Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.109
Cevap
408
Favori
420.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

BOSCH GSR 10,8-2-LI AKÜLÜ VİDALAMA beğendim, tork gücü ve profesyonelliği çok cezbetti. Karton kutulu olması canımı sıkıyor. Uzun süre muhafazada çok sağlıklı olmaz gibi geliyor. Box olanlarda en az 60 TL koyuyor üzerine. Alltaki ürün var, havale ile alabilirim.

olabilir

ama ben çanta gibi birşeyler düşündüğüm için kutulu aldım

ama hala almadım

http://www.bosch-professional.com/tr/tr/temel-elemanlar-2494254-ocs-c/

kutulularda iç hazne hazır oluyor

bu kutulardan alıp koyuyorsun içine

ben 306 veya 374 düşünüyorum

en güzeli bu olacak sanırım. hazır kutulu ve yanında süpürgede var.

• quote:

quote:

quote:

BOSCH GSR 10,8-2-LI AKÜLÜ VİDALAMA beğendim, tork gücü ve profesyonelliği çok cezbetti. Karton kutulu olması canımı sıkıyor. Uzun süre muhafazada çok sağlıklı olmaz gibi geliyor. Box olanlarda en az 60 TL koyuyor üzerine. Alltaki ürün var, havale ile alabilirim.

olabilir

ama hala almadım

tek akü sanırım bu değmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

olabilir

ama hala almadım

tek akü sanırım bu değmez

429 TL, 25 TL indirim çeki var. Alacak bir şeylerimde vardı. 525 TL tamamlayıp, 25 TL çek + 25 TL World puanla uyguna gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 7 Haziran 2015; 13:35:55 >

• quote:

Almışken orta seviyede çok pahalı olmayan bir şey arıyorum. Ayda yılda bir kullanacağım o zamanda, güç gerektiren uzun işler için kullanırım. 500 TL profesyonel bir makine alıp kenarda yatırmanın anlamı da yok bence. Konuda daha önce önerilen cihazlara minimum %50 zam gelmiş, sanırım dolar kaynaklı. Orta seviyede li-on pilli önerebileceğin cihaz var mı? Gerçekten değer al 5-10 sene kenarda taş gibi durur diyeceğiniz cihaza da 300 TL verebilirim.

O linkleri size tavsiye niteliğinde vermemiştim sadece o fiyat aralığında ve volt değerinde 46NM vermesinin ne kadar imkansız olduğunu göstermek amaçlı vermiştim, yani tavsiye niteliğinde değillerdi. Tabi ki evde amatör kullanım için 500 TL fiyat bence de fazla. Ben aşağıda ki ürünü aldım. HB da ilk satışı çıktığı zamanlarda fiyat 269 TL idi ve 200/250 TL üzerine 75 TL çek ile piyasada ki en iyi fiyata almıştım. Einhell in expert serisi yani pro serisi diyebiliriz. 2 akülü ve aküler 1 saat içinde şarj oluyor. Ürüne gelecek olursam, benim en çok hoşuma giden özelliği mandreni çıkması ve iki türlü kullanım sunması. Misal hem delmeli hem de vidalamalı bir iş yaparken delme ucunu mandrende bırakıyorum, vidalama gerektiğinde mandreni sök bitz ucu tak falan uğraşmadan direk mandreni çıkarıyorum ve vidalama ucu ile işimi yapıyorum. Çok pratiklik sağlıyor. Hatta elektriğin olmadığı bir yerde ortası boş, et kalınlığı yaklaşık 2mm civarı olan demir kare profillere iki taraflı 8mm uç ile delme işi yaptım. Aslında bu sınıf için zor bir işti zira kompakt sınıfının önceliği vidalama sonra belli kriterler içinde delmedir. Ama beni yarı yolda bırakmadı. Hatta ne kadar zorladıysam artık ısınıp kendini korumaya aldı ve soğuyana kadar çalışmadı cihaz. Biraz soğuttuktan sonra yine işime devam ettim. Sonrasında yaklaşık 10cm lik ağaçtan (sert ağaçtan) yapılmış direklere 6/7cm lik vidalar ile vidalama yaptım. Gün sonunda zorladığım için iki aküde bitmiş ama işimi de görmüşlerdi.

www.intratek.com.tr
    Ev İyileştirme ve Bahçe Severler için Yüksek Kaliteli Aletler | Einhell.com.tr
    http://www.intratek.com.tr/product/akulu-vidalamalar/li-ion-akulu-vidalama-te-cd-12-x-li#.VXQ_Jc_tlBc

www.hepsiburada.com
    Eınhell TE-CD 12 X-Limit Çift Akülü Vidalama Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/einhell-te-cd-12-x-li-mit-2-akulu-vidalama-p-HREIN4513603

• AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

edit... tarih geçmiş ama metrolarda halen satışta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 8 Haziran 2015; 19:59:45 >

• Ben geçen sene şöyle bir alet aldım,

Boyutları - fiyat/performansı gayet iyi... Pil uzun süre dayanıyor ve yedeği olması kafayı rahatlatıyor.
    Darbesiz iki vitesli alt viteste vidalama, üst viteste ahşap, ince metal delme işlerini hallediyor.
    Çantası dandik ama topluyor en azından.
    Açıkcası alırken endüstriyel standartlarda güçlü tornavidalara bu kadar para bağlamanın hobi/ev amaçları için gerekli olmadığına karar verdim. Eğer güç tork isteniyorsa kablolu çözümler var...
    Çok para harcamak istemeyen arkadaşlara önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ham-Solo -- 9 Haziran 2015; 13:28:22 >

• Mendrensiz Li-ion akülü aletler 50tl civarı iken 79TL 'ye bu ürün gayet makul ve mantıklı duruyor. Sipariş verdim gelince yorum eklerim.

