Arkadaşlar ben Jameson marka bir elektro klasik almayı düşünüyorum gitar satan adam bana bunun fiyatı 500 ama arka kasada çok az bi çizik var sana 300 yaparım dedi yani ben de şüpelendim ben bi bakim dedim internette araştırdım jamesonun 500 tllik elektro klasik gitarı felan yok bulabildiğim tek( jameson rio 125) diye bir marka o da 307 tl sizin bildiğiniz 500 liralık jameson var mı? Aslında ben yamaha alcam diye gittim ama o yoktu ondan buna baktım bunda da kararsızım bi yardım edebilirseniz çok memnun olurum :)
Hiç bilgisini olan yok u ya bi yardımcı olabilirseniz :)
gringo10
kullanıcısına yanıt
alacaksan jameson alma benim hocalarımda kullandı bende kullandım jameson u ama ne hocalarım ne de ben memnun kaldım masterwork veya ıbanez alabilirsin yani tavsiye ederim
gringo10
kullanıcısına yanıt
masterwork tavsiyemdir masterworkler alman malı hı eğer gitar alacaksan ya ispanyol al yada alman
Alıcaksan ömür boyu kullancağın bi gitar al fender american stratocaster bana sorarsan
Valla jameson aldım şu anda gayet memnunum artık hayırlısı bakalım (cevaplarınızı yeni gördüm biraz geç gördüm yani) saolun cevaplar için :)