Firmalar yatabildigi kadar çamura yatacak tabiki , sana bir model düşük kart vermesi demek onun cebine daha fazla para girecek demek. Tüketici Haklarını bilen bilinçli kullanıcılar ise haklarını herzaman savunur ve ücretlerini tahsil ederler.
Ayrıcada alacaksanız asus alın diye birşey yok bak ben o hataya bir kete düştüm. Bir anakart lazım oldu en ucuz ve işimi görecek onboard G31 di. G31 ler arasında da en pahalı asus vardı,dedim satarkende sorun çıkarmaz asus iyidir alayım. Meger g31 ler arasındaki oc yönünden en takoz anakartmış.
Garanti ve servis vs. yönünden en iyi evga diye biliyorum ben. Distirbitör insan olmadıktan sonra , istersen en pahalı anakartı al sorun olmaz.
8800GTX yerine GTX275 vermişler fiyat bir kenara bence güzel bir değişim...
Palit 8600GT Sonic+(155TL) ekran kartım bozuldu garantiye yolladım 40 gün sürdü Palit 9500GT DDR2 verdiler bende geri yolladım 15 gün sürdü Msı RX2600XT 256MB verdiler lanet olsun dedim aldım...
Ürünün üst modelini vermişler. Eğer temin edemeselerdi fatura bedelini vermek durumundaydılar. Kullanım bedeli bence yasal değildir.
Çizgi elektronik tüketicileri ve satıcıları koruyan bir firmadır.Uzun yıllardır ürünlerini satarız.(since 1997)Mağdur olduğumuzu hatırlamıyorum.
hüçbir firma hakkında tam kötü ya da tamamen iyi demeye sanırım hakkımız yok.her firmanın her şubesine kadar darklı tavırlar alıyorlar.ama şu da gerçek ki türkiye de genel seviye düşük ve firmalar birbirinden cesaret alarak bizim haklarımızı verme konusunda ağırdan alıyorlar.
ya baya bi konuşup çizgiye iyi laflar ettim ancak aradan daha bir hafta geçmeden forumda başka bi arkadaş benimle neredeyse aynı durumu yaşamasına rağmen ona gönderilen kart 5870.. bu durum baya kafamı karıştırdı.. sonuçta çizgidekiler gtx275 ile 5870 arasındaki fiyat ve performans farkını biliyor olsa gerek.. şimdi bendemi bundan istiyorum desem..görüşlerinizi bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme