Hocam şikayetçi olmadınız mi mobese ve civardaki kameralardan çıkabilir, sorusturdunuz mu? Bir de video görüntü netleştirici bazi programlar var denediniz mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alalı iki gün olmadan, duran arabama vurdular! (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Konu fake ağalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu fakmış beyler hakkat fak mı
Seat logosunuda bırakmış
Nazar çıkıyor diyeceğim de bardak falan kırılsaymış keşke. Çok geçmiş olsun. Allah başka dert vermesin. 😐😐
Benim aracıma da ankamall kapalı otoparkta hayvan gibi sürtmüşler ve çamurluğu pert etmişlerdi. Bulamadık cepten yaptırdık.
Ne kadar acımasız değil mi insanlar...
-
Boyasız göçük tamiri yapan yerler var
Konu fake, maske yok kimsede ayrıca plaka 34 galiba istanbullular 1 haftadır güneşi unuttu şakır şakır yağmur yağıyor ama hava görüntülerde gayet günlük güneşlik, güneş gözlüğü takan bile var
Bunu dün yazdım da bizim insanlar kurulmuş gibi hiç neden sonuç ilişkisi kurmadan yazmaya devam ediyorlar. Araba onlar için hayatlarında ve cüzdanlarında çok büyük yer kapladığından olsa gerek.
-
Öncelikle geçmiş olsun.
"Değer kaybı" için dilekçe verdiniz mi? Kaskonuza -aracınızın tamiri için hasar tahmini belirleyen- bilir kişinin raporu ile başvurursanız kaskonuz size belli bir oranda değer kaybı parası öder.
Bu iş için arayan bir sürü avukatlık bürosu var ancak internetten gördüğüm kadarıyla bunlarla iş yapmak mantıklı değil. %10 alıyoruz gibi tanımlamalar yapıp çok daha fazlasını yapabiliyorlarmış. Zaten bir aracıya ihtiyacınız yok, arayın kaskoyu sorun nasıl bir yol izlemem lazım diye.
Yalnız çok bir geri dönüş de beklemeyin. Biliyorsunuz satarken hasar kaydı var demek bile 5-10 bin değer kaybettiriyor. Benim ön far değişti kaporta düzeltilip boyandı bir de darbe emici değişti. 2 yıl önce 2700 hasar kaydı oluştu. Değer kaybı olarak 1200 gibi bir şey almıştım. Bir iki iş bilen arkadaşım normalde oluşan hasar ne kadarsa değer kaybı olarak da o kadar ödenmeli dediği için itiraz etmiştim ama bu noktada bir arabulucu yok. Kasko ne kadar veririm diyorsa o kadar alıyorsunuz. Esas kaybım dediğim gibi aracı satarken 5-10 binden az değildir aslında ama hiç yoktan iyidir.
-
aracı kaldırırken 4 lüler yanıyor zaten, acemi muhtemelen
-
Öncelikle geçmiş olsun. Videoda izlediğim kadarıyla hareketli bir noktada tam döndükten sonra kavşak ta bir yere park etmişsin. Keşke ara sokaklara bi yerlere park etseydin!!
-
sağlam yer diye burayaı park ettin yani kusurabakmada baban dediklerinde haklı ha buarada vuranın hayvanlıgıda baki kalır inş. kamera kaydı alıp şikayetci olmuşsundur
-
Geçmiş olsun. Olay yeri ekipleri o plakayı her türlü okur.
Sen kaskoya goruntuleri ver. Avukatlari zaten onu buluyor merak etme. En azindan kaskon delinmez. %100 oraya rucu ederler. -
Geçmiş olsun. Benim de başıma iki kez geldi benzer durum. Birinde babam sıfır clio almıştı. İki gün sonra bir sokağa bırakmıştım. berbere gittim yarım saat traş oldum geldim araba boydan boya çizilmiş. İkincisinde ise Yine babam farklı bir araba almıştı. 1 ay ya olmuş ya olmamıştı. Sokağa biraktım arabayı 1 saat yemek yedim çıktım arabanın çamurluğu mahvolmuş. Koyduğum yere bulunan bir apartmanda kamera da vardı ama bana görüntüyü vermek istemediler. Büyük ihtimal onlardan biri yaptı. Bu memlekette böyle davarlar olduğu sürece yeni araba almak haram.
-
Millet halen yazmaya devam ediyor, cok komik degil mi :)
-
Sen hakkını aramazsan kimse senin hakkını aramaz.Keşke biraz torpilimiz olsaydı demek yerine hakkınızı aramayı deneyebilirsin. Kasıtlı veya değil malınıza zarar verilmesi bir suçtur tazmin gerektirir.
Polise başvuracaksın gerekirse avukat tutacaksın işinin sonuna kadar takipçisi olacaksın.Polisin görevi bu bulacak , polis bulmuyorsa polisi şikayet edeceksin.İlla bir tanıdığının olması gerek yok.
-
Cool Story Bro
-
Csb yada Gob! (Geçmiş olsun bro)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X