Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.112
Cevap
406
Favori
422.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kömürsüzler yeni teknoloji ömürleri daha uzun fakat bizim gibi ev kullanıcıları kömürlü matkapların sonunu getirmeden zaten akülerini bitirmiş olacağından ben kömürlülere hiç bakmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben hem elektrikli hem akülü alamıyorum, bütçem yetmiyor. Ya 12 volt bosch alacağım ya da 18 volt einhell markalı olanlar var. Bir de yanına tornavida seti almam gerekiyor. Bu haliyle bile bütçemi aşıyor fakat artık onu vidala bunu montajla derken evde aşırı ihtiyaç oldu. Daha hafif ve küçük olduğu için 12 volt olanı almak istiyorum bu sefer de duvar işlerinde yetersiz kalır mı diye düşünüyorum.

• Pottah P kullanıcısına yanıt

linkini attığım tornavidaya bak istersen , benim kafama en çok F/P olarak bu yatmıştı. Gerçi daha kullanmadım ama uç vida kısımlarının mıknatıslı olması baya beni cezbetmişti.

Bir de böyle bi set vardı ama içindekiler ne kadar işine yarar bilmiyorum. Amazonun indirimleri varken kendime almak için eklemiştim bi şeyler. Bu da onlardan biri. Bütçen nedir bilmiyorum ama ben 4000tl ye hepsini halletmeyi planlıyorum. Vidalama ve tornavida dahil.

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR
    AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLARamazon
    Bosch Accessories 73 parça DIY başlangıç kutusu seti (ahşap, taş ve metal, ev işleri, delme ve vidalama aletleri aksesuarı)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08F29WHL1/ref=ox_sc_saved_image_5?smid=A7RQF9G4NBBBE&psc=1

• Haleluyah kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin attığınız tornavida mı yoksa bu linkteki set mi daha mantıklı olur arada kaldım.

Bosch 46 Parça Tornavida Vidalama Lokma Uçlu Aksesuar Seti - 2607019504https://www.hepsiburada.com/bosch-46-para-tornavida-vidalama-lokma-ulu-aksesuar-seti---2607019504-p-HRBSC2607019504?magaza=7Kat&url_src=ios-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pottah -- 17 Kasım 2023; 12:38:41 >

Hocam önceki mesajlarınızda 3000 tl bütçeden bahsetmişsiniz, 600 liraya rown 6012 vidalama , 1000 TL ye markasız elektrikli darbeli 13 mm mandrenli matkap, 500 TL civarına bosch x line 40 parça set alsanız neredeyse 2000 TL ye işinizi görecek bir set oluşturabilirsiniz. Ama illa da marka olsun derseniz orasına bişey diyemem.

• Dewalt DCD771S2/Tr Şarjlı Vidalama/Matkap Aleti, 1.5 Ah, 18V, 1500 Dev/Dk, 42 Nm Tork, Sarı/Siyah

📌2999₺

https://www.amazon.com.tr/dp/B07C461RFP?ref_=cm_sw_r_apin_dp_JP7V6M3Y332PDH4VJP5E&language=tr-TR

• kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yorumunuz için.

sen bu işi biliyorsun hocam helal olsun ...

bu modele de bakmıştım ama diğer modelin tutma yeri daha çok hoşuma gittiği için onu aldım. ama sen bilirsin tabi ki. Bosch mıknatıslı değil yalnız.

• AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

Elektrikli matkabi en az 10 yildir, akulu vidalamayi yaklasik 1 yildir kullaniyorum, bu kombinasyon ile uzun sure giderim sanirim. Şarzlıda 21 V yazdığına bakmayın tüm çakmalar gibi sallamasyon, aslında 12 volt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 17 Kasım 2023; 17:13:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: Stanley STDC18LHBK Li/Ion Çift Akülü Profesyonel Darbeli Matkap, 18V, 2,0Ah, 1600 Dev/Dk...

🔥4299₺

Usta bu işleri anlamam yorumunda bir tek matkapta detay vermemissin onuda söyle pakat halinde sipariş geçicem 13 mm maldrenli matkap yazınca çıkmıyor.

