< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alalı iki gün olmadan, duran arabama vurdular! (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana trafikçe çarpıp kaçtılar hemde bebek sahilde oldu kovaladım beşiktaşa doğru sonra durup polisi aradım dedim beşiktaşda yakalarsınız plaka bu beyaz fiat fiorino kaçtıysa yapcak bişey yok gelmemize gerek yok dava açın dedi gelmediler bile sizin polisliğinize diyip dava açtım mahkemede evime takipsizlik geldi 4 kişinin ifadesini almışlar ben yapmadım demiş mahkeme de tmm o zmn herhalde deyip salmış hale bak! Takipsizlik çıktı bana gelen kağıtta kovuşturmaya gerek olmadığı yazıyordu mahkeme zamanı benden vatandaş malından canından daha önemli mahkeme Türkiyede vatandaş için çalışmıyor o zaman anladım. Hemen tekrar başvurmak lazımmış böyle takipsizlerde ama ben yapmadığımdan adam arabaya zarar verdi büyük ihtimalle alkollüydü çok tehlikeli sürüyordu ve yanına kaldı amerikada olsa mahkemeye zorunlu çıkar careless drivingten ehliyeti gider almanyada psikoloğa gönderirler bizde her şeyi yapsan da sonuç alamıyorsun....
-
bence park ettigi yerde bir problem yok diye düşünüyorum.
sonuçta araç park edilen bir yer gibi duruyor.
aracın devam ettigi istikamette diger işletmelerin kamera kayıtlarını izlemenizi tavsiye ederim.
kesinlikle aracın plakasına ulaşabilirsiniz.
daha sonra da savcılıga şikayette bulunabilirsiniz.
Sigorta şirketiniz de aynı şekilde vuran aracın sigorta şirketine dava açacaktır.
Zararınız karşılanacaktır. Deger kaybı için ise biraz ugraşmanız gerekecektir.
-
Bence kadın şöför. Yol üstünde hiç kamera yok mu ? Aracınızın kaskosu var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ES3NTGeçmiş olsun. Vurunca radyatörü patlamış, kaçarken yer ıslanmış vaziyette. Fazla uzağa gidemez o halde. Yol üzerindeki kameralarada bakın derim.
Korkudan o hareketleri yapmadıysa acemidir, motoru çoktan eline almıştır, olmasa bile çekici ile gitmiştir.
-
Geçmiş olsun
Ayı oğlu Ayı, o kadar boş alanda çarpmayı nasıl becerdiyse? Gerçekten sinir bozucu bir durum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 14 Aralık 2020; 21:30:42 >
Kamerada gözüken 4 kişi de maske takmıyor tuhaf
-
Üstat kaskoyla yaptıracağım, sigortacıma görüntüyü de ilettim; olayın park halinde olduğu ispatlı olduğu için zararını karşılar dedi, uğraşırlarsa aracı da bulurlar dedi ama uğraşacaklarına yönelik konuşmadı. Ben de uğraşacaklarını zannetmiyorum, muhtemelen kaskoyu yenilerken fiyat yüksek gelecek.
Her türlü beni zarara soktu, ciddi ciddi şikayetçi olma konusunu düşünüyorum ama daha önce yine benzer bi durum başıma geldiği için polis yalandan dilekçe yazdırıp başından savıyor. Daha sonra bu olayın nasıl takipçisi olabileceğime dair birkaç avukat arkadaşıma danışıp bilgi alacağım.
Şikayetçi olursam ve olay sonuçlanırsa konuya güncelleme yapacağım. Gram ümidim yok ama inşallah bu geri zekalının kim olduğunu öğrendiğimiz günleri de görürüz.
-
Aman hocam ne gerek var ya, hangi birini döveceksin; dışarıda bunlardan sürüyle var, döve döve biter mi.
-
Çok geçmiş olsun dostum. elim ayağım titredi sinirden resmen birde hiç bir şey olmamış gibi çekti gitti şeref yoksunu
-
Model belli, renk belli. Elbet bir kameraya takılmıştır. Oradan devam edin, geçmiş olsun.
baban sana mevzuyu izah etmeni beklemiyorsa alma adamin babanin arabasi dinlemeden etmeden saydiran kisilerin mali kullanilmaz
-
Çok geçmiş olsun. Memlekette genel olarka artık kul hakkı haram helal kavramları yalan olduğu için kaçmayı tercih etmiş. inşallah bulursun karaktersizi.
-
Bence sıfır araba alınca ilk yapılacak iş tamponu çizmek ya da tekme atmaktır. Yeni ayakkabı alındığında üzerine basılması gibi. Sakınılan göze çöp batıyor cidden. Benim arabayı da hevesle aldım. Sıfır değil ama temiz. Ön tamponu sürtene kadar rahat etmedi araba. Güzelce sürttüm. O günden beri hiçbir şey olmuyor. -
Bu video ile kaskoya başvurursanız, kasko çarpan aracı bulabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah kimsenin başına vermesin. Çok kötü bir duygu.
quote:
Orijinalden alıntı: Windows95O da sıkıntı.
Sizin gaajın çıkışı nasıl bilmem ama, benim eski müstakil evimin garaj çıkışına birileri sürekli park ederdi.
Koskoca sokak boş olsun, ilk gelen aaba garajın önüne patk eder, o kadar cins bir durumdu yani.
Şimdi arabam sokakta, inanın daha rahatım.
İstediğim zaman binip gidebiliyorum, kapı kapı dolaşıp araç sahibi aramadan.
Ha bu arada komşularım da tam birer otopsi çocuğuydu.
Yahu diyorum abi arabanı 1 metre geriye park et, garaja girip çıkamıyorum.
Yok illa santimi santimine kendi evinin önüne koyacak.
Alıntıları GösterBiz çözdük o işi belediyeye duba çaktırdım. Daha fazlasında ecel gücüyle hallediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70Bana trafikçe çarpıp kaçtılar hemde bebek sahilde oldu kovaladım beşiktaşa doğru sonra durup polisi aradım dedim beşiktaşda yakalarsınız plaka bu beyaz fiat fiorino kaçtıysa yapcak bişey yok gelmemize gerek yok dava açın dedi gelmediler bile sizin polisliğinize diyip dava açtım mahkemede evime takipsizlik geldi 4 kişinin ifadesini almışlar ben yapmadım demiş mahkeme de tmm o zmn herhalde deyip salmış hale bak! Takipsizlik çıktı bana gelen kağıtta kovuşturmaya gerek olmadığı yazıyordu mahkeme zamanı benden vatandaş malından canından daha önemli mahkeme Türkiyede vatandaş için çalışmıyor o zaman anladım. Hemen tekrar başvurmak lazımmış böyle takipsizlerde ama ben yapmadığımdan adam arabaya zarar verdi büyük ihtimalle alkollüydü çok tehlikeli sürüyordu ve yanına kaldı amerikada olsa mahkemeye zorunlu çıkar careless drivingten ehliyeti gider almanyada psikoloğa gönderirler bizde her şeyi yapsan da sonuç alamıyorsun....
Sen dava açmamış savcılığa başvurmuşsun, mahkemeye başvurman gerekiyordu.
-
Adliye binasına gittim dava açıcam dedim savcılığa yolladılar ben nereden bileyim orada düzgün yönlendirmiyorlar eve celp geldi savcılıktan takipsizlik çıkmış 15 gün içinde mahkeme diyor öyle kaynadı
-
Önünden geçen adam 15 saniyeyle kurtulmuş. Sana da geçmiş olsun kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X