Şimdi Ara

Akustik Bateri Tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir bir akustik bateri almayı planlıyordum. Yeterince para biriktirdim sanırım

Şu anki bütçem:2500 TL (1000 TL daha çıkabilirim sanırım, ay sonunda belli olacak)
    Çaldığım/çalmak istediğim müzik tarzı: Rock,metal,jazz,blues

Bateriyi koyacak odam var, ses problem değil.

Tavsiyelerinizi bekliyorum!

• Her tarzi calmak istiyorsun buna gore bir sey onermem dogru degil ki.
    Ayrica her davulla genel olarak her seyi calarsin onemli olan derileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 9 Aralık 2015; 21:00:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tama,pearl, yamaha gibi davullarına yönelebilirsiniz ama o fiyata zillerle birlikte sıfır alamazsınız
    İsterseniz ben pearl target davulumu satıyorum ilgilenirseniz yanındada sabian b8 zil seti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler,

Evet bu fiyata süper ötesi bir sıfır davul alamam zaten. Temiz durumdaki bir ikinci el daha mantıklı bir opsiyon. İlanınızı vaktim olduğunda inceleyeceğim ve eğer Ankara içindeyseniz yüz yüze de görüşürüz.

Müzik türü konusundaki eleştiride de sonuna kadar haklısınız, her müzik türünden mükemmel performans alamayacağımı biliyorum. Eğer birini seçmek zorundaysam Rock müzik daha ön planda benim için.

Bu ay sonu, ocak başı gibi bütçemde muazzam bir artış olabilir 4500 TLye kadar çıkma ihtimalim var. Yani ilk verdiğim fiyat aralığının yukarısına (4500'ün üzerini de alamam ama artık o kadar da değil :D) düşen ürünleri de listeleyebilirsiniz. Bir de özellikle kullandığınız ürünler hakkında yazarsanız sevinirim, önceliğimi o ürünlere vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.