Şimdi Ara

alacgım ekran kartını anakartım desteklermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben yeni ekran kartı alıcam 128 bit 256 mb olan SAPPHIRE ATI RADEON 9550 modelini dusunuyorum ancak benim anakartım biraz eski oldugundan destekleyip desteklemyeceginden emin değilim sizden ricam aşaıdaki anakarta sectiğim ekran kartı uygunmu yoksa uygun olan ekran kartların yda daha iyi bir ekran kartı tavsiyeniz varmıdır cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Anakartıın sayfası

• Hayır maalesef desteklemiyo verdiğin linkteki anakart AGP 4X alıcağın ekran kartı ise AGP8X ekran kartı destekliyo ayrıca oyun oynamak istiyosan ATI 9550 ile 2004-2003 yılında çıkan oyunları oynayabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIOSHOCK -- 23 Ağustos 2007; 16:46:24 >
  • saolasın arkadasım cevabın için ben pek oun oynaımoyrum sadece vista yuklemk için yeni bir ekran kartına ihtiyac duyorum dediğin ekran karına bakıcam teşekkür ederim yeniden
  • arkadasım agp 4x olmadsı onemlı deıl bu ekran kartını boardın destekler 4x modunda calısır benım sana tawsıyem 9600xt alman daha cok performans elde edersın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIOSHOCK

Hayır maalesef desteklemiyo verdiğin linkteki anakart AGP 4X alıcağın ekran kartı ise AGP8X ekran kartı destekliyo ayrıca oyun oynamak istiyosan ATI 9550 ile 2004-2003 yılında çıkan oyunları oynayabilirsin..

arkadasım adama yanlış bilgi verme 8x bir ekran kartı 4x anakartta 4x modunda çalışır. Ayrıca bn dede aynı kart var ve oc ile günümüzün oyunlarını en düşük ayarlarda oynatıyor. ancak 6-7 tane oyun oynatmıyor onlarda sm3 destekli oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonewarrior

quote:

Hayır maalesef desteklemiyo verdiğin linkteki anakart AGP 4X alıcağın ekran kartı ise AGP8X ekran kartı destekliyo ayrıca oyun oynamak istiyosan ATI 9550 ile 2004-2003 yılında çıkan oyunları oynayabilirsin..

arkadasım adama yanlış bilgi verme 8x bir ekran kartı 4x anakartta 4x modunda çalışır. Ayrıca bn dede aynı kart var ve oc ile günümüzün oyunlarını en düşük ayarlarda oynatıyor. ancak 6-7 tane oyun oynatmıyor onlarda sm3 destekli oyunlar

lonewarrior eger ben bu ekran kartını alsam sence sorunsuz olarak vistayı kaldırabilirmi
  • quote:

quote:

Yanlış bilgi verdiğim için çok özür dilerim ama vista alıcak o ekran kartıyla vistaın zevki çıkmaz ayrıca günümüz oyunlardan hangisinden bahsediyosun günümüz oyunlarının grafiklerini çok güzel yapıyolar herşeyi düşürünce nasıl bir zevk alırsın.Ayrıca ram en az 1 gb olmalı vistayı kaldırması için kuzenimdede vista var ve 1 gb ram var ama pc vista var diye çok kasıyo vista fazla ram istiyo bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIOSHOCK -- 23 Ağustos 2007; 17:06:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış bilgi verdiğim için çok özür dilerim ama vista alıcak o ekran kartıyla vistaın zevki çıkmaz ayrıca günümüz oyunlardan hangisinden bahsediyosun günümüz oyunlarının grafiklerini çok güzel yapıyolar herşeyi düşürünce nasıl bir zevk alırsın.Ayrıca ram en az 1 gb olmalı vistayı kaldırması için kuzenimdede vista var ve 1 gb ram var ama pc vista var diye çok kasıyo vista fazla ram istiyo bide

vista basic 512 mb ram yetiyor arkadasım arkadasın bütçesi el vermiyorsa ne yapsın yani herkes 8800gts alamıyor siz 8600gt yi beğenmiyorsunuz ama bizim için kral kart onlar

• Bence Bütcenin ne kadar olduğunu söyleyebilirsen daha doğru bir bilgi verilebilir.
  • 100 $ kadar cıkabilirim yanlız benim için onemli olan anakartıma uyması
  • slm!!
    benim sistem P4 3,00, anakart asus agp 8x-x, 512 mb ram, 80gb samsung hdısk..
    512MB ATI Radeon X1950 XTX (PCI-E) AVIVO da manyak bi kart. dx9 ların en iyi performans veren katlarından biri. testlerde DX9 ların en ii 2. kartı nvıdıadan sonra.... dx 10 lar bence daha alınmaz çook pahalı ve dx10 ların ilk versionları daha... ilerde bunlarda demode olacak. illa dx10 alacağım diosan 172 kartın performans analizinden ilk 5 e girmiş olan nvıdıa veya atı nın kartlarını alacaksın.. en iisi 1 numara olan nvıdıageforce8800 ultra modelini alacaksın..
    bu yüzden bütçeye uygun işimi görecek kartı almak daha ideal.
    512MB ATI Radeon X1950 XTX (PCI-E) AVIVO --------- ekran kartını takabilmem için anakartı değiştiricemi biliorum(16x pc-ex anakart). ram i veya BAŞKA parça değiştirmem gerekli mi acaba? en iyi verimi alabilmem için ...... görüşlerinizi beklıorum arkadaslar. t.ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.