Şimdi Ara

AKÜ ÖNERİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • renault clio II baz II 1,4 16 wlf e uygun kaliteli akü ne almalıyım.orjinali 50 amp. 60 lık alsam + ve - si ne olur birde akü nün amperinin yüksek olmasının elektrohidrolik direksiyona olumlu etkisi varmıdır.teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 29 Kasım 2007; 20:43:19 >

• mutlu 72 amperlik aküyü kesinlikle öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendel50

mutlu 72 amperlik aküyü kesinlikle öneriyorum
    bence arabanın standartını bozma servise sor en uygununu onlar söyler orjinali 50 amper ise vardır bi bildikleri ki onu koymuşlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

bence arabanın standartını bozma servise sor en uygununu onlar söyler orjinali 50 amper ise vardır bi bildikleri ki onu koymuşlardır

Alıntıları Göster
    kesınlıkle orjınal amperı neyse ondan al ve servisin tercıh ettıgı marka olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerkoc

kesınlıkle orjınal amperı neyse ondan al ve servisin tercıh ettıgı marka olsun

Alıntıları Göster
    ORJİNALİ 50 BİLE DEĞİL 47 AMPER
    BENCE DE 50 AMPER YETER
    ANCAK
    UCUZ BİR 50 LİK ALACAKSAN SAKIN ALMA
    MUTLAKA SERVİSTEN AL DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorkan

ORJİNALİ 50 BİLE DEĞİL 47 AMPER
    BENCE DE 50 AMPER YETER
    ANCAK
    UCUZ BİR 50 LİK ALACAKSAN SAKIN ALMA
    MUTLAKA SERVİSTEN AL DERİM

Alıntıları Göster
    60 lık mutlu 85 ytl ye aldım. şimdilik memnunum. herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biz

60 lık mutlu 85 ytl ye aldım. şimdilik memnunum. herkese teşekkürler.

Alıntıları Göster
    mutlu 60 amper gayet iyi akü..

fiyatınıda uygun almışsın 100 ytl civarı bildiğim kadarıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 2 Aralık 2007; 21:00:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akü Takviye Cihazı Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

mutlu 60 amper gayet iyi akü..

fiyatınıda uygun almışsın 100 ytl civarı bildiğim kadarıyla..

Alıntıları Göster
    birmot 60A 90 ytl aldım iyi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

birmot 60A 90 ytl aldım iyi görünüyor

Alıntıları Göster
    gerçi arkadaşımız sorunu çözmüş ama...kesinlikle inci akü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminkeskin

gerçi arkadaşımız sorunu çözmüş ama...kesinlikle inci akü...

Alıntıları Göster
    CLİO IInin şarj dinamosu 75Amperdir.Yani 75e kadar yolu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

CLİO IInin şarj dinamosu 75Amperdir.Yani 75e kadar yolu var.

Alıntıları Göster
    akü aküdür artık bakkallarda bile akü satıyorlar envayi çeşit akü var amperi düşük alınmadıktan sonra hepsi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

akü aküdür artık bakkallarda bile akü satıyorlar envayi çeşit akü var amperi düşük alınmadıktan sonra hepsi aynı

Alıntıları Göster
    akü aküdür.... ancak temiz bir araçta alıcı kaputu açtığında karşına hiç tanımadığı bir akü çıkarsa? neyse fiyat performas acısından mutlu ve inci ama biraz daha adı olsun diyorsanız bosch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biz

akü aküdür.... ancak temiz bir araçta alıcı kaputu açtığında karşına hiç tanımadığı bir akü çıkarsa? neyse fiyat performas acısından mutlu ve inci ama biraz daha adı olsun diyorsanız bosch.

Alıntıları Göster
    Her akü akü değildir. Her pil duracell olmadığı gibi.
    En son VARTA Akü. almıştım. 4 kış boyunca performansı hiç azalmadı. Sonra da aracımı satmıştım.
    VARTA öneririmm.

quote:

Orjinalden alıntı: biz

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal28

En son VARTA Akü. almıştım. 4 kış boyunca performansı hiç azalmadı. Sonra da aracımı satmıştım.
    VARTA öneririmm.

quote:

Alıntıları Göster
    orjinal amperinde almanı tavsiye ederim.
    marka da mutlu veya inci olabilir. ben ikisinden başka akü kullanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal28

VARTA öneririmm.

quote:

Alıntıları Göster
    +1907 her akü akü degıldır ! aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: unsal28

VARTA öneririmm.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: canerkoc

+1907 her akü akü degıldır ! aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: unsal28

VARTA öneririmm.

quote:

Alıntıları Göster
    Oto elektrikçi bir arkadaşımın dediğine göre mutlunun eski kalitesi artık yok, nette de mutlu hakkında çok şikayet var...

alacak arkadaşlara bosch ya da delphi öneririm.
    Hatta yüksek amperlisini aracına sığdırmak isteyenler kesinlikle delphi almalıdır çünkü boyutları aynı güçteki diğer akülerden daha küçüktür..

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Oto elektrikçi bir arkadaşımın dediğine göre mutlunun eski kalitesi artık yok, nette de mutlu hakkında çok şikayet var...

alacak arkadaşlara bosch ya da delphi öneririm.
    Hatta yüksek amperlisini aracına sığdırmak isteyenler kesinlikle delphi almalıdır çünkü boyutları aynı güçteki diğer akülerden daha küçüktür..

Alıntıları Göster
    Delphi akü için en iyisi diyorlar ama...
  • servis herşeyin en ucuzunu yani en dandiğini kullanır. elinden gelse 20amper takar yok allahtan bak 47ara amperi nasılda takmış
  • biz de vw trans porter araba vardı aküsü 5 yıl bitmedi ve araç yaz kış ist sokakta dururdu. sokakta dururdu derken hergün 50km yol yapardı ama öyle kapalı garaj ana kuzusu deyildi akünün markası varta idi ve daha sonra 5 tane alman arabası aldık hiçbirisine varta akü yoktu en fazla 3 senede değişirdi. duyuldu varta sağlam diye fabrika bidaha o aküyü kullanmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacara_53

biz de vw trans porter araba vardı aküsü 5 yıl bitmedi ve araç yaz kış ist sokakta dururdu. sokakta dururdu derken hergün 50km yol yapardı ama öyle kapalı garaj ana kuzusu deyildi akünün markası varta idi ve daha sonra 5 tane alman arabası aldık hiçbirisine varta akü yoktu en fazla 3 senede değişirdi. duyuldu varta sağlam diye fabrika bidaha o aküyü kullanmadı
    VARTA demiştim değilmi arkadaşlar!...

quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

biz de vw trans porter araba vardı aküsü 5 yıl bitmedi ve araç yaz kış ist sokakta dururdu. sokakta dururdu derken hergün 50km yol yapardı ama öyle kapalı garaj ana kuzusu deyildi akünün markası varta idi ve daha sonra 5 tane alman arabası aldık hiçbirisine varta akü yoktu en fazla 3 senede değişirdi. duyuldu varta sağlam diye fabrika bidaha o aküyü kullanmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.