• r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt

Elektrikli matkapların çoğu 13 mm kadar matkap ucunu destekler zaten, koçtaş ta falan satılan ucuz yollu kendi markalarına veya A101 de satılan atlas marka matkaplara bakabilirsiniz. mesela koçtaşta Mc alıster darbeli matkap 750 TL, n11 de atlas darbeli matkap 460 TL, her ikisi de ev işleri için bence gayet yeterli olur. Ancak tabi şunu belitmek lazım, ben kendi kullanımıma göre böyle ürünler yeterli olur diyorum, sürekli kullanıma gelecek veya bir defada çok uzun süreli kullanılacak aletler değildir, sonuçta fiyatı da ona göredir. Bizim gibi amatörlerin kullanım miktarı genellikle ayda 1-2 kez falan oluyor, onun içinde gidip çok kaliteli bir alet almaya gerek yok, 2 yıl nasıl olsa garantili, sonrasında bozulsa da zaten kalitelinin en çok 1/3 veya 1/4 fiyatına alındığı için tekrar gider alınır.

Ben de amatörüm ve bütün alışverişlerim de dediğiniz gibi düşünüyorum. Yenisini alacak ucuzlukta kaliteli bir şeyler varsa ucuzu alırım. Yoksa fiyatı yükseltirim teşekkürler cevap için iyi günler.

böyle almak istiyorum ama batarya buna olur mu be hesaplı mı acaba ev kullanıcısı için

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExeCuTioN66 kullanıcısına yanıt

Hepsi birbirine uyumlu güzel bir set. Şimdi var mı bilmiyorum ama iki batarya bir şarj aleti olan paket varsa daha iyi olur. Pil gücü iyi 2-25ah yeterli daha büyükleri çok ağır oluyor.

• serghat kullanıcısına yanıt

Bu şekil aldım hocam ayda yılda 3 4 defa anca açarım dandik aldım onlarda çok yalpalıyor

• Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: Stanley SBD20S2K/TR 18V/1.5 Ah Li/Ion Çift Akülü Kömürsüz Vidalama/Matkap Makinası, 55 n...

📌3499₺

https://www.amazon.com.tr/dp/B07DKM9XCJ?ref_=cm_sw_r_apin_dp_48EWZK0E173BZXR1K1R4&language=tr-TR

• ExeCuTioN66 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam her halükarda iş görür. İlk aldığınızda arızalı değilse basit işlerde arıza vereceğini düşünmüyorum. Bende fırçasız motor ve darbeli olanı var, baya baya işler yaptım.

• Merhaba

Einhell TE-CD 18 li Brusless (60nm maksimum tork) -Darbe yok - Tutma kolu var ekstradan 1500 TL

Einhell TE-CD 18/50 li-i Brushless (50nm tork) - Darbeli - Tutma kolu yok 1400 TL

Bu iki model fiyatlari 100 lira civari üstteki fazla. Hangisini tercih etmeliyim.

Üstteki model daha güclü oldugu icin yakınım ama darbe yok. Alttaki model de biraz daha düşük güçte. Ama darbe modu var.

Aklıma takılan en önemli soru Darbe modu her zaman beton delme de mi kullanilir?

Sert ahşaba vida atarken darbeli olması fayda sağlar mı? Yoksa vidalamada sürekli darbesiz modda mı kullanayım.

Beton delmeyle çok işim yok tek tük askı için filan. Çok gerekli olursa hiltim var.

Ama en önemlisi akülü matkaplarda Darbe modu ahşaba metale vida atarken kolaylık saglar mı?

(60nm darbesiz vs 50nm darbeli çogunlukla ahşap metal vidalama)

Bugun indirimde sipariş verecegim teşekkürler.

Hangisi daha faydalı olur özellikle Darbeli akülü matkap kullanan arkadaşlardan vida atarken darbeyi kullanıp kullanmadığını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 23 Kasım 2023; 15:40:5 >

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.