|
Alalı iki gün olmadan, duran arabama vurdular! (12. sayfa)
-
-
Kafaya çok takma derim.. Bu bir kul hakkıdır.. Bunun bedelini ahırette ödeeyecek, orda para mara geçmez; ya onun sevabı babana ya da babanın günahları ona yüklenir.. Bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz
-
Geçmiş olsun ... Savcılığa başvursanız acaba mobeseden bakılamaz mı ?
-
Yapacağınız o model de otomobilleri sanayilere gelip gelmediğini sormak madem radyatöru patlatmış gideceği yer sanayi -
welcome to turkısh bılal :D
-
Size çarpan araç 4.Nesil Seat İbiza. Ön ızgarasına bakacak olursak da aracın makyajsız kasa olduğunu söyleyebiliriz yani model olarak da 2012'den daha yeni olabileceğini sanmıyorum. Civardaki Seat/VW servislerine baksanız bence bir ihtimal bu aracı bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 15 Aralık 2020; 11:45:28 > -
Türkiye'de kadın şoför oranı %15-20 falan, neredeyse kadınların 4 katı erkek şoför var; herhalde erkeklerin kaza yapma oranı daha yüksek olacak, boş duyar kasmayın hocam. Bilahare, kaza yerine yakın oto yıkamacılarla konuştum, çalışanları şoförün kadın olduğunu söylediler; ne kadar doğru bilemem tabi. Bir tanesi de sevabına plakasını almamış, film izler gibi izlemişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 15 Aralık 2020; 11:50:31 > -
25 mart 2019 da mi oldu olay? -
Neyin düzmecesi üstat; benim aracımın plakasını biraz zorlasan videodan da okursun zaten.
-
Artık "kadın sürücü müdür?" lafınıza katılmamakla birlikte geçmiş olsun diyorum, kamera kayıtları ile vs. suçluya ulaşmak mümkündür. Kazaları yapanlar her zaman "kadın" değildir, suçlu sadece suçludur. Türkiye'deki trafikte yer alan sürücülerin büyük kısmı kötü sürücüdür çünkü analitik düşünceleri zayıf ve ani karar veremiyorlar, heyecan yapıyorlar.
-
2017de sifir aracimi aldigimin ilk haftasi park halinde aracin sol tarafima komple carptilar, kapilar camurluklar, benzin kapagi bile hasat olmustu, cok uzulmustum ama hayatin icinde var boyle seyler. -
Güzergah üzerinde başka dükkanlarda kamera yok mudur hocam? Yani beklese ve özür dilese kaskodan bile halledilebilecek bir olay için kaçması bulunması gerektiğini hissettirdi bana.
-
Videoyu izleyince kendi aracım aklıma geldi böyle bir moloz seyir halindeyken sağa kırıp yol kenarında beklerken duran aracıma arkadan çarpmıştı. Ne olduğunu anlayamadık. Sürücü tam bir serseriydi benim tanıdığım var usta deyip kendi gibi birini çağırmıştı kaza mahalline, sonrasında polis çağırıp tutanak tutturduk. Alkollü değildi ama madde kullandığına emindim. Tekrar geçmiş olsun hocam. Video ile beraber bulunduğunuz yer Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunun, acele edin ki çoğu işyeri 30 günden fazla kayıt tutmuyor. Çok geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya_es -- 15 Aralık 2020; 12:30:23 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kötü bir haber vereyim, adamı bulsan da bütün suç onda değil. Sigorta süreci nasıl yürüyor, yasal prosedür nasıl haberim yok ama park ettiğin yer yanlış. Eğer bir bilirkişi raporu çıkarsa senin park edilmeyecek yere park etmiş olman da kusur sayılacak. Kavşak ağzına araba park edilmez maalesef. Yine de bu vurup kaçanın asıl suçlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben sana durumu anlatmak istedim.
-
Yasaksa versin cezasını yada arabasını çeksin.
Otopark çıkışına araç park edildiğinde otoparktan araç çıkamayacağı için sinirlenip park halinde duran araca devamlı bilerek çarpıyor sizce burada kim suçlu ? Polisi ararsın plakayı ve durumu anlatırsın ruhsat sahibini arar bilgilendirir halen çekmezse çekici çağırırsın çektirirsin bu şekilde vur kaç hukuken %100 sen suçlu duruma düşüyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: marophatKötü bir haber vereyim, adamı bulsan da bütün suç onda değil. Sigorta süreci nasıl yürüyor, yasal prosedür nasıl haberim yok ama park ettiğin yer yanlış. Eğer bir bilirkişi raporu çıkarsa senin park edilmeyecek yere park etmiş olman da kusur sayılacak. Kavşak ağzına araba park edilmez maalesef. Yine de bu vurup kaçanın asıl suçlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben sana durumu anlatmak istedim.
Haklısınız bilir kişi rapor tuttuğunda duran aracın nasıl ve nereye parkettiğine de bakıyor ama bu kazadaki kusur oranını etkilemez , en fazla park cezası yazarlar beyaz araca . Umarım bulunur gerçekten çok sinir bozucu bir olay.
-
Şoförün kadin olduğuna yemin edebilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen yazılmıştır ama; sigorta öyle ya da böyle yapanı bulur ve kanırtarak alır. Elinizdeki video görüntüsü bağlamında kusur sizde olmadığı için de hasarsızlık indirimi yanmaz. Ha kaskonuz yoksa bize geçmiş olsun, cana gelmemiş demekten başka bir şey de kalmaz.
-
Arkadaşım yasal durumu bilmediğimi söyledim ama kazalarda çıkan bilirkişi raporlarında aracın yanlış yere park ettiği çıkacak sonuçta. Bu durumda sigorta parasını verir mi vermez mi bilmiyorum. Demeye çalıştığımı anlamadın galiba.
-
Geçmişler olsun, aileniz saglıklı huzurlu olsun gerisi halledilir. Bunu yapanın da allah belasını versin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X