akvaryumun boyultları ne kaç litre dekorasyonu nasıl vs söyleyin ki ona gre bişeyler önerebilelim
quote:
Orijinalden alıntı: yido2
akvaryumun boyultları ne kaç litre dekorasyonu nasıl vs söyleyin ki ona gre bişeyler önerebilelim
büyükse ciklet normalse lepistes ve çeşitleri küçükse hiçbişe
pirana
quote:
Orijinalden alıntı: yido2
boyutunu bilmiyorum ancak orta boy çok büyük değil ama çok küçükte değil beta düşünüyorum
akvaryumun ölçülerini verseydin daha iyi olurdu ama 30-40 litrelik bi akvaryumsa kesinlikle lepistes derim.100 civarıysa ciklit türleri olabilir.yardımcı olması için:
Ben 120 LT. Ciklet Kullanıyorum Ama Ciklet Alcaksan Yanına Mutla Vatos(Çöp Balığı) al.Ve Kesinlikle Zebra Alma Ben O Zebralardan çok Çektim Bütün Akvaaryumu Telef Etti Herkesi Yedi
quote:
Orijinalden alıntı: Lemi123
Ben 120 LT. Ciklet Kullanıyorum Ama Ciklet Alcaksan Yanına Mutla Vatos(Çöp Balığı) al.Ve Kesinlikle Zebra Alma Ben O Zebralardan çok Çektim Bütün Akvaaryumu Telef Etti Herkesi Yedi
Evet ama büyük boylu bi vatos olsun yoksa cikletlerin arasnda sonu felaket olur. orta boysa ciklete pek yanaşma,canlı doğurana yönel..
endlers-makrakanta-tetrazon bunlardan birini tek tür besleyebilirsin .
astronot
beta al çok asil balık çokta akıllı bişi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme