Şimdi Ara

alamancı yalanlarında bu hafta: 'Türkiye'de en fakir insanın 4 dairesi var' dedi çarşı karıştı :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
21.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 senedir medeniyetin göbeğinde yaşayıp da kendisini 1 gr bile geliştirememiş bir sürü insan müsveddesi gördüm
  • Bir şey yazardım ama ceza almaya değmez bunun gibi 5 para etmez insanlar yuzunden.
  • 4 dairesi varsa 8 arabası 12 motoru 16 gemisi 20 tane ise İphone 11 Max modeli vardır..Kriz mriz yok

• Len bu civciv beyinliler gidiyor oralara biz buradayız ona yanıyorum..Zamanında gitmişler işte kolay iken..O zaman gitmek lazımdı ama ...

• Badem bıyıklı bir yandaş bu.

Mühendismiş bir de, tipini...

İnsanda biraz utanma arlanma olur, değil mi? Yok işte, bunlarda yok!
  • Arkadaşlar benim 4 daire kimdeyse versin artık.

• Sonra bir uyandım, donda ıslaklık. :D

• Adam doğru diyor rahata alışmış bu ülke.. Başkomutan ne derse iyi bilir yapar.. 4 daire 