Bildirim
AKÜ ÖNERİNİZ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mutlu 72 amperlik aküyü kesinlikle öneriyorum -
bence arabanın standartını bozma servise sor en uygununu onlar söyler orjinali 50 amper ise vardır bi bildikleri ki onu koymuşlardırquote:
Orijinalden alıntı: mendel50
mutlu 72 amperlik aküyü kesinlikle öneriyorum -
kesınlıkle orjınal amperı neyse ondan al ve servisin tercıh ettıgı marka olsunquote:
Orijinalden alıntı: murat_sönmez
bence arabanın standartını bozma servise sor en uygununu onlar söyler orjinali 50 amper ise vardır bi bildikleri ki onu koymuşlardır
Alıntıları Göster -
ORJİNALİ 50 BİLE DEĞİL 47 AMPERquote:
Orijinalden alıntı: canerkoc
kesınlıkle orjınal amperı neyse ondan al ve servisin tercıh ettıgı marka olsun
Alıntıları Göster
BENCE DE 50 AMPER YETER
ANCAK
UCUZ BİR 50 LİK ALACAKSAN SAKIN ALMA
MUTLAKA SERVİSTEN AL DERİM -
60 lık mutlu 85 ytl ye aldım. şimdilik memnunum. herkese teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: sorkan
ORJİNALİ 50 BİLE DEĞİL 47 AMPER
BENCE DE 50 AMPER YETER
ANCAK
UCUZ BİR 50 LİK ALACAKSAN SAKIN ALMA
MUTLAKA SERVİSTEN AL DERİM
Alıntıları Göster -
mutlu 60 amper gayet iyi akü..quote:
Orijinalden alıntı: biz
60 lık mutlu 85 ytl ye aldım. şimdilik memnunum. herkese teşekkürler.
Alıntıları Göster
fiyatınıda uygun almışsın 100 ytl civarı bildiğim kadarıyla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 2 Aralık 2007; 21:00:39 > -
birmot 60A 90 ytl aldım iyi görünüyorquote:
Orijinalden alıntı: yirthan
mutlu 60 amper gayet iyi akü..
fiyatınıda uygun almışsın 100 ytl civarı bildiğim kadarıyla..
Alıntıları Göster -
gerçi arkadaşımız sorunu çözmüş ama...kesinlikle inci akü...quote:
Orijinalden alıntı: kego
birmot 60A 90 ytl aldım iyi görünüyor
Alıntıları Göster -
CLİO IInin şarj dinamosu 75Amperdir.Yani 75e kadar yolu var.quote:
Orijinalden alıntı: eminkeskin
gerçi arkadaşımız sorunu çözmüş ama...kesinlikle inci akü...
Alıntıları Göster -
akü aküdür artık bakkallarda bile akü satıyorlar envayi çeşit akü var amperi düşük alınmadıktan sonra hepsi aynıquote:
Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL
CLİO IInin şarj dinamosu 75Amperdir.Yani 75e kadar yolu var.
Alıntıları Göster -
akü aküdür.... ancak temiz bir araçta alıcı kaputu açtığında karşına hiç tanımadığı bir akü çıkarsa? neyse fiyat performas acısından mutlu ve inci ama biraz daha adı olsun diyorsanız bosch.quote:
Orijinalden alıntı: mustik61
akü aküdür artık bakkallarda bile akü satıyorlar envayi çeşit akü var amperi düşük alınmadıktan sonra hepsi aynı
Alıntıları Göster -
Her akü akü değildir. Her pil duracell olmadığı gibi.quote:
Orijinalden alıntı: biz
akü aküdür.... ancak temiz bir araçta alıcı kaputu açtığında karşına hiç tanımadığı bir akü çıkarsa? neyse fiyat performas acısından mutlu ve inci ama biraz daha adı olsun diyorsanız bosch.
Alıntıları Göster
En son VARTA Akü. almıştım. 4 kış boyunca performansı hiç azalmadı. Sonra da aracımı satmıştım.
