Şimdi Ara

Alaattin Metin'in Açıklamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam transfer dönemi 1 haziranda başlıyor. Temmuza kadar oyuncu alınmazsa yine bir cacık olmaz. Son gün oyuncu transfer ediyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Ribery i alırsa fb büyük katkı sağlar.

Ribery mi? Basti ve Danteyi de alsinlar.

Ribery asla gitmeyecek, Guardiolanin en begendiği oyunculardan birisi.

Çok merak ediyorum Guardiola daha Bayern'in başına geçmemiş iken en beğendiği oyunculardan birinin Ribery olduğunu nereden çıkardın?

İcerdeki kaynaklarimdan. Bayern üyesiyimde, Martinezi transferini 6 ay önceden biliyordum, düsün yani.

Guardiola Bayernin basina gecmedi ama Götzeyi aldik. Demekki yaniliyorsun.

•  Alaattin Metin'in Açıklamaları
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok merak ediyorum Guardiola daha Bayern'in başına geçmemiş iken en beğendiği oyunculardan birinin Ribery olduğunu nereden çıkardın?

İcerdeki kaynaklarimdan. Bayern üyesiyimde, Martinezi transferini 6 ay önceden biliyordum, düsün yani.

Bayern'İn içindeki tanıdıkların var yani.İyiymiş

• Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım. Her sene bunu yapıyoruz beklentilerimiz hep A+ oyuncular oluyor ama alınanlar genellikle Avrupa standartlarının çok altında kalıyor. Taraftarlar yani biz çok yapıyoruz bunu. Takıma direk R10 u getirttik
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Alaattin Metin'in Açıklamaları

Cuk oturmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bayern'İn içindeki tanıdıkların var yani.İyiymiş

cokca var. satranc takiminda bile var.

Riberynin takimda kalacağini bilmek icin kimseye gerek bile yok. Bildi okusan bile görürsün. Bayern zone gibi forumlari bile okusan görürsün.

Neyse uzatmanin anlami yok.

Sizin bölümde birisi, Capello, Tevez, Dzeko, Higuain ve Boatengi getiriyor, okudun mu?

• Alex gönderildiğinde'de aynısını dediler ziegler,webo,emre alındı. 3 tane çılgın proje dediler ortalıkta birşey yok. Hala başarısızlıklarını örtmek için yalan haber yaptırıyorlar.
  • taraftarın gazını alacak açıklamalar silsilesi vol.194576320978439320
  • dünün ilk 11'ine bakalım Mert-Gökhan-O.Şam-Bekir-Zeigler-Topuz-Emre-Topal-Sow-Baroni-Webo e buradan gidecekler hemen hemen belli orhan bekir topuz ziegler vs o yüzden anlaşılan çok da bir şey bildiği yok alaattin beyin
  • biz bu lafları her yıl duyuyoruz desem
  • Üstüste GS şampiyonluğundan sonra, taraftarın gazını almak için ortaya atılan yalanlar silsilesi vol. 64156165489464

Ama bu taraftar bu sefer bu yemi yutmaz. Aziz ve Aykut gitsin, transfer falan istemiyorum.
  • Mourinho yıldızlarıyla geliyor gene anlaşılan.
  • Trasa devam
  • Aziz'le Ay-kıt gidecekse transfer olmasa da kabulümdür..Zira Aziz'i geçtim, Aykıt olduğu sürece bu takımın şampiyon olması için Gs-Bjk-Ts-Bursa-Sivas vs gibi takımların şampiyonluktan uzak bir sezon geçirmeleri gerekiyor..Messi gelse bile Fb'yi kurtaramaz, Messi bizde altyapıdan yetişmiş bir oyuncu olsaydı Aykıt onu fiziği yetersiz diye Recep Niyaz gibi yapardı..Ama adamı Barca'da 17 yaşında A takıma sürdüler..Bizim ülkemizde genç tabi 22-23 yaşını bekleyecek..
  • Fenerbahçe seneye çok büyük borçlar altına girerek çok büyük riskler alacak anlaşılan. Eğer seneye de şampiyonlar liginden elenip,şampiyonluğu yine kaybederlerse beşiktaştan kötü duruma gelirler.

Bizde bir kumar oynadık 2 sene boyunca ancak bu kumar iyi yönetim sayesinde tuttu.
  • kusura bakmayın ama alattin metin tam bir yönetim yalakasıdır , sırf fb tv'deki işinden olmamak için takımı ve yönetimi öve öve öküz ediyor. devre arası belhanda kesin fenerde diye konuşup duruyordu ne oldu ?
    gömlekçi 1, metin 2 . al birini vur ötekine ikiside sallamakta uzman olmuşlar .
    AYRICA BENDE TRANSFER KONUSUNA 8-10 İSİM YAZDIM AMA HEPSİDE LİSTEDE OLAN FUTBOLCULAR BENDE ÇIKIP YAZARIM O LİSTEYE GÜVENEREK GELECEK OYUCULAR SÜPER ÖTESİ , ŞUANKİ 11 OYUNCULARI YEDEK KALACAK DİYE AMA NİYE YAZMIYORUM ÇÜNKÜ YÖNETİM BU İŞİ BECEREMEYECEKTE ONDAN YAZMIYORUM
  • aykut weboyu istiyor. ibb vermiyor. fethullah gülen grubundan biri,

emreyi geri alırsanız weboyu hallederiz diyor.

galatasaray ziegleri istiyor, ziegler haber yolluyor.

galatasaray almasın diye ziegler alınıyor.

işte fenerbahçe transfer politikası.
  • koyun olmayın yine, geçende şampiyonlar ligi ön elemede elendi fener hemen bir transnfer patlattılar, sus payı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.