Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.109
Cevap
408
Favori
420.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere önerim bukadar para vermeyin bu şarjlı cihazlara özellikle vidalama için düşünen arkadaşlar... Gidin darbesiz matkap alın kablolu.
    inanın bosch marka şarjlı vidalama aldım. şuan bataryaları çöp durumunda haliyle cihazda çöp oldu. çünki kullanamıyorum.

ama yeni bir sistem geliştirdim bu şarjlı vidalamayı kablolu yaptım. henüz test ediyorum ancak sonuç olumlu
  • Bende de Bosh un cift akülü. Modeli. Vardı. Akü bitince içine li ion pil koydum. Şimdi. Eskisinden çok daha iyi durumda. Bataryayı ne zaman. Doldurdum unutuyorum. Tavsiye ederim. Bana sadece eski bir Notebook. Piline mal oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

Bende de Bosh un cift akülü. Modeli. Vardı. Akü bitince içine li ion pil koydum. Şimdi. Eskisinden çok daha iyi durumda. Bataryayı ne zaman. Doldurdum unutuyorum. Tavsiye ederim. Bana sadece eski bir Notebook. Piline mal oldu.

Bendede atil durumda laptop bataryasi var.

İşlemi nasil yaptiniz hocam ?

• bhazer kullanıcısına yanıt
    hocam aldınız galiba hayırlı olsun bu cihazla ilgili pek fikir sahibi değilim bilgim şudur bosch yeşil ürünler amatör olarak geçer 1 de bosch el aletlerinin garanti uzatma gibi bir durumu vardı amatör ürünlerde geçerlimi bilmiyorum bir araştırırsanız sizin için daha iyi olur. tekrar hayırlı olsun
  • nibi N kullanıcısına yanıt
    evet aldım. garanti konusu biraz araştırdım profesyonel seri ürünler için fatura tarihinden itibaren 4 hafta içinde internetten kayıt yaptırılırsa toplam garantiyi 3 yıla çıkarıyormuş. yani +1 yıl. yinede satıcı arkadaşa mesaj atarım konuyla ilgili.
    sizede çok teşekkürler ilginizden dolayı.
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    ne demek güle güle kullanın bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana

güle güle kullanın
  • www.n11.com
    Li-Ion Akülü Vidalamalar - n11.com
    http://www.n11.com/dbk-29-parca-sarjli-vidalama-cd-72-li-a-P15480973

arkadaşlar akülü vidalamadan anlayanlar bir yorum yapabilirlermi .bu fiyata alınırmı .
    LION pil olması iyi bişeymi LION ile lityum pil aynı şeyler mi yoksa farklı mı

sepeti 124 liraya tamamlayınca %20 indirimle
    otomatikmen 100 liraya düşüyor.yeni üyelik açtıysanız 100 lira üstünde kullanılabilen 11 liralık kuponlada 89 liraya düşüyor
    yani toplamda 35 lira indirim oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 22 Kasım 2014; 21:57:26 >

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam li-ion olanlardan almalısınız.Diğerlerinin şarj olma süreleri 3-5 saat arası.Geçenlerde bende alacaktım ama ni-cd olanların şarj süreleri çok uzun.

Koçtaş'da satılan jcb çok kaliteli ama fiyatı bundan epey yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam li-ion olanlardan almalısınız.Diğerlerinin şarj olma süreleri 3-5 saat arası.Geçenlerde bende alacaktım ama ni-cd olanların şarj süreleri çok uzun.

Koçtaş'da satılan jcb çok kaliteli ama fiyatı bundan epey yüksek.

hocam bundada lion yazıyor.onun için foruma sorayım dedim. ni-cd akulu var bende.bugun ansızın lazım oldu.tabiki şarj boşalmış vaktimde yoktu beklemeye
    valla yıldız tornavidayla vidaları sıkmaktan avucumun içi su topladı nerdeyse
  • Hocam geçenlerde a101'e 50 liralık attlas marka vardı.Alayım mı diye düşündüm.Daha sonra bende sizin gibi arada sıra kullanacağım için şarj olma süresine baktım 3-5 saat arası yazınca ni-cd ürünlerden vazgeçtim.

Li-ion olanlarında fiyatları yüksek.Arada sırada kullanacağım bir ürüne o kadar para vermek istemiyorum.O yüzden almaktan vazgeçtim.

(Geçenlerde yolum koçtaşa düştü.Orada jcb marka olan kampanyalı ürün 300tl ama diğer 300 tl olanlardan çok daha kaliteli malzemesi var.Mac allister olanda fena değil gibi.Black&decker plastiği kötü.)