VARTA öneririmm.
quote:
Orjinalden alıntı: biz
akü aküdür.... ancak temiz bir araçta alıcı kaputu açtığında karşına hiç tanımadığı bir akü çıkarsa? neyse fiyat performas acısından mutlu ve inci ama biraz daha adı olsun diyorsanız bosch.
-
orjinal amperinde almanı tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: unsal28
Her akü akü değildir. Her pil duracell olmadığı gibi.
En son VARTA Akü. almıştım. 4 kış boyunca performansı hiç azalmadı. Sonra da aracımı satmıştım.
VARTA öneririmm.
quote:
Alıntıları Göster
marka da mutlu veya inci olabilir. ben ikisinden başka akü kullanmam.
-
+1907 her akü akü degıldır ! aynen katılıyorumquote:
Orijinalden alıntı: unsal28
VARTA öneririmm.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: unsal28
VARTA öneririmm.
quote:
-
Oto elektrikçi bir arkadaşımın dediğine göre mutlunun eski kalitesi artık yok, nette de mutlu hakkında çok şikayet var...quote:
Orijinalden alıntı: canerkoc
+1907 her akü akü degıldır ! aynen katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: unsal28
VARTA öneririmm.
quote:
Alıntıları Göster
alacak arkadaşlara bosch ya da delphi öneririm.
Hatta yüksek amperlisini aracına sığdırmak isteyenler kesinlikle delphi almalıdır çünkü boyutları aynı güçteki diğer akülerden daha küçüktür..
-
Delphi akü için en iyisi diyorlar ama...quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Oto elektrikçi bir arkadaşımın dediğine göre mutlunun eski kalitesi artık yok, nette de mutlu hakkında çok şikayet var...
alacak arkadaşlara bosch ya da delphi öneririm.
Hatta yüksek amperlisini aracına sığdırmak isteyenler kesinlikle delphi almalıdır çünkü boyutları aynı güçteki diğer akülerden daha küçüktür..
Alıntıları Göster -
servis herşeyin en ucuzunu yani en dandiğini kullanır. elinden gelse 20amper takar yok allahtan bak 47ara amperi nasılda takmış -
biz de vw trans porter araba vardı aküsü 5 yıl bitmedi ve araç yaz kış ist sokakta dururdu. sokakta dururdu derken hergün 50km yol yapardı ama öyle kapalı garaj ana kuzusu deyildi akünün markası varta idi ve daha sonra 5 tane alman arabası aldık hiçbirisine varta akü yoktu en fazla 3 senede değişirdi. duyuldu varta sağlam diye fabrika bidaha o aküyü kullanmadı -
VARTA demiştim değilmi arkadaşlar!...quote:
Orijinalden alıntı: gacara_53
biz de vw trans porter araba vardı aküsü 5 yıl bitmedi ve araç yaz kış ist sokakta dururdu. sokakta dururdu derken hergün 50km yol yapardı ama öyle kapalı garaj ana kuzusu deyildi akünün markası varta idi ve daha sonra 5 tane alman arabası aldık hiçbirisine varta akü yoktu en fazla 3 senede değişirdi. duyuldu varta sağlam diye fabrika bidaha o aküyü kullanmadı
quote:
Orjinalden alıntı: gacara_53
biz de vw trans porter araba vardı aküsü 5 yıl bitmedi ve araç yaz kış ist sokakta dururdu. sokakta dururdu derken hergün 50km yol yapardı ama öyle kapalı garaj ana kuzusu deyildi akünün markası varta idi ve daha sonra 5 tane alman arabası aldık hiçbirisine varta akü yoktu en fazla 3 senede değişirdi. duyuldu varta sağlam diye fabrika bidaha o aküyü kullanmadı
Benzer içerikler
- clio 4 gündüz ledi yanmıyor
- megane 2 teyp kodu
- clio 1.4 tutulan modeli
- direksiyon kutusundan ses gelmesi
- adana renault özel servis tavsiye
- renault clio 2022 fiyat listesi
- sıfır araba fiyatları
- renault logan
- megan 4 sıfır fiyatı
- 2020 model clio
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X