Şimdi Ara

Alaattin Metin'in Açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.Bahçe Kulübü'ne ve Başkan Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen spor yazarı Alaattin Metin, kulübün yapacağı transferlerle ilgili konuştu.

Alaattin Metin: Fenerbahçe, gelecek sezon için öyle transferler yapacak ki, yedek oyuncular dahi ilk 11'dekiler kadar kaliteli olacak.

Alaattin Metin: Karabükspor maçında ilk 11'de yer alan futbolcuların yarısı gelecek sezon takımda olmayacak.

Alaattin Metin: Fenerbahçe'nin gelecek sezon yapacağı transferler, Türkiye'ye gelmiş en kariyerli yabancı futbolcular olacak.

• yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger seneyede başarısız olunursa taslar yerinden oynar o yuzden aziz butun kozlarini oynayacaktir

• Biri diyor paramiz yok biri diyor buyuk transferler olacak. Hangisine inanalim ben anlamadim. Beklentilerimizi ne seviyede tutmaliyiz bunu açıklasalardi bari.

• Her sene aynı terane dünya yıldızları gelecek. Dünya yıldızlarıda kapımızda yatıyor.

• Alaattin Metin 10-20 yıl geride kalmış. Bu hikayeleri artık taraftar yutmuyor! Her sene aynı teraneler, CL elemesinde Young Boys, PAOK eler bizi, üstüne getirirler bir tane Meireles, Kezman tarzı adam tamam, sonra şak şak. Bir işiniz planlı programlı olsun be!
  • Lafla peynir gemisi yürümüyor.İcraat görelim.Ayrica kulubun maddi durumunu iyi görmüyorum.İşimiz zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EMRAH SERBES’İN İTİRAFI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İnşallah artık bu tarz oyunlara gelmezsiniz...Her takımın taraftarı yıldızlara iyi transferlere sevinir o anlık başarısızlıkları unutturur ancak Aziz Yıldırım bu kulübe başarısızlıktan öte zarar verdiğini düşünüyorum , bunu Galatasaraylı olarak söylemem tuhaf oluyor ancak Fb daha iyi yönetilmeli diye düşünüyorum...

Bu transfer taktiğini Yıldırım Demirören zamanında iyi yapanlardan değil mi ? Portekizlileri getirdi herkesin nefret ettiği adam en sevilen adam oldu bjkliler tarafından objektif kalabilen bjkli taraftarı değiştiremedi ancak ülkemizde bu kesimler azınlıkta olduğu için bu tarz tribüne oynayan yöneticiler hep ayakta kalmayı başarıyor ...

geçenlerde konuşmadı mı Aziz Yıldırım 3 tane yıldız alacağım dememişmiydi ? ne zaman demişti yine sıkıntılı bir dönemde demişti bunları da onun gibi düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Eger seneyede başarısız olunursa taslar yerinden oynar o yuzden aziz butun kozlarini oynayacaktir

Her sene aynı laf-ı güzaf edilir.
  • Yine taraftara ninni okumaya başlamışlar...
    Yıldızlar gelecek diyen yönetim Holmen'le ilgileniyor,vizyonsuz reziller..
  • Her sene aynı hikaye, başkanın bile 3 yıldız gelecek deyip yalan söylediği bir ortamda, spor yazarının söylediklerine hiç inanılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

/>

• yav he he her sene aynı terane
  • Ribery i alırsa fb büyük katkı sağlar.
  • Aykut Kocaman gitmediği sürece 3 Messi gelmeden bir cacık olmaz .
  • her sene aynı muhabbet ulan.öyle transfer yapacağız böyle transfer yapacağız bir şey olduğu yok sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Ribery i alırsa fb büyük katkı sağlar.

Ribery mi? Basti ve Danteyi de alsinlar.

Ribery asla gitmeyecek, Guardiolanin en begendiği oyunculardan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Ribery i alırsa fb büyük katkı sağlar.

Ribery mi? Basti ve Danteyi de alsinlar.

Ribery asla gitmeyecek, Guardiolanin en begendiği oyunculardan birisi.

Çok merak ediyorum Guardiola daha Bayern'in başına geçmemiş iken en beğendiği oyunculardan birinin Ribery olduğunu nereden çıkardın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.