Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.112
Cevap
408
Favori
421.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum darbeli delik delme ve vidalama tepsini bir cihazla çözmek istiyorum artı 18 volt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinjanbert -- 7 Mart 2015; 10:52:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar malum akulu vidalamaların belli bir sure sonra akukeri olüyor. Bunlarin elektrikli olani varmi, tavsiye edebileceginiz. Evde matkap var ama vidala yapmak imkansiz gibi.

• fagala kullanıcısına yanıt
    Dönüştürücüler ile prize takıp kullanılabiliyor. Videolarını görmüştüm.

• arkadaşlar bu ürün ile perde dübeli takmak, duvarı delip raf takmak gibi işlemleri yapabilirmiyim? hiç anlamıyorum bu işlerden ama evde 1-2 duvar delme işlemi yapmam gerekiyor ustayı çağırıp 100 tl vereceğime bi cihaz alıp kendim yapayım diyorum. bu cihaz bahsettiğim işler için uygun olurmu?

www.hepsiburada.com
    Eınhell TC-ID 650 E Darbeli Matkap 650W 1.8 Kg Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=hrein4258682&categoryId=13003095#Gorseller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Beton delme dışında her işinizi rahat görür.
    Beton delmek için de özel üretilmiş tungsten uçlardan kullanırsınız, zorlayarak delebilir.
  • arkadaşlar merhaba,

burdaki bir çok yorumu okuduktan sonra dün akşam itibarile Bosch psb 650 re modelini aldım,
    Eve gelince fişe taktım ve hafifçe tetiğie dokundum, darbeli modda olmamasına rağmen hafif bir takırdamayla çalıştı,
    Sonra darbeli moda aldım yine aynı şekilde çalıştı,
    bir kaç kere hissedermiyim diye darbeli ve darbesiz modda çalıştırdım (tabi boşta),
    ama iki türllüde aynı çalışıyor gibi geldi.

darbesiz modda çalışırken yağ gibi çalışıp darbeli modda çalışırken takırdama ile çalışması gerekmiyor mu, ben mi işkilleniyorum?

yardımcı olur musunuz?
  • exroms kullanıcısına yanıt
    İkisinin farkını delerken anlarsınız, boşta anlaşılmaz. Çünkü darbelide ucun geriye doğru itilmesi gerekiyor.
  • Ben hem bizim ilkokulda hemde ortaokulda okul işlerinde kullanılmak üzere 2 adet şu makineyı sipariş ettik. sanırım fazlasıyla işimizi görür.
    " "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 15 Mart 2015; 18:25:09 >

• Kendi arabama pasta cila için amatör/devir ayarlı ucuz yollu bir polisaj makinesi arıyorum.Bu konu da bilgim 0. Yardımcı olur musunuz?
  • Bende uygun fiyatli ayda eb fazla uc bes kez kullanilacak sarjli bir vidalama almak istiyorum ama karar veremedim. Tavsiye var midir arkadaslar?

• albati kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, dün denedim makinayı, duvarı delecektim, darbesiz modda en düşük devirde çalıştırdım, duvarda yağ gibi kaydı makina, sadece bir ara heralde demire denk geldi,hafif duman çıktı duvardan ve uc biraz takıldı ama gene sorunsuz girdi çıktı, iyi ki bunu almışım.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Hocam detailturkey sitesine baktıysanız çoğunluk einhell kullanıyordu.Ondan sonra yanlış hatırlamıyorsam max extra vardı.

Bende ikinci el almıştım(max extra).Einhellden biraz daha güçlü.Einhell'in digital göstergesi var.Max extrada düğmeyi çevirerek ayarlarlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam detailturkey sitesine baktıysanız çoğunluk einhell kullanıyordu.Ondan sonra yanlış hatırlamıyorsam max extra vardı.

Bende ikinci el almıştım(max extra).Einhellden biraz daha güçlü.Einhell'in digital göstergesi var.Max extrada düğmeyi çevirerek ayarlarlanıyor.

ikisinde de devir ayarı var mı acaba?

• amatör kullanım için alet edavat alıcaksanız taşlama makinası hariç alayını SKİL marka alın işinizi görür
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Evet ikiside devir ayarlı.

Einhell'de devir ayarı bu şekilde.

Max extra'da bu şekilde:

Max extrada tetik kilitlenmiyor.Yani sürekli tetiğe basılı şekilde çalışmak gerekiyor.Einhell'de böyle değil heralde.Tetik kilitleniyor.Birde her ne kadar hassas ayara izin vermesede dijital ekran var.Max extranın tek avantajı gücü.Kullanırken daha az bayılma yapıyormuş einhell'e göre.Bana einhell sanki daha güzel gibi geldi.Hızlıal 100/25tl indirim kodları 5 liraya satılıyor.Birde kredi kartı puanlarıda kullanılarak daha da indirimli alınabiliyor.Kadar sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 16 Mart 2015; 17:11:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Evet ikiside devir ayarlı.

Einhell'de devir ayarı bu şekilde.

Max extra'da bu şekilde:

Max extrada tetik kilitlenmiyor.Yani sürekli tetiğe basılı şekilde çalışmak gerekiyor.Einhell'de böyle değil heralde.Tetik kilitleniyor.Birde her ne kadar hassas ayara izin vermesede dijital ekran var.Max extranın tek avantajı gücü.Kullanırken daha az bayılma yapıyormuş einhell'e göre.Bana einhell sanki daha güzel gibi geldi.Hızlıal 100/25tl indirim kodları 5 liraya satılıyor.Birde kredi kartı puanlarıda kullanılarak daha da indirimli alınabiliyor.Kadar sizin...

Einhell mantıklı gibi teşekkürler yardımlarınız için

• hepsiburada da delme vidalama seti var 33 parça ben kullanıyorum ve memnunum. profesyonel olmayabilir ev kullanımı için tavsiye ederim. 30 tl kargo bedava

• düz konuma gelebilen akülü matkap varmı uygun öneriniz. az kullanılacak pili 1senede pert olmamalı. bosch 60tl einhell 44 civarı birde çin mallarıvar 34tl gibi. 30 cıvarı kalite idare eder bir şey bulsam yeter. lipo pilli almak lazım ama onun ömrü daha kısa sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gün önce evidea indiriminden aldığım ürünle sonunda bir matkaba kavuştum ama alet büyük çıktı benim işler için. Alet Bosch GBH 2-23 RE delici matkap. Bu ürünü satıp, makita 1641k ve belki bir de bosch ya da makitanın elektrikli tornavidalarından almak istiyorum.

Elimdeki bu ürünü ikinci el bölümünde satışa çıkardım. ihtiyacı olan değerlendirebilir. http://forum.donanimhaber.com/m_104284548/f_//tm.htm#104284548

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.