Şimdi Ara

alacaksanız asus alın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde bozulan asus 8800gtx kartımı çizgi elektroniğe gönderdim..
    kartı 2 sene önce 400tlye 2. el almıştım.. fatura bedeli 900 kusur.. garantinin bitmesine 3 ay kalmış..(yani kart 2.5 yılı aşkın süredir kullanılıyor)
    1 hafta geçmeden yerine gtx275 geldi(bugünden itibaren 3 yıl garantili olarak)..çok sevindim..
    buna benzer bir konu daha öncede açıldı..aynı arkadaşta gtx 275ini aldı..
    peki konuyu tekrar niye açtın derseniz bu uygulamayı bu kadar hızlı bir şekilde gerçekleştiren çizgiye kendimi bir an amerikada hissetmemi sağladıkları için teşekkür etmek ve siz sevgili arkadaşlarıma çizgi çıkışlı asus için biraz fazla para verebileceklerini ve buna değeceğini hatırlatmak için..
    benchmarklarda %5 fark yada %10 fiyat farkı için bu konfordan vazgeçmeyin derim..
    daha önce güvenilir olduğunu biliyordum ama gözümle gördükten sonra asustan ve çizgi elektronikten şaşmam..
    bu arada çizgiye garantiye gidecek ürünün gidiş ve dönüş masraflarınıda firma kendi karşılıyor...

• yeni kartın hayırlı olsun.
  • Tebrikler çizgi
  • Bu tip değişimlerde performansımı dikkate alıyorlar yoksa fatura bedelini mi? Çizgi size kötülük yapmış olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

Bu tip değişimlerde performansımı dikkate alıyorlar yoksa fatura bedelini mi? Çizgi size kötülük yapmış olmasın?

Benim bildiğim kadarıyla değişimlerde fatura bedeli dikkate alınmalı
  • 900 TL fatura bedeli olan kart yerine size 500 TL lik kart vermişler. Neyini alkışlıyorsunuz ki bunun? Kanuni bir hakkınız var ortada, fatura bedelini (istemeniz durumunda) iade etmek zorundalar. Şu an siz 400 tl zarardasınız.
  • benim bildiğim kartınız tamir edilemiyorsa ve ellerinde 8800gtx yani aynı karttan yoksa fatura bedeli yani 900 lirayı ödemeleri yada 900 liralık bir kart vermeleri gerekiyordu oda büyük ihtimal gtx295 veya hd5870 olurdu

yani yazdıklarınız dışında özel bir durum yoksa kazıklanmışsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 Yıl çizgi garantisiymiş 1 yılda ASUS veriyormuş. Arkadaş ASUS'un verdiği son 1 yılda garantiye yollamış, fatura bedelinin bu yüzden vermiyorlar olabilir.
  • ben yazarken "MÜŞAVİR" benden önce yazmış

size 900 liralık kart yollamaları gerekirken, 500 liralık kart yollamışlar

geçmiş olsun
  • gtx295 isteyebilirsin..fatura bedeli önemli ama gtx275 de güzel kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

2 Yıl çizgi garantisiymiş 1 yılda ASUS veriyormuş. Arkadaş ASUS'un verdiği son 1 yılda garantiye yollamış, fatura bedelinin bu yüzden vermiyorlar olabilir.

hmmm doğru benzer olay birine daha olmuştu asusun verdiği +1 yıl garanti değişim kapsamıyordu çizgi kendi insiyatifiyle yollamıştı

ozaman problem yok
  • Arkadaşlar ASUS markalı birçok ürün (hepsimi bilmiyorum) Garanti belgesinde garanti süresi 3 yıl yazar. +1 inisiyatif diye bir şey olmaz böyle bir durumda. Kanunen asgari garanti süresi 2 Yıldır firmalar isterse 20 yıl da garanti verebilirler. Kaç yıl garanti vermişlerse kanuni haklarınızdan o kadar süre faydalanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

2 Yıl çizgi garantisiymiş 1 yılda ASUS veriyormuş. Arkadaş ASUS'un verdiği son 1 yılda garantiye yollamış, fatura bedelinin bu yüzden vermiyorlar olabilir.

yine çizgi ve yine alicengiz oyunları

2 yıl çizgi garantisinde olan asus ekran kartı çizgi tarafından 2 yıl içinde nasıl asusun fabrikasına gidiyorsa 3. yıl içinde aynı şey oluyor.çizgi ile asus arasında yapılan genel garanti presedürü bu.

fakat tüketiciye yansıtılan uydurma presedürse 2 yıl içinde genel garanti şartları 3. yıl içinse tamir garantisi şartı

çizgi bu milletin hakkını nasıl ödeyecek acaba çok merak ediyorum

• çizgi çok bozmaya başladı geçen konu dışında da teknik servisin yediği halt konusunda arkadaş konu açmıştı.
  • iyide adam kartı 2. el olarak 400tl ye almış, 900tl ye almamışki..alan kişi 900 e almış bu arkadaşa 400 e satmış faturasıyla birlikte.yani 400tl 500tl falan zararda değil arkadaş.
  • bence makul baska firma olsaydı 2.seneden sonra hic birsey vermiycekti
  • şu 2+1 yıllık garantinin genel işleyişi nasıl oluyor kimse net birşey bilmiyor heralde.
  • dediğim gibi bu konu daha öncede tartışılmıştı..
    ama kart 3 ay sonra bozulsa elimde sadece bozuk bi 8800gtx olacaktı..
    fatura bedeli beni çokta alakadar etmiyor..
    alındığı gün ultradan sonra en iyi tek gpu'lu nvidia kart 8800gtxdi
    değiştigi gün gtx285 1. gtx275 2. yani belli bi mantık çerçevesinde değiştirmişler kartı
    yani 900un peşine düşmek yersiz olur kanımca..
    belki çizgi bunun bedelini nvidiadan geri alıyordur ama o bedelinde 900tl olacağını sanmıyorum..
    nakliye-kdv-firma karları vs düşpünüldüğünde..
  • ayrıca kartın soğutucusunu sökmüştüm..korkuyordum garanti dışı kalır diye ama öyle birşeyde olmadı..soğutucunun thermal padlerini bulamadığımdan ramleri soğutamıyordum(orjinal halinde thermal pad benzeri bişiler vardı ama cahillik edip onları temizlemiştim)..tahminende bu yüzden bozuldu kart..yani çizgi kartı garantiden çıkartmak istese elinde bisürü neden vardı ama yapmadılar..belki 285 yada ati 4870 falan gönderseler daha iyi olabilirdi ama ben daha çok mutlu olmazdım..
    yeni gelen kart 3 yıl garantili bunuda eklemek istedim(eski karttan kalan 3 ay değil yani)
  • fatura bedeli 900lira olan karta 400liralık kart vermişler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.