Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
408
Favori
420.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanıtlar için teşekkürler. Sanırım bu tür ürünlerin tercihinde lityum pil ve çift değir hariciortak bir payda yok. İhtiyaca ve bütçeye göre tercih yapmak lazım gibi.
    O yüzden Bosch GSB 10.8-2-LI modelini aldım, indirimden sonra 365 TL.ye geldi. Henüz tam anlamı ile kullanmadım ama oldukça sağlam bir görüntüsü var. Darbe özelliğini de ilk fırsatta delinecek bir duvar bulup deneyeceğim :) Ergonomisi iyiymiş, kullanırken rahatsızlık hissetmiyorum. Tabii üst kısmı daha ağır olduğu için, biraz öne yatma eğilimi var ama cihaz hafif olduğu için rahatsız etmiyor. Yanında gelen L-Boxx da oldukça şıkmış. Ayrıca Bosch Professional sitesinden kayıt yaptım, ürüne 3 yıl garanti açtı.
  • @crazy_mulo

Hayırlı olsun, Einhell in amatör serisi bir modelidir. Ev de ve amatör kullanımda sizi üzeceğini sanmam, darbe gerekmeyen delme ve vidalama işleriniz de ihtiyacınızı karşılar. Tabi beklentileriniz aldığınız fiyata göre olursa. Olumsuz tarafları tek akülü olması ve akünün 3-5 saatlik şarj süresi gözüküyor ama fiyatı düşünüldüğünde ve sürekli kullanmayacağınızı varsayarsak göz ardı edilebilecek bir durum olur.

@civcivx

Hayırlı olsun, bosch mavi serisinin hiçbir ürünü sizi üzmez. Kıyaslamak doğru olmayacak belki ama bosch mavi seriden GWS 7-115 E avuç taşlama almıştım bu yaz ve geçen hafta da black decker dan MT300KA çok amaçlı raspalama makinesi aldım. Malzeme kalitesi olarak kıyas yapmak gerekirse, gerek plastik kalitesi bakımından gerek işçilik bakımından mavi bosch gömlek gömlek daha üstün. Biraz kalite algısı olan birisi eline alınca bunu rahatça farkedebilir. Aynı şeyleri B&D için söylemek pek mümkün değil. Gönül isterdi aynı makineyi mavi bosch almak ama muadili 300w lık olanı 500 tl den başlıyor maalesef. 3 yıl garanti olayını geç öğrendim ve kayıt yaptırmak için geç kaldım, yanlış bilmiyorsam alındıktan 1 hafta için de kayıt yaptırılınca garanti 2 yıldan 3 yıla çıkıyormuş. Tek üzüldüğüm nokta bu oldu. Umuyorum uzun yıllar garantilik bir mevzu çıkarmaz başıma.

• Merhaba Bosch un 18 V Lİon akülü olananı
    www.bosch-do-it.com
    Hafif hizmet kullanıcıları için Bosch elektrikli el aletleri
    http://www.bosch-do-it.com/tr/tr/amatoerkullan%C4%B1c%C4%B1lar/aletler/psr-18-l%C4%B1-2-3165140583275-199878.jsp

bauhaus ta 449 tl yanında sandık gibi bir çanta ve uç seti ile hernekadar 241 parçalık setin 170 tanesi vida dübel isede 50-60 tane uç var içinde. bu paraya değermi yorumlarsanız sevinirim.
    http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/16747

• Bunu 4 yıldır kullanıyorum ve tavsiye ederim. O zaman Bauhaus' tan 200 liraya almıştım ama MM' de uçlarıyla birlikte 169 TL sıcak fırsat

Akakçe Fiyatları:

akakce.com
    Black+Decker EGBL108K Vidalama Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/matkap/en-ucuz-blackdecker-egbl108k-fiyati,1039365.html

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bunu 4 yıldır kullanıyorum ve tavsiye ederim. O zaman Bauhaus' tan 200 liraya almıştım ama MM' de uçlarıyla birlikte 169 TL sıcak fırsat

Akakçe Fiyatları:

akakce.com
    Black+Decker EGBL108K Vidalama Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

hocam bu ürün için f/p midir ? yoksa bosch 1080li tek akülümü ? tercih edeyim .
    Black decker hakkında bilgim yok nasıldır?
    evde bosch matkap var evde gavet iyi memnunum
    bosch 1080li tek sorunu bence pili makinanın içinde değişimi bozulduğu zaman servise gidecek kesin ? black deckerda ise ayrı olarak duruyor ?

• şu an piyasadaki sorta seviye marka tüm vidalama cihazları 3 aşağı 5 yukarı aynı kalite taş çatlasın 1-2 sene ömürleri var.

black§ decker
    bosch

gibi markaları almak lazım onlarda çok pahalı

o an tadilat işi oluyor bi hevesle alıyosun sonra koyuyosun kenara 1 sene çıkarmıyosun.

