Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
408
Favori
420.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marka olarak pek tercih edilen markalardan değil..

Kaliteli olarak bakabileceğiniz markalar;

-Hitachi
    -Makita
    -Mavi Bosch
    -Dewalt
    -Aeg
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Marka olarak pek tercih edilen markalardan değil..

Kaliteli olarak bakabileceğiniz markalar;

-Hitachi
    -Makita
    -Mavi Bosch
    -Dewalt
    -Aeg

ilginize teşekkür ederim ama bunların en ucuzu 200 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

şunun fiyatı nasıl arkadaşlar bana uygun gibi geldi ama bilemiyorum
    www.hepsiburada.com
    Eınhell TC-ID 650 E Darbeli Matkap 650W 1.8 Kg Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=hrein4258682&categoryId=13003095

Einhell almanyanın eski markalarından biridir, diger almanlar kaliteli olmasada hobi amaçlı kullanım için yeterde artar bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Arkadaşlar, evde ufak tefek işlerde lazım olduğunda kullanmak üzere matkap arıyorum. Alınca uzun yıllar lazım olduğunda kullanabileceğim birşey olmalı. Marka ve model olarak ne tavsiye edersiniz?

Benimde 1-2 sene önce aldığım ufak tefek işlerin üzerinde işler becerebilen bir makine tavsiye ederim.. HITACHI DH 24PC3 .. Ben sanırım 300 TL civarında bir rakama almıştım.. Çocuğunuza bırakabileceğiniz bir alet olur..

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

Yorumunuz için teşekkürler ama bu bütçemi hayli aşıyor. Şu ürün nasıldır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

quote:

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=hrein4258682&categoryId=13003095

Einhell almanyanın eski markalarından biridir, diger almanlar kaliteli olmasada hobi amaçlı kullanım için yeterde artar bile.

ilginize teşekkür ederim. bu fiyata kadar en iyisi sanırım bu. bundan alacağım bir tane.
    daha önce dbk vardı tam 9 yıl kullandım (yılda en fazla 5-10 kere) bu daha uzun ömürlü olur sanırım.

• quote:

quote:

quote:

www.hepsiburada.com

ilginize teşekkür ederim. bu fiyata kadar en iyisi sanırım bu. bundan alacağım bir tane.
    daha önce dbk vardı tam 9 yıl kullandım (yılda en fazla 5-10 kere) bu daha uzun ömürlü olur sanırım.

arkadaşlar bu ürün ile perde dübeli takmak, duvarı delip raf takmak gibi işlemleri yapabilirmiyim? hiç anlamıyorum bu işlerden ama evde 1-2 duvar delme işlemi yapmam gerekiyor ustayı çağırıp 100 tl vereceğime bi cihaz alıp kendim yapayım diyorum. bu cihaz bahsettiğim işler için uygun olurmu?

• Bende einhelin yan ürünü bavaria var korniş deldim 1000 delik açmışımdır. Bosch uç kullanıyorum. 650 Watt bir sorun yaşamadım. Ama Başkasına vermiyorum. Kullanım önemli. Bir arkadaşa şarjlı tornavida verdim beton delmeye çalışıyordu elinden aldım

• berke_han kullanıcısına yanıt
    Bende az önce bu Bosch tan aldım başka alacağım ürünlerle birlikte 150 TL ye tamamlayıp mobilden 20 tl indirim ve bkm express ile ödeyerek 121 TL ödedim.

Edit: Bence bosch gayet yeterli ev kullanımı için ben 5 yıl önce kargo dahil 20 TL ye bir matkap almıştım halen kullanıyorum fakat hazır indirim varken almak istedim bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 22 Şubat 2015; 11:34:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzeltaş Partner 5 Çekmeceli Takım Dolabı (DOLU) 121 Parça
    Takım Santığı Almak İstiyorum Ancak Konu İle alakalı Fırsat Gördüğünüzde Paylaşırsanız Sevinirim ;)

• Herkes bişiy yazmış bosh metabo hangisi daha iyi kötüler bosh daha iyi vs....

Kimse bilmiyor değil aslında bu markaları bilen biliyor Türkiyede de tanınmamış değiller. 100 liraya Metabo Bosh versinler bak nasıl tanınıyor ülkede. Aslına bakarsanızi sağlam bir marangoz,demirci vs.. gidin Metabo, Makita kullanır hep. Bosh da iyidir Dewalt vs.. ama adam sabahtan akşama kadar bu cihazı kullanıyor bu işten ekmek yiyor sanatkar ise Makite ve Metabo kullanır. Diğerleri ise teferruattır
  • Bimde kendi markasi yine satilmaya baslamis. Onceki ile ayni sanirim nicd bataryali olan 59 tl. Oncekiler kaliteli deniyordu. Yorumu olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

quote:

quote:

quote:

www.hepsiburada.com

arkadaşlar bu ürün ile perde dübeli takmak, duvarı delip raf takmak gibi işlemleri yapabilirmiyim? hiç anlamıyorum bu işlerden ama evde 1-2 duvar delme işlemi yapmam gerekiyor ustayı çağırıp 100 tl vereceğime bi cihaz alıp kendim yapayım diyorum. bu cihaz bahsettiğim işler için uygun olurmu?

varmı bu konuda bir fikri olan?

• Merhaba, evde ufak tefek işler için hem delme hem vidalama için kullanmak amacıyla darbeli vidalama almayi düşünüyorum ama üç model arasında kaldım
    Makita hp330dwe. :430 TL
    Makita td090 dwe :370 TL
    Bosch gsb 10.8-2 v-li. :440 TL

Hangi modeli tavsiye edersiniz

• hocam makitadan şaşmayın ama delme agırlıklı kullanacaksanız bunlar çok işinizi görmez nacizane tavsiyem en düşük güçlü kırıcı sds plus özelligi olan dewalt veya makita (350-400tl) yanına birtanede 59 tl'lik bim veya A101 de satılan şarjlı vidalamadan almanızdır.Ben bu ikili ile evde yapmadıgım iş kalmadı nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: munderecat

Merhaba, evde ufak tefek işler için hem delme hem vidalama için kullanmak amacıyla darbeli vidalama almayi düşünüyorum ama üç model arasında kaldım

Bu kadar para verecekseniz 18volt alin kesinlikle

• -YağmurAdam- - kullanıcısına yanıt
    Ben bir senedir neredeyse deli gibi kullanıyorum üzerindeki yazılar vs silindi ama pili,gücü hala ilk günkü gibi.Gerçekten çok kaliteli çıktı.Tabi birazda şans işi bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthmhmt

Ben bir senedir neredeyse deli gibi kullanıyorum üzerindeki yazılar vs silindi ama pili,gücü hala ilk günkü gibi.Gerçekten çok kaliteli çıktı.Tabi birazda şans işi bu işler

Tesekkurler yorumunuz icin, suan satilan da sizin aldiginiz mi? Gozume kucuk gorundu bu model sorayim istedim.

• Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, çok kararsız kaldım bu üç ürün ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: munderecat

Merhaba, evde ufak tefek işler için hem delme hem vidalama için kullanmak amacıyla darbeli vidalama almayi düşünüyorum ama üç model arasında kaldım

Bosch olanını kullanıyorum, oldukça memnunum. Diğerlerini bilmiyorum, kötü olduğunu da sanmıyorum. Profesyonel ürünler.

• Şu ürünü az önce sipariş verdim.Arada bir kullanmak için pişman etmez heralde.Hediye çeki ve puanlarla birazda indirim oldu.Bimdekilerden vs iyidir diye düşünüyorum.Tork gücüde fena değil gibi.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.