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 8 Eylül 2015; 19:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Mendrensiz Li-ion akülü aletler 50tl civarı iken 79TL 'ye bu ürün gayet makul ve mantıklı duruyor. Sipariş verdim gelince yorum eklerim.

Acil ihtiyacım vardı. Bauhaustan 139 liraya black decker aldım. Bunun yanından geçmez. Özellikler süper senin paylaştığında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.hepsiburada.com
    Makita DK1475X3 10,8V 1.3 Ah Akülü Vidalama ve JV100 Dekupaj Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/makita-dk1475x3-10-8v-1-3-ah-akulu-vidalama-ve-jv100-dekupaj-testere-cantali-kombo-kit-p-HRREISMAKDK1475X3

Uzun süredir 10 adet ürün var galiba hiç satılmıyor ama tek tek alınsa iki katı fiyatı var. Belki işine yaşayan olur

• arkadaşlar ben dremel tarzı bir ürün arıyorum . Mimarlık öğrencisiyim ödevlerde kullanıcam. Bütçem aksesuarlar dahil 400tl. dremel 4000 ayarı birşey istiyorum.bunu alırsam matkap olarak kullanılırmı? Ayrıca bir adet vidalama makinası arıyorum maksimum 100 tl .
  • quote:

Mendrensiz Li-ion akülü aletler 50tl civarı iken 79TL 'ye bu ürün gayet makul ve mantıklı duruyor. Sipariş verdim gelince yorum eklerim.

Hocam ürün geldimi gücü nasıl?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 23 Eylül 2015; 22:16:14 >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Vidalama icin kullandim. Henüz matkap ucu ile delmedim ama bu parayi fazlasiyla hakeder bence.

Diger markalarda deneyimim olmadi ama arkadasta 180tl ye aldigi max pro 'ydu ismi sanirim, geri kalir hicbir yani yok. Yanliz onda 2 akü vardi.

Kisa surede sarj oldu ve ev isleri icin cok ideal. Ben tavsiye ederim.

• quote:

Vidalama icin kullandim. Henüz matkap ucu ile delmedim ama bu parayi fazlasiyla hakeder bence.

Diger markalarda deneyimim olmadi ama arkadasta 180tl ye aldigi max pro 'ydu ismi sanirim, geri kalir hicbir yani yok. Yanliz onda 2 akü vardi.

Kisa surede sarj oldu ve ev isleri icin cok ideal. Ben tavsiye ederim.

Aslında benimde işimi görür fakat bem ufak tefek delsinde istiyoeum. Aslında amazonda aşağıdaki ürünü gördüm biraz uğraşayım araştırayım alabilirsem güzel olur.

• Bide bu hafta gravür taşlama diye bir alet geliyor, demek gibi kasa sacı kesmek için kullanılır mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün şöyle bir vidalama, aynı zamanda matkap görevide gören bir ürün aldım.

Koçtaş cevahir şubesinde yoktu, beylikdüzü şubesinde 7 adet bulunduğunu söyledi. İnternet mağazasında 3 adet stok vardı, birini ben aldım. Bugün baktım bitmiş.

Ürün daha elime ulaşmadı ancak güzel birşeye benziyor, yorumları da iyi. Dez avantaji kablolu olması. 6 metre kablo uzunluğu var, çok iyi.

Akülü cihazların pilleriyle uğraşmaktan bıktım, en azından ucuz cihazların pilleri çok kalitesiz oluyor, kullananlar bilir. Ne zaman ihtiyaç olsa şarjı yok veya güç kaybı yaşarsınız.

Böyle bir ürünün muadilini pek görmedim vardır belki, benim gibi batarya dertinden bıkan arkadaşlara faydalı olabilir.

ÜRÜN LINK
    http://www.koctas.com.tr/akulu-vidalamalar/performance-power-vidali-metal-mandren/16661-23167/

• Dbk cift akulu 14,4 volt 40 liraya aldim. Antalya yenigun mah. Şok magazasindan. 7-8 tane vardi
    AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLARAKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

• Arkadaslar mutfak mentesesinin yuvasini amator bir sekilde acabilecegim makina/aksesuar biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Dbk cift akulu 14,4 volt 40 liraya aldim. Antalya yenigun mah. Şok magazasindan. 7-8 tane vardi
    AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLARAKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz bende almayı düşünüyorum

• AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

bu gravür seti dremel olarak kullanılır mı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.