1 sene sonrada cihaz yatmaktan bataryası ölüyo özetle dandik al işini gör 1 sene sonrada çalışırsa ne ala çalışmazsa at çöpe bari bi dünya para vermemiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustin

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bunu 4 yıldır kullanıyorum ve tavsiye ederim. O zaman Bauhaus' tan 200 liraya almıştım ama MM' de uçlarıyla birlikte 169 TL sıcak fırsat

Akakçe Fiyatları:

akakce.com

hocam bu ürün için f/p midir ? yoksa bosch 1080li tek akülümü ? tercih edeyim .
    Black decker hakkında bilgim yok nasıldır?
    evde bosch matkap var evde gavet iyi memnunum
    bosch 1080li tek sorunu bence pili makinanın içinde değişimi bozulduğu zaman servise gidecek kesin ? black deckerda ise ayrı olarak duruyor ?

Bugün aleti alacağım karar veremedim , yardım edin arkadaşlar hangisi black decker mı yoksa bosh mu ?

hangisi ?

http://www.mediamarkt.c...1212655.html?langId=-14

• quote:

Orijinalden alıntı: Ham-Solo

Buna ne dersiniz?

DBK marka hakkında hiç bilgim yok 160 tl gözden çıkardım alacağım ürün markalı ve servisi olan bir ürün istiyorum. teşekkürler.

Black decker ve bosch kullanan usta yokmu bilen ? yardımcı

• gustin kullanıcısına yanıt
    Hocam B&D'ın plastik kalitesine iyi değil diyorlardı ve bende incelediğimde aynı kanıya vardım.Plastik Kalitesi kötü.
  • bu iste dunyanin en iyisi olan hilti.
    HILTI
    2 yil boyunca kullanici kaynakli bozulmalarda dahi ucretsiz tamir hizmetleri var.
  • ev için bauhaus ta

BOSCH PSB 7000 RE Darbeli Matkap
    BOSCH PSB 7000 RE Darbeli Matkap BOSCH PSB 7000 RE Darbeli Matkap

680W, yüksüz devir :50-3000 dev/dk
    48000 dar/dak, anahtarsız mandren
    Max.Delme: betonda:14 mm, çelikte :12 mm, ahşapta:30 mm
    Sağ-sol dönüş, 1.7 kg.
    Uç seti ve sırt çantası hediye !
    139,-TL

• Max Extra nasil bir markadir bilen var mi?

18v li-on pilli 300 tl civarinda fiyati var.

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR
    [simage]ehttp://i.imgur.com/sfRjqz9.jpg[/simage]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,lehim seti almam lazim.Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Yanıtlar için teşekkürler. Sanırım bu tür ürünlerin tercihinde lityum pil ve çift değir hariciortak bir payda yok. İhtiyaca ve bütçeye göre tercih yapmak lazım gibi.
    O yüzden Bosch GSB 10.8-2-LI modelini aldım, indirimden sonra 365 TL.ye geldi. Henüz tam anlamı ile kullanmadım ama oldukça sağlam bir görüntüsü var. Darbe özelliğini de ilk fırsatta delinecek bir duvar bulup deneyeceğim :) Ergonomisi iyiymiş, kullanırken rahatsızlık hissetmiyorum. Tabii üst kısmı daha ağır olduğu için, biraz öne yatma eğilimi var ama cihaz hafif olduğu için rahatsız etmiyor. Yanında gelen L-Boxx da oldukça şıkmış. Ayrıca Bosch Professional sitesinden kayıt yaptım, ürüne 3 yıl garanti açtı.

Hocam garanti olayını nerden nasıl yapıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Yanıtlar için teşekkürler. Sanırım bu tür ürünlerin tercihinde lityum pil ve çift değir hariciortak bir payda yok. İhtiyaca ve bütçeye göre tercih yapmak lazım gibi.

Hocam garanti olayını nerden nasıl yapıyoruz?

webapp3.bosch.de
    Our service promise for professional power tools - 2.5.15
    https://webapp3.bosch.de/warranty/tr-TR/start.do

Bu linkten kayıt yaptırabilirsin.

• beyler koçtaş indirim kuponu bilen var mı acaba
  • Arkadaşlar, evde ufak tefek işlerde lazım olduğunda kullanmak üzere matkap arıyorum. Alınca uzun yıllar lazım olduğunda kullanabileceğim birşey olmalı. Marka ve model olarak ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Arkadaşlar, evde ufak tefek işlerde lazım olduğunda kullanmak üzere matkap arıyorum. Alınca uzun yıllar lazım olduğunda kullanabileceğim birşey olmalı. Marka ve model olarak ne tavsiye edersiniz?

Benimde 1-2 sene önce aldığım ufak tefek işlerin üzerinde işler becerebilen bir makine tavsiye ederim.. HITACHI DH 24PC3 .. Ben sanırım 300 TL civarında bir rakama almıştım.. Çocuğunuza bırakabileceğiniz bir alet olur..

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 21 Şubat 2015; 23:03:35 >

• şunun fiyatı nasıl arkadaşlar bana uygun gibi geldi ama bilemiyorum
    www.hepsiburada.com
    Eınhell TC-ID 650 E Darbeli Matkap 650W 1.8 Kg Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=hrein4258682&categoryId=13003095
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.