Arkadaşlar geçenlerde yolda kaldım.Yol yardımını aradım.Benden Akü Takviyesi için 2500 Tl aldılar.Şİmdi Akü takviye aparatı satın almak istyorum. Akü Takviye aparatı kullanan oldu mu aramızda.?Sorularım şöyle . AKü Şarj cihazı aynı zamnda Takviye cihazı mı?Eğer bildiğiniz kullanışla bir aparat varsa yardımcı olur musunz?linkde olanın hangiisni almalıyım.Dğerli bilgileirniz için şimdidien teşekkür ederim 12V 6A Akıllı Araba Motosiklet LCD Ekran Araç Akü Onarım Fiyatı https://app.hb.biz/JFPA1WGDRFhdUtraı Jstar Mini 13000MAH 1000A Jump Starter Taşınabilir Akü Fiyatı https://app.hb.biz/tJ7jaLXaRvOY< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 5 Nisan 2025; 21:13:21 > |
Akü Takviye cihazı

-
-
Her ikisini de alma. Akü şarj cihazı takviye cihazı değildir. Diğerinde de belli bir zaman sonra çalışmayabildiği, şiştiği, kullanıcı hatası denilerek garantiden işlem yapılmadığı yazılmış yorumlara. Yani bu ürünün sağlıklı olmadığı ve garantisiz olduğunu düşünebiliriz.
Paranızı buna vereceğinize 10 yılda bir başınıza anlattığınız olay geldiğinde takviye atan arkadaşlara verin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba,devamlı şirket aracı kullandığım için kendi aracımı kullanmaya iş yoğunluğundan dolayı vakit bulamama sebebiyle kapıda yattı bir süre ve doğal olarak aküsü bitti;Hem takviye işiyle hem de yine akü bitme ihtimaline karşı mioji mio d6h aldım ve bu zamana kadar benim aracım ve tanıdığımın aracında toplam 5-6 kere kullanmam gerekti ve her seferinde de araçları çalıştırdı;bir kullanımda ortalama %25-30 şarjında azalma oldu ama iş gördü.
şimdi baktım da çoğu yerde stok tükendi yazıyor,ona istinaden utrai jstar i kağıt üzerinde tavsiye edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 5 Nisan 2025; 21:51:33 > -
Hocam ben bu tarz akü takviye veya akü şarj cihazlarını sürekli aküleri şarj etmeyenlere en azından ortalama ayda 1 kullanılmayacaksa tavsiye etmiyorum ki bu bir iki sefer kullanîlacak bir şeydir onun yerine kesinlikle jump starter öneriyorum.
Jump starter dediğimiz ürün akü bitti diyelim aküyü şarj et fln diyene kadar takıp marşa bastırıyor. yanınızda tek veya 3 marşlık bir yedek akü taşımak gibi bu ürünler hem şarj edilebilir typec ile fln hem powerbank olarak kullanılabilir hatta bazılarında teker şişirme bile var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takviye kablosu alabilirsin ama başka bir arabadan takviye yapman gerekir. Dolum cihazları var ki bende ondan var aküyü söküp dolduruyorum.
Birisi jump starter diye birşey yazmış bence en pratik olan o dur. Önceden takviye kablon varsa herkes yardımcı olurdu artık yardım etmiyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X