamda yok hic. Saka yaptigi zannedenler umarim ciddi oldugumu idrak ederler.

• Sesimi duyan var miii

• Akünün yaktığından bir şey olmaz akü son noktasına gelmedikçe, fakat genel olarak haftada bir arabayı çalıştırıp 10 dakika turlayın derim. En basitinden akünün şarj olması, lastiklerin aynı pozisyonda çok uzun süre kalmaması vs. açısından. Ben de evden işe yürüyorum, normalde araba kullanmıyorum ama haftada 1-2 kere turluyorum araba hiç lazım olmazsa.
  • evet boşuna endişeleniyorsunuz.
    akü durduğu yerde de bitme şansı var, kaçak olursa bitebilir. Ancak kaçak olsa 3 yıl dayanmazdı.
    Sanmıyorum kilit pompalarıyla biteceğini. Eski aracımda bazen akü gece bitiyordu ölüydü, sabah kilit bile açmıyordu. Ya Allah diye vurduruyorduk aşağı doğru.
    Madem sizinde öyle bir riskiniz var, akü takviye yapacak yoksa, konumunu iyi ayarlayın, bitecek olursa vurdurursunuz.
    He vurduramam, takviye yapamam, korkuyorum diyorsanız da; gidin değiştirin aküyü. Ömrünü de doldurmuştur zaten.
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Hocam eger akunun ort omru 3 yilsa hemen degistireyim ben. Akuyle ilgili sorunum yok aslinda. Birazda bilimsel bir soruydu benim icin. Normal sartlarda bir aku kac m.kklit acma kapama islemine gogus gerebilir diye merak ettim. belki akuden akimdan anlayan kisi tahmini bir yanit yazar diye. Biliyorum sacma ama hep aklima takiliyor ne yapayim .

• Palioda akü bitti çilingir çagirmistik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.