Şimdi Ara

ALACAGIM YENI SISTEMIN SON DEGERLENDIRMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumu son 2 haftadır takib ettikten sonra sonunda alacağım bilgisayara karar verdim
    bu hafta sonu topluyorum bir aksilik çıkmazsa.

AMD 64 3000 ~189
    MSI NEO PLATINYUM ~129
    160 SAMSUNG SATA ~117
    128 mb Asus 9550GE 128 bit ~86
    lg700b ~152
    2*512 TWINMOS ~180
    AOPENH600B-B27 (350W) yada B28(400W) (Bu kasanın yeni çıkanlarında 2 fan yerine arkada 1 büyük fan varmış sanırım.) ~80 ~96
    ZALMAN CNPS 7000B-CU ~50

Bir ekran kartı sırıtıyor baya galiba ama şu an 100 küsür dolar fazla veremem ne yazıkki. İşlemciye 5-6 ay overclock yapmam. Zalmanı almayıp orjinal cpu fanını kullansam(olurmu?) ve artan parayla 150 dolar dolaylarında iyi bir ekran kartı var mı?
    Aksi durumda ise 9550 ekran kartına overclock yapmak için hangi ve ne tür soğutucuları alayım?

Saolun iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kli -- 14 Ekim 2004, 11:31:12 >

• iyi bir ekran kartı istiyorsan tavsiyem MSI9800PRO@XT 215$+kdv
  • quote:

Orijinalden alıntı: bistroman

iyi bir ekran kartı istiyorsan tavsiyem MSI9800PRO@XT 215$+kdv
    Dediğin gibi Zalman daha sonra da alınabilinir.Bu durumda ATİ 9600XT alabilirsin.Powercolor 9600Xt bravo edition 154$+kdv Half Life2 kuponlu diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven70

Dediğin gibi Zalman daha sonra da alınabilinir.Bu durumda ATİ 9600XT alabilirsin.Powercolor 9600Xt bravo edition 154$+kdv Half Life2 kuponlu diyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Raven70

• quote:

Alıntıları Göster
    eğer oyun için düşünüosan ve biraz daha para koyamayacak durumdaysan
    işlemciyi 2800 yap ve ekran kartını 9600 xt felan al

• quote:

Alıntıları Göster
    9600 xt le 9550 ge arasında çok fark yokki
    9550 o/c yapınca zaten 9600 xt ye yakın bi değer alıyor o yüzden boşuna para vermeye gerek yok o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

9600 xt le 9550 ge arasında çok fark yokki
    9550 o/c yapınca zaten 9600 xt ye yakın bi değer alıyor o yüzden boşuna para vermeye gerek yok o kadar

Alıntıları Göster
    baba ramler 76 dolar pcdepoada git ordan al boşuna verme o kadar farkı 28 dolar kara geçersin
    50 dolarda işlemci fanından oldu sana 78 dolar daha bence birasdaha kastır kendini 9800pro al böylece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

baba ramler 76 dolar pcdepoada git ordan al boşuna verme o kadar farkı 28 dolar kara geçersin
    50 dolarda işlemci fanından oldu sana 78 dolar daha bence birasdaha kastır kendini 9800pro al böylece

Alıntıları Göster
    epox varken o boarda para vermemeni oneririm.

8kda3j kendini kanıtlamis bir board

ram olarakta a-data ddr 500 alırsan verdigin paranin karsiligini tam olarak alirsin o sistemden.

ekran kartı icinde 6600u bekle bence,o kart piyasayı etkileyecek girince.

• quote:

Orijinalden alıntı: @tEnDEr

epox varken o boarda para vermemeni oneririm.

8kda3j kendini kanıtlamis bir board

ram olarakta a-data ddr 500 alırsan verdigin paranin karsiligini tam olarak alirsin o sistemden.

ekran kartı icinde 6600u bekle bence,o kart piyasayı etkileyecek girince.

Alıntıları Göster
    işlwmciyi sakın değiştirme.eğer hemen oc yapmayacaksanda zalman almana gerek yok.bence o sisteme en az 9800pro@xt gider.dediğimi tut pişman olma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazfatih

işlwmciyi sakın değiştirme.eğer hemen oc yapmayacaksanda zalman almana gerek yok.bence o sisteme en az 9800pro@xt gider.dediğimi tut pişman olma..

Alıntıları Göster
    ilgilendiğiniz için sağolun
    ben genellikle aldığım bilgisayarı 2~3 yıl arası kullanıp daha sonra yeniliyorum. Pek oyun oynadığımda söylenemez.