Bu arada sizin alacağınız ürün 5nm çok zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 22 Kasım 2014; 22:07:15 >
  • Şarjlı matkap araştıran arkadaşlar n11 yapı market kategorisi için 100 tl ye %20 indirim varken aşağıda ki şarjlıyı seçenekleri arasına alsınlar. Bu fiyat aralığında 18v/1,5a li on ve profesyonel seri oluşu ile öne çıkıyor. Hazır kampanya varken kendimi almamak için zor tutuyorum. Zira %20 sepet indirimi ve 150/11 pepsi kodu ile 225 tl civarına alınabiliyor, sallamatikten de birşeyler biriktirdiyseniz fiyatı dahada aşağı çekebilirsiniz. 200-250tl fiyat aralığında çift akülü, hızlı şarj özellikli, garantili bu özelliklerde makine bulmak imkansız.

www.n11.com
    Max-extra Mxp 1850 Profesyonel 18 Volt Lityum Akülü Vidalama - n11.com
    http://www.n11.com/mxp-1850-profesyonel-18-volt-lityum-akulu-vidalama-P35646333

@Emphire

Hocam jcb yi ben de çok araştırdım çok güzel özellikleri var özellikle darbeli oluşu ve 50nm gücü bu fiyat aralığı için çok iyi ama 3-4 saatlik şarj süresi aklımı çeldi açıkcası. Ara sıra koçtaş internet sitesinde siparişe açılıyor ve koçtaş neredeyse her hafta 100 tl üzerine 20 tl indirim çeki gönderiyor. Şarj olayını kafaya takmayanlar indirim ile 340 tl civarına alabilir. Beklemek istemeyenler müşteri hizmetlerini arayarak hangi şube de satıldığını öğrenebilirler. Ben bi ara yaz gibi internet stoğu yokken İstanbul da bir şubesinde satıldığını öğrenmiştim ama sonra almaktan vazgeçtim. İnternette çok fazla videosu ve incelemesi yok, youtube de sadece bir tane amatör inceleme videosu bulabildim merak edenler az çok fikir edinebilirler.

• mserifoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bahsettiğiniz ürün 360tl olan.Bu ankamall koçtaşda yoktu.Ben 300lira olan 119 parça aksesuarlı olan ürünü inlemiştim biraz.

Biri 16v 30nm diğeri 20v 50nm.Plastik kalitesi vs çok iyi bence.Ben 225 max extraya vereceğime 300e jcb alırım.Hem aksesuarları ve metal çantası var hemde 5 yıl garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 22 Kasım 2014; 22:33:49 >
  • Hızlıal'da 120 TL civarı indirim çekim var. 350 TL üzerine kullanabiliyorum. Bu yüzden aşağıdaki ürünlerden birini (Bosch Professional) almaya karar verdim. Ev kullanımı için alacağım.

Biri 10.8V 2 Amper, diğeri 18V 1.5 Amper. İkisi de çift li-ion akülü, iki devirli. Ahşap delmede torkları arasında pek fark yok. 10.8V olan darbeli, diğeri düz cihaz.
    10.8V olan 1kg, diğeri 1.3kg. Darbeli olanın videolarını izledim, dolu tuğlayı falan rahatça deliyor. Gönlüm ondan yana, çünkü hem daha hafif ve ergonomik, hem de amazon'da falan ilk sıralarda yer alan bir cihaz. Ayrıca ufak tefek duvar delme işleri için matkapla uğraşma derdin kalmıyor. Kararım doğru olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 22 Kasım 2014; 22:55:37 >

• Emphire kullanıcısına yanıt
    hocam bu idare eder sanırım 108 liraya geliyor
    www.n11.com
    10.8 Volt Lion Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap - Taşıma Çantalı - n11.com
    http://www.n11.com/108-volt-lion-cift-akulu-sarjli-vidalama-matkap-tasima-cantali-P34292141

• Her sayfayı okumadım tartışıldı mı bilmiyorum biraz bodoslama daldım konuya ama bir iki fikir vereyim dedim :)

Paranız varsa yüksek bütçe ayırdıysanız lityum şarlılara bakın arkadaşlar. Ucuz modellerde pek yok lityum maalesef dewalt gibi markalarda var ama nicd 'a göre daha dayanıklıdır. Uzun yıllar gider .

Şöyle söyliyeyim Bimden şarjlı aldım baya oluyor gerçi çok fazla kullandım 4. senesi ve pili yavaş yavaş azalmaya başladı. Şarj tutuyor fakat akım gücü gitti artık volt var amper yok çabuk bitiriyor.

Ama 2007 de aldığım bosch lityum ixo nazar değmesin ayda yılda bir şarj ederim. Ne şarjı biter durduğu yerde ne de gücünde kuvvetinde azalma var.

Yani uygun fiyatlı olsun diyorsanız kullanım ömrü 4 5 sene civarıdır Nicd pillerin. 18volt akünün değişimi ise bir ucuz akülü vidalama kadar. 12volt süpürge için pil grubu sordum ve 68TL cevabı almıştım.

