Şimdi Ara

Akıllı Akü Takviye Cihazları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu lityum iyon pilli cihazlardan kullanan veya bilgi sahibi olanlar ne düşünüyor? Aküye bir zararı olur mu? Almaya değer mi? Teşekkürler.

• Öncelikle hangi tip aküleri şarj edip jump start yapabilir ona bakmak lazım. Kurşun-asit ise jel akünde denemek zarar verebilir vs o ürün sanki dağ tepe gezen bi sıkıntı olursa yardım bulunamayacak yerlerde can simidi gibi markasını biliyorum ürünleri kalitelidir.

Klasik kurşun asit aküler için fayda/maliyet olayına bakmak lazım. Basit kulanışlı bir şarj makinesi (bireysel kullanım) Einhell CC BC 8/12 alsa ort 180-200tl ile aküsü boşalırsa balkonunda iş yerinin kapalı olmayan bölümlerinde vs priz sağlanabilecek herhangi bir yerde şarjı yapar. Bahsettiğim cihaz çok basit ve taş gibi ve arıza verirse çözmek 20tl fln tamiride ucuz. Sadece akıllı olmadığı için zaman hesabı yapıp dolunca cihazı kapatmak lazım.

Yeni bir aküde 300-500tl Ah değerine göre merkezi bir yerde isen ödediğin paraya fazla değmeyeceğini söylebilirim. Tabi o cihazların en son fiyatını bilmiyorum 1300tl fln idi ama onun küçüğü sanırsam Gb50 idi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 20 Eylül 2020; 17:1:17 >

• Ben Einhell'in en küçük powerbank ve lamba olarak ta kullanılabilen 100A modelini aldım, Toyota Hilux arabamın bitmiş aküsünü çalıştıramadı. Böyle Lit-İyon jump start powerbank tipinde olan cihazların en az 1000 A olan modellerini almak gerekir. Bu kapasite ile 3 lt kadar olan motorların boşalmış aküsünü çalıştırabilirsiniz. Einhell, Osram,Stanley gibi bilinen markaların cihazlarını almakta fayda var, fiyatları 2000 TL altında. Tabii profesyonel amaçlı daha güçlü aküleri çalıştıran jump-start cihazları 6-10 bin TL fiyatlarda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.