Şimdi Ara

Alalı iki gün olmadan, duran arabama vurdular! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
1
Favori
45.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun. Aynısın benzeri benimde başıma geldi, çok inanılmaz üzücü bir durum. Aldığımın ilk haftası sağ çamurluğa muhtemelen motor veya bisiklet ile çarptılar kaçtılar. Halen çamurluk ezik geziyorum. Yaptırsan burası boyalı, yaptırmasan ezik.

• Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam, umarım başarılı sonuç alabilirsiniz. Elinizdeki videonun kalitesi çok belirleyici forensic analysis yaparken, kamera görüntülerini aldığınız sistemden çıktı alırken max çözünürlük seçmeyi ihmal etmeyin. Mümkünse aracın kameraya yakınlaştığı ve/veya durağan olduğu anlardan frameler seçip onlar üzerinde çalışın. Farklı framelerde pixel kaymaları yer değiştirdiği için puzzle çözer gibi düzgün parçaları birleştirerek sonuca ulaşabilirsiniz.

• Dövmeye adam lazımsa aynı şehirdeysek ben varım. Acayip sinir oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de; arabamı aldım horozunu kestim parkettim gelip vurmuşlardi çok sinirlenmiştim .şimdi dönüp bakıyorum da amaaaaan. Ne zaman sattığımı unuttum.

Neyse geçmiş olsun....cana gelmesin inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 14 Aralık 2020; 17:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Dövmeye adam lazımsa aynı şehirdeysek ben varım. Acayip sinir oldum.

Üzücü bir durum gerçekten, ama dövme olayina ole hart diye atlamayin artik . Bi tanidik ufaktan bi olayda arkadasi alip goturuyo adami dovuyorlar adam beyin kanamasi gecirip olmus ,oyle cok fazla darp vs izide yok simdiki insanlar fazla dayanikli degil.elemana 24(oda avukatlara 50-60 bin yedirdiler)otekinede 30 yil hapis verdiler.(obur tarafada yazik coluk cocuk var )tam isleri duzelmisti sifir bmw almisti vs yazik degilmi hayati karardi. Planli ,kasten vs geciriyolarda geciriyolar dikkatli olalim hukuk var. sonuc dovme darp vs isinden uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 14 Aralık 2020; 17:27:46 >
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Ben bir kere bindim halk, otobüsüne gidiyorum adam elinde telefon otobüsü sürüyor ışıkların Orda, bir arabanın aynasını kopardı bastı gaza gitti dur dedik dinlemedi otobüsten inince belediyeye arayıp söyledim ama onlarda umursamadi

Yani bu kacmalarinin sebebi kaçınca yirtmalari hiçbir şey olmaması eğer kaçana ceza verilse ülkemizde yapmazlardı ama kaçana ödül veriliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuken bu bir suç teşkil etmiyor mu ? Maddi olarak zarar var manevi olarak da zarar gördüğünüzü düşünüyorum. Şikayette bulunabileceğiniz her yere şikayette bulunun ve işin peşini bırakmayın lütfen. Biz işin peşini bıraktıkça iyice yozlaşıyoruz 3 maymunu oynuyoruz çünkü..

• Bunun ehliyetini alacaksın.Bir daha vermiyeceksin.
    Önünde araba değilde yaya olsa daha kötü sonuçları olurdu.
    Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun. Güvenlikli sitede oturuyorum. Adidas ayakkabımı çaldılar. Ülke bitmiş her yerden lağım akıyor. 3 4 senelik malı rektumuna sokacak herhalde. Canınızı sıkmayın.

• Plakayı okuyabilen yok mu arkadaşlar ya da tahmin yürüten harflere rakamlara bakarak, eğer tahmin yürütulebilirse ve de arabanın rengi ve modeli de bir tanıdık bulup polis arkadaş ya da akraba bulunursa aşağı yukarı o plakaları sorgular ve de aracı bulur. Plaka sorgulamadan kaza var mı yok mu ile mesaj gönderilip birkaç plaka denemesi yapıp araç bulunabilir. Biraz uğraştırıcı. Yakın bölge de diğer kameralar bulunup incelenirse plaka tespit edilebilir, ne adi insanlar var ya, geçmiş olsun.

• r10semih kullanıcısına yanıt
    Sorun hata yapması değil herkes hata yapar. Sorun böyle bir hata yapıp kaçması
  • mobeseden (kgys'den) baksan bile plaka okunmuyor dogru duzgun.
    Pts varsa sikinti yok. O sebeple kamera bu tarz olaylarda cok ise yaramiyor
  • geçmiş olsun baya kötü yere parketmişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: misimove55

Hukuken bu bir suç teşkil etmiyor mu ? Maddi olarak zarar var manevi olarak da zarar gördüğünüzü düşünüyorum. Şikayette bulunabileceğiniz her yere şikayette bulunun ve işin peşini bırakmayın lütfen. Biz işin peşini bıraktıkça iyice yozlaşıyoruz 3 maymunu oynuyoruz çünkü..

idari olarak trafik kazasi trafikciler tarafindan rapor tutulur karsi taraf kactigi icin ucu açık kalır.

En iyisi adli başvuru mala zarar verme suçu var. Arastirilir plaka bulunur mahkemeye cikmadan uzlastirmaci atanir.

En iyisi plaka tespit edilir adama ulasilir boyle boyle ya mahkemeye gidicem ya karsila zararimi denir zarar karsilatilir.
  • frozensoul kullanıcısına yanıt
    ?
  • Parkebilecek daha kötü bir yer olamazdı heralde. Arkadaki çarpmasa başka biri mutlaka çarpardı zaten.

• wardstone kullanıcısına yanıt
    Binalarda , dükkanlarda gördüğünüz çoğu kamera bu şekilde kalitesiz zaten , çin mallarını ya da eski teknoloji uyduruk ne varsa perpaya indiriyorlar kaliteli diye millet kapış kapış 3 katı paraya taktırıyor . 10 sene önceki o büyük gözüken kaliteli kameralar olsa şu an o plakayı yakınlaştırarak görürdünüz .
  • Konu fake değil mi yukarılarda bir arkadaş tespit yapmış

• avnenger A kullanıcısına yanıt
    Video çözümlemeyi bu kadar kısa ve net anlatan bir yazı daha görmemiştim tebrikler gerçekten .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.