Şimdi ortaya şöyle bir şey çıkıyor ben 40 liraya Bimden aldım bunu ve darbeliyi açmaya üşendiğim zamanlar taş olmayan düz sıvalı tuğla betonda bile kullandığım 4 seneyi devirdiğim her işimi hallettiğim alet bir yanda Diğer yanda ise pili uzun yıllar giden ama 300 400 lira civarında aletler. (tabi bu fiyatlara artık darbeliler alınabiliyor) Kullanım sıklığınıza göre karar vermenizde fayda var. Ama; dediğim gibi bütçe konusunda kısıtlamanız yoksa kesinlikle alacağınız akülü matkap darbeli ve lityum olsun. Biraz fazla verirsiniz ama verdiğiniz para ziyan olmaz uzun süre kullanırsınız ve markalı ürünlerin yedek parçaları kolay bulunur ama pahalıdır. Diğer çinmallarının parçaları zor bulunur ama onların pilleri de yine pahalıdır

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    10,8v bencede iyi seçim olur. aynı ürünün darbesizi makita olarak 345tl
    makita matkap konusunda hilti ile başı çeker (şahsi düşüncem).

• @Emphire
    Böyle cihazlarından yanında bedava diye gelen aksesuarlardan çok fazla birşey beklememek gerek o yüzden şahsen 300 tl verene kadar 340 tl ye 20v 50nm olanı tercih ederdim. Zira darbeli ve 50nm gücü ile bir çok işte elektrikli matkap ihtiyacını bile karşılayabilir.

@Yazılımcı Online

Artık bir çok cihaz lityum pilli geliyor hocam, eskiden ni-cd zamanlarında nasıl ki lityum cihaz bulmak zor ve pahalıydı artık tam tersi üreticiler ni-cd cihaz üretimini azalttılar dolayısıyla ucuza bile lityum bataryalı cihazlar bulmak mümkün. Tabi bu demek değildir ni-cd cihaz bulanamaz, halen bazı markaların çok ucuz modelleri ni-cd bataryalı olarak satılıyor. Ama eskiden lüks ve pahalı olan lityum bataryalı ürünlere artık her fiyat aralığında ulaşmak mümkün. Zaten bu saatten sonra fiyatı ne olursa olsun ni-cd cihaz almak mantık işi değildir. Ç
    ünkü zaten azaltılmış olan ni-cd batartalı cihaz üretimi ileride bataryalarınız bittiğinde ve yeni batarya almak istediğinizde bulunabilirlik çok az yada hiç olmayacaktır. Dolayısıyla çok ucuza alınan ni-cd cihazların bir zaman sonra tamamen çöpe gitmesi kuvvetle muhtemeldir.

@civcivx

Compact sınıf için birde aşağıda ki şarjlıyı inceleyin hocam mavi boschtan daha uygun fiyata ayrıca 12v ve değişebilir kafasıyla delme ve vidalama işini daha pratik hale getirir. İş için kullanılmayacaksa dewalt, makita, mavi bosch, aeg gibi pahalı ürünler yerine f/p ürünlerine yönelinmesi taraftayım tabi bütçe sorunu olmayanlar için bir şey diyemem.

www.hirdavatmarketim.com
    Einhell TE-CD 12X Li 12V Akülü Matkap Kafa Değişmeli Çift Akülü - Akülü Darbesiz Matkaplar - Hirdavatmarketim.com
    http://www.hirdavatmarketim.com/Einhell-TE-CD-12X-Li-12V-Akulu-Matkap-Kafa-Degismeli-Cift-Akulu,PR-43323.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mserifoglu -- 23 Kasım 2014; 2:08:25 >

• Doğrudur hocam, ufak markalar da büyük markaları taklit ettiği için bir kaç sene sonra ucuz modellerin de lityumlu modellerini uygun fiyata alacağız artık. Dewalt, hilti, bosch vb. markaların yoğun olarak lityum kullanmaya başladığını görüyoruz. nicd'lar tek tük kaldılar. Ayrıca nicd 'a göre lityum piller daha ufak daha performanslı ve daha ucuz oluyor. Darısı diğer çin malı ürünlerin başına Şu fiyatlar biraz daha düşsünde lityuma geçeyim akülü vidalamanın pili bitmeye başlamışken. Pil alsam aletten pahalı çünkü :) ya da adaptörle elektriğe çevireceğim ama pil gibi ani yüksek akım veren adaptör bulmak lazım.
  • mserifoglu kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biraz daha fazla verip güçlü olanı almak daha mantıklı.Set halinde satılanın uçlarını aynı marka(jcb) diye biliyorum.

• Bu ürünü n11 kampanyasıyla 105 tlye aldım. Li pil, 18V vs. Evde ofiste amatör olarak kullanacağım. Fikirlerinizi alabilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.