Anladığım kadarıyla şu an için bana işlemci ile fan yeterli olacak zalmanı almama gerek yok.Ramleri pcdepodan alacağım.a-data 500 ram çok pahalı sanırım 512 si ~110 usd.
    9800pro 220 dolar civarı. Ben daha çok divx, autocad ve cizim için kullanacağım evdeki bilgisayarı. şu topiğide takip ediyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_1190509/tm.htm Biraz daha araştırayım sanırım en iyisi 50 dolar filan daha koyup 200 dolar üstü bir kart almak olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kli -- 14 Ekim 2004, 14:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kli

ilgilendiğiniz için sağolun
    ben genellikle aldığım bilgisayarı 2~3 yıl arası kullanıp daha sonra yeniliyorum. Pek oyun oynadığımda söylenemez.

Anladığım kadarıyla şu an için bana işlemci ile fan yeterli olacak zalmanı almama gerek yok.Ramleri pcdepodan alacağım.a-data 500 ram çok pahalı sanırım 512 si ~110 usd.
    9800pro 220 dolar civarı. Ben daha çok divx, autocad ve cizim için kullanacağım evdeki bilgisayarı. şu topiğide takip ediyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_1190509/tm.htm Biraz daha araştırayım sanırım en iyisi 50 dolar filan daha koyup 200 dolar üstü bir kart almak olacak.

Alıntıları Göster
    evet mokoko ya katılıyorum urunlerınwww.pcdepo.com dakı fıyatlarına bakmadan sakın alma pcdepo.com dan alıs verıs yapmasan bıle fıyatlara bak en azından kazık yıyıp yemedıgını anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: mailman

evet mokoko ya katılıyorum urunlerınwww.pcdepo.com dakı fıyatlarına bakmadan sakın alma pcdepo.com dan alıs verıs yapmasan bıle fıyatlara bak en azından kazık yıyıp yemedıgını anlarsın

Alıntıları Göster
    bencede bak bi fikrin olur

• quote:

Orijinalden alıntı: guenen

Alıntıları Göster
    zalmanla 6 ay sonra görüşmek üzere vedalaştıktan sonra 9800pro almaya karar verdim.Saphiremi alayım ne alayım. Monitörü taksitle alacağım. Saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: guenen

Alıntıları Göster
    ben olsam o kadar büyük kapasiteli hdd almam al 120 veya 80*2 şimdi 160 gb bozuldu at çöpe ( garanti bitince ) ama 80*2 de biri bozulur sa biri kalır bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

ben olsam o kadar büyük kapasiteli hdd almam al 120 veya 80*2 şimdi 160 gb bozuldu at çöpe ( garanti bitince ) ama 80*2 de biri bozulur sa biri kalır bari

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

iyi fikir

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

iyi fikir

Alıntıları Göster
    ekran kartı konusunda ben de calişki yaıyorum saphire 9800 pro almak istiyorum msı dagıtıcı firması ile dahi konustum onun bile elinde yokmus. yani bulmanız define misali + 215 $ nerde ya burda 250$ civarı o kart

• quote:

Orijinalden alıntı: ngn

ekran kartı konusunda ben de calişki yaıyorum saphire 9800 pro almak istiyorum msı dagıtıcı firması ile dahi konustum onun bile elinde yokmus. yani bulmanız define misali + 215 $ nerde ya burda 250$ civarı o kart

Alıntıları Göster
    gigatekde idi ama şimdi stokta yok msi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

gigatekde idi ama şimdi stokta yok msi .

Alıntıları Göster
    istanbulda saphire 9800 pro olan yer bilen varmı?
    ben internet üzerinde araştırdım ama bulamadım.
    Gigatekte buldum ankarada.
    birde msi fx 5900 vtd128 nasıl kartdır?
  • quote:

istanbulda saphire 9800 pro olan yer bilen varmı?
    ben internet üzerinde araştırdım ama bulamadım.
    Gigatekte buldum ankarada.
    birde msi fx 5900 vtd128 nasıl kartdır?

Alıntıları Göster
    9800 pro sadece işlemci çekirdeği r350 olan var sanırım başka bulamadım istanbulda.
    ankaradan alacağız artık bu gün akşama kadar bulamazsak.
  • quote:

9800 pro sadece işlemci çekirdeği r350 olan var sanırım başka bulamadım istanbulda.
    ankaradan alacağız artık bu gün akşama kadar bulamazsak.

Alıntıları Göster
    gigatekten sipariş verdim sapphire 9800pro 209 dolar birde agp silencer 20 dolar.
    Hiç aklımda yoktu ekran kartı ilk ekran kartını aldık ,hadi bakalım hayırlısı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.