Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.109
Cevap
408
Favori
420.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun,

matkap darbeli matkap mı acaba
    bende takip ediyorum bu ürünü.
  • Evde kullanılacak fazla pahalı olmayan bir ürün arıyorum. bkm50/20 ile 69,90 + kargoya bu ürün nasıl?

http://www.koctas.com.tr/matkaplar/BlackDecker-Sarjli-Matkap-CD961-9.6-V-/16617-23125/

Yoksa bunu mu alayım?

Bir de bu var, anlık ve günlük indirimle daha ucuza gelecek.

http://www.sanalpazar.com/Ban-co-24v-Cantali-Sarjli-Vidalama-Cift-Akulu__isp42224667

veya sizin öneriniz var mı?
    Paylaş

• Amazondan alın burda 900 tl olan şarjlı orda 100 dolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Hocam bunların torku çok düşük.

Ben bir kaç ay önce biraz araştırıp bunu aldım.Gücü fena değil.

Skil 2395

Plastik çantalı olanı inceleyin derim.1 ay sonra kullandığımda şarjı hiç boşalmamıştı.Hediye çekiyle felan 80 liraya civarlarına alabilirsiniz...

• gandal07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, hocam herhalde darbeli değil matkabı şimdi yanıltmak da istemiyorum, diğer evde ürün, haftasonu bakıp sana bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

hocam maestroyu at çöpe...
    bosch un mavi serilerinden al yeşil seri biraz daha alt kalite.

birde ürünü ne için kullanacağını belirtirsen arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilir.
    bir diğeri marka olarak makita veya hitachi daha iyidir, şarjlı olan bir makina tercih edersen lion şarjlı olanları tercih et.
    Diğerlerini şarjını doldurup bir köşeye koyduğunda 4-5 gün sonra kendiliğinden boşalır, ama lion şarjlılarda böyle bir şey yoktur, bir ay sonra bile şarjı aynı kalır

Hocam ilgin için teşekkür ederim, evde kullanmak için alacağım, ayda 2-3 kere kullanırım ondan lion şarjlı uygun fiyatlı birşeyler baktım. gönderdiğim ürünleri 400-450 lira arası olarak buldum, hem aküsü güçlü hemde mümkün olduğunca kaliteli olması için uğraştım. bosch mavi seriler gerçekten iyi ama fiyatları çok yüksek. yeşil seriler hakkındaki görüşlerinizi ondan istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Evde kullanılacak fazla pahalı olmayan bir ürün arıyorum. bkm50/20 ile 69,90 + kargoya bu ürün nasıl?

http://www.koctas.com.tr/matkaplar/BlackDecker-Sarjli-Matkap-CD961-9.6-V-/16617-23125/

Yoksa bunu mu alayım?

Bir de bu var, anlık ve günlük indirimle daha ucuza gelecek.

http://www.sanalpazar.com/Ban-co-24v-Cantali-Sarjli-Vidalama-Cift-Akulu__isp42224667

veya sizin öneriniz var mı?
    Paylaş

Dbk olani alin.cunku lion pilli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 0:42:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün için yorumunuz nedir? Torku yüksek. Lion pilli. Evde ayda yılda bir vidalama için kullanılacak. Kenarda dursun diye almak istiyorum. Öyle 300 - 400 tl verip kenarda yatsın istemiyorum. Önerebileceğiniz pahalı olmayan lion pilli bir cihaz varsa oda olur.

• kamaka kullanıcısına yanıt
    Bende bundan var. 1 yıldır kullanıyorum Li-on pilli. Çok memnunum.

• Güç durumu nasıl acaba? Sert sıkışmış vidalar için nasıldır?

Bir dolabı toparlamada yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 7 Haziran 2015; 1:11:42 >
  • kamaka kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Profesyonel makina ile monte edilmiş dolap, gardırop söktüm matkap geldikten sonra. Hem de öyle sunta falan da değil, İstikbal, full mdf mobilyadan vidalar söktüm. Bu ürün ev kullanıcısının işini gayet görür. Paslanmış, tutturulduğu zemine çok fazla sıkışmış vidalar için zaten kullanılmaz bu ürünler. Matkap ucunu bozarsınız, erir boşu boşuna. O tür sert vidaları kımıldatmak için cebinizde bir yıldız uç mıknatıslı tornavida bulunmalı çalışırken. Ya da monte ettiğiniz ürünleri son bir kez sağlamlaştırmak için bir kaç mm yıldız tornavida ile sıkarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Arkadaşlar ürün için yorumunuz nedir? Torku yüksek. Lion pilli. Evde ayda yılda bir vidalama için kullanılacak. Kenarda dursun diye almak istiyorum. Öyle 300 - 400 tl verip kenarda yatsın istemiyorum. Önerebileceğiniz pahalı olmayan lion pilli bir cihaz varsa oda olur.

Bence o tork değeri yanlış, kompakt sınıfta o fiyata ve volt değerine 46NM vermesi imkansıza yakın. Aşağıda ki linkler de bulunan kompakt sınıf bir kaç örneğin özelliklerine ve fiyatlarına bakarak mukayese edebilirsiniz. En iyi ihtimalle 15-20NM arası bir değeri vardır tahminimce. 45NM torku büyük akülü ve 14.4/18/20V aralıklarında bulunan şarjlılar verebiliyor.

http://www.bosch-professional.com/tr/tr/gsr-10-8-2-li-33304-ocs-p/

www.makita.com.tr
    MAKITA DF330DWE LI-ION AKÜLÜ MATKAP TORNAVİDA
    http://www.makita.com.tr/urun/makita-df330dwe-liion-akulu-matkap-tornavida-59136.html

• Almışken orta seviyede çok pahalı olmayan bir şey arıyorum. Ayda yılda bir kullanacağım o zamanda, güç gerektiren uzun işler için kullanırım. 500 TL profesyonel bir makine alıp kenarda yatırmanın anlamı da yok bence. Konuda daha önce önerilen cihazlara minimum %50 zam gelmiş, sanırım dolar kaynaklı. Orta seviyede li-on pilli önerebileceğin cihaz var mı? Gerçekten değer al 5-10 sene kenarda taş gibi durur diyeceğiniz cihaza da 300 TL verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 7 Haziran 2015; 9:38:14 >
  • www.hepsiburada.com
    Black&Decker KC4815 Şarjlı Tornavida 4,8 Volt Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/black-decker-kc4815-sarjli-tornavida-4-8-volt-p-HRKLKC4815

ben yukarıdaki ürünü almıştım. gücü yeterli sıkışmış vidalar ve sıfırdan ahşap delmek için. 2 dolap, 1 gardrop, 2 kapı kolu ve kapı klidi monte ettim bir sıkıntı yok . uçlarıda kaliteli. tavsiye ederim. fiyatıda uygun şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 7 Haziran 2015; 9:58:41 >

• Ev kullanim icin metabo,bosch amator seri bile evladiyeliktir.
    Bosch yesil matkabini 10 senedir kullaniyoruz metal,tas,duvar kullanmadigimiz yer kalmadi hala tas gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kaç Voltluk bir cihaz almalıyım? Neye göre seçmeliyim. Birde amper güçleri var.
  • quote:

Almışken orta seviyede çok pahalı olmayan bir şey arıyorum. Ayda yılda bir kullanacağım o zamanda, güç gerektiren uzun işler için kullanırım. 500 TL profesyonel bir makine alıp kenarda yatırmanın anlamı da yok bence. Konuda daha önce önerilen cihazlara minimum %50 zam gelmiş, sanırım dolar kaynaklı. Orta seviyede li-on pilli önerebileceğin cihaz var mı? Gerçekten değer al 5-10 sene kenarda taş gibi durur diyeceğiniz cihaza da 300 TL verebilirim.

bu ürünü tek akü karton kutulu 1.5 sene önce 200e almıştım bizim burdaki bi hırdavatçıdan

6 ayda bşr çıkarır kullanırım yerine koyarım

şarj hep hazır

100 sene gider böyle

kutulu çift külü vs iyi fiyat belki nakit daha ekonomik bulunur piyasada

• BOSCH GSR 10,8-2-LI AKÜLÜ VİDALAMA beğendim, tork gücü ve profesyonelliği çok cezbetti. Karton kutulu olması canımı sıkıyor. Uzun süre muhafazada çok sağlıklı olmaz gibi geliyor. Box olanlarda en az 60 TL koyuyor üzerine. Alltaki ürün var, havale ile alabilirim.

yada az daha verip en güzeli bunu almak. olsun bitsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 7 Haziran 2015; 13:12:16 >

• quote:

BOSCH GSR 10,8-2-LI AKÜLÜ VİDALAMA beğendim, tork gücü ve profesyonelliği çok cezbetti. Karton kutulu olması canımı sıkıyor. Uzun süre muhafazada çok sağlıklı olmaz gibi geliyor. Box olanlarda en az 60 TL koyuyor üzerine. Alltaki ürün var, havale ile alabilirim.

olabilir

ama ben çanta gibi birşeyler düşündüğüm için kutulu aldım

ama hala almadım

http://www.bosch-professional.com/tr/tr/temel-elemanlar-2494254-ocs-c/

kutulularda iç hazne hazır oluyor

bu kutulardan alıp koyuyorsun içine

ben 306 veya 374 düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.