Şimdi Ara

alacaksanız asus alın!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bir sey soracagım serial numarası cizgi elektronikte gorunmeyen asus marka bir ekran kartı kacak malmıdır?
  • Arkadaş sevinmekte haklı, bence 900 luk kart isteyenler bu şartlar altında yanlış düşünüyor, arkadaşın dediği gibi soğutucuyu bir söküp baksalar direk garanti dışı bırakma yetkileri de var. Sen kimseye bakma kardeşim çok iyi olmuş güle güle kullan yeni kartını
  • Türkiyenin en düzgün garanti servisi çizgi bence. Ya bir gün pc ye ram soğutucusu takacağım derken ekran kartının üstünden bazı diyotları dirençleri falan kırdım yanlışlıkla. Normalde kullanıcı hatası. Ama çizgi garanti kapsamına aldı ve yerine yenisini gönderdi. Memlekete böyle sağlam iş yapan firmalar lazım bence.
  • benim konum biraz farklı ama yine garantiyle ilgili.

geçende vatan a artifact veren hd 4850 mi yolladım. fatura değeri 352tl. Fakat tabii ki bu fatura 1 yıl önceki dövüz kuru üzerinden hesaplanmı. Şimdi eğer kartı iade alırlarsa ben 352tl karşılıgında bir kart mı alcagım yoksa
    kart fiyatını bugünkü kura göre hesaplayıp daha fazla bir meblağ mı verecekler bana?

sağolun
  • sana HD4850 verecekler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinkoma -- 7 Şubat 2010; 3:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

2 Yıl çizgi garantisiymiş 1 yılda ASUS veriyormuş. Arkadaş ASUS'un verdiği son 1 yılda garantiye yollamış, fatura bedelinin bu yüzden vermiyorlar olabilir.

yine çizgi ve yine alicengiz oyunları

2 yıl çizgi garantisinde olan asus ekran kartı çizgi tarafından 2 yıl içinde nasıl asusun fabrikasına gidiyorsa 3. yıl içinde aynı şey oluyor.çizgi ile asus arasında yapılan genel garanti presedürü bu.

fakat tüketiciye yansıtılan uydurma presedürse 2 yıl içinde genel garanti şartları 3. yıl içinse tamir garantisi şartı

çizgi bu milletin hakkını nasıl ödeyecek acaba çok merak ediyorum

ya boş boş konuşuyorsun. bilmiyorum garanti koşullarını.hala çamur atıyorsun...
    Adam afedersin suya düşürse kartı , servise gitse vayy efendim parasını iade edecek diyeceksin yaa.
    Adam diyor , kartın fanı söküldü diye.istese bunu çok ii anlarlar , değişimi bırak servise bile sokmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: storm24

arkadaslar bir sey soracagım serial numarası cizgi elektronikte gorunmeyen asus marka bir ekran kartı kacak malmıdır?

Mersasistem de getiriyor asus ekran kartlarını, oradan da sorgulatabilirsin. Ama teknik servisi yine çizgi elektronik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

2 Yıl çizgi garantisiymiş 1 yılda ASUS veriyormuş. Arkadaş ASUS'un verdiği son 1 yılda garantiye yollamış, fatura bedelinin bu yüzden vermiyorlar olabilir.

yine çizgi ve yine alicengiz oyunları

2 yıl çizgi garantisinde olan asus ekran kartı çizgi tarafından 2 yıl içinde nasıl asusun fabrikasına gidiyorsa 3. yıl içinde aynı şey oluyor.çizgi ile asus arasında yapılan genel garanti presedürü bu.

fakat tüketiciye yansıtılan uydurma presedürse 2 yıl içinde genel garanti şartları 3. yıl içinse tamir garantisi şartı

çizgi bu milletin hakkını nasıl ödeyecek acaba çok merak ediyorum

ya boş boş konuşuyorsun. bilmiyorum garanti koşullarını.hala çamur atıyorsun...
    Adam afedersin suya düşürse kartı , servise gitse vayy efendim parasını iade edecek diyeceksin yaa.
    Adam diyor , kartın fanı söküldü diye.istese bunu çok ii anlarlar , değişimi bırak servise bile sokmazlar.

arkadaşım bir süre büyük firmalardan birinde çalıştığım vede halen daha çalışan arkadaşlarım olduğu için ne çakallıklar döndüğünü biliyorum o yüzden saçmalama istersen.

benim anlatmak istediğim burada garantide yapılan usülsüzlük.bu da bizim yasamızda garanti süresinin 2 yıl olmasından kaynaklanıyor.normalde asusun garanti şartları 2 yıl için ne ise 3. yıl içinde aynı ama adamlar yasal boşluktan faydalanıyor.

birde kartın fanın sökülmüş olması çokta önemli değil.hiçbir müdahale görmemiş ürünede aynı prosedürü uyguluyorlar.

• Burdan gördügüm benim çizgi sizi kazıklamış , 450TL içerdesiniz. 2 yıl garanti 1 yıl varmış yok insiyatifini kullanmış çizgii yok sogutucu çıkmış gibi bir saçmalık yok , SOnuçta değişim yapılmışmı ? Yapılmış. Ozaman 900TL lik ürün alacaksın Çizgiden. Bitti.

Geçmiş olsun ayrıcada hayırlı olsun siz memnunsanız sorun yok.
  • Güzel söylüyorsunuzda 8800 GTX 2.5 yıl kullanılmış tek gpu'lu bir kart ve muadili GTX 285'dir en azından GTX 285 vermelilerdi. Hiçbir firma hele Türkiyede fatura bedeli olarak değerlendirme yapmaz değişimi eskiye uygun ürün ile yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_capone -- 7 Şubat 2010; 10:00:49 >
  • Kazığı alkışlıyorsanız, bizde alkışlıyoruz
  • 400 - 450 lira zarardasınız..
  • Bende anlamadım ki o diğer GTX275 alan arkadaşta da aynı şeyi yapmışlardı millet alkış tutuyor bi de.

Arkadaşlar uyanın adamları zorlasan ya da 900 lira verecekler ya da 900 lira değerinde bir kart vermek zorundalar.

Mahkeme mahkeme gezmeye de gerek yok arayın tüketici haklarını böyle böyle deyin bakalım kim haklı görülecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_capone

Güzel söylüyorsunuzda 8800 GTX 2.5 yıl kullanılmış tek gpu'lu bir kart ve muadili GTX 285'dir en azından GTX 285 vermelilerdi. Hiçbir firma hele Türkiyede fatura bedeli olarak değerlendirme yapmaz değişimi eskiye uygun ürün ile yapar.

Kanunları okuyun biraz, öyle duyduklarınızla ya da farazi hareket etmeyin. Adı üstünde tüketiciyi koruma kanunu arkadaşım. Eğer bu kanunlar olmasa emin olun o alkışladığınız takdir ettiğiniz firmaların kılı kıpırdamazdı.
  • Kartın soğutucusu sökülmesine rağmen garanti kapsamında kabul edilerek servise alınmışsa
    Haklı olarak gtx295 ya da gtx285 ekran kartlarından biri istenebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: dj_capone

Güzel söylüyorsunuzda 8800 GTX 2.5 yıl kullanılmış tek gpu'lu bir kart ve muadili GTX 285'dir en azından GTX 285 vermelilerdi. Hiçbir firma hele Türkiyede fatura bedeli olarak değerlendirme yapmaz değişimi eskiye uygun ürün ile yapar.

Kanunları okuyun biraz, öyle duyduklarınızla ya da farazi hareket etmeyin. Adı üstünde tüketiciyi koruma kanunu arkadaşım. Eğer bu kanunlar olmasa emin olun o alkışladığınız takdir ettiğiniz firmaların kılı kıpırdamazdı.

Arkadaşım benim kimseyi alkışladığım veya savunduğum falan yok Türkiyede olağan şeylerden bahsediyorum firma diyecekki bu kartı 2.5 yıl kullanmışsın o zamanda piyasası buydu ve 900tl idi diyecek. Yoksa bende hakkımı sonuna kadar savunurum konuyu açan arkadaş o zaman kanunlara başvursun, tüketici haklarına şikayet etsin, gerektiğinde mahkemeye versin ve GTX 275 bedeli üzerinden artan rakkamıda tahsil etsin firmadan.

@ RougeDown

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_capone -- 7 Şubat 2010; 12:27:57 >

• Birde şu var ki, alan memmun satan memmun. Öyleyse boşa konuşuyoruz.
  • bence kartı ver yerine ya para iadesi yada gtx295 iste aksi taktirde bencede kazıklanmış olursun. en kötü ihtimalle gtx285 vermeleri gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 7 Şubat 2010; 12:49:10 >
  • Alacaksanız asus alın diye birşey yok burada basit bir garanti iadesi söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgeBay

Kartın soğutucusu sökülmesine rağmen garanti kapsamında kabul edilerek servise alınmışsa
    Haklı olarak gtx295 ya da gtx285 ekran kartlarından biri istenebilirdi.

kartın sogutucusunun sökülmesi garantiyi bozmaz standart soğutucu takılır ve garantiye yollanır. herhangi bir fiziksel hasar olmadığı sürece neyini sökersen sök önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.