Bildirim
HANGİ PROTEİN TOZUNU ÖNERİRSİNİZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Whey protein kullandım memnundum yurt dışında da baya tercih ediliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hiç birini sözüm ona güya 24 gr protein varmış bir varmış bir yokmuş zaten neredeyse hiç yokmuş geçen haberlere çıktı %90 ı fasarya süt iç peynir ye toza dumana karışma
-
Bunu tavsiye ederim. Bizim yerli markalara zerre güvenmiyorum artık. HIQ gereksiz pahalı madem onu alacaksın git Weider al
Supplementler.comScitec Whey Professional Whey Protein 920 Gr - Whey Proteinhttps://www.supplementler.com/urun/scitec-whey-professional-whey-protein-920-gr-10044 -
nutrade
-
Protein tozundan önce tavuk hindi balık kırmızı et öneririm tabi ama protein tozu kullanılmak zorundaysa yerli firmalara da bulaşmamayı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yumurta fakirin eti hocam olmaz mı illa bunlar mı olmalı yumurta da protein tama m yeriz de her zaman zaman anneye nerde yaptırcaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 3 Kasım 2023; 21:36:8 > -
Yumurta da olur tabi ki ama yağda içerdiği için bir kaç tane dışında sarısını tüketmemek daha iyi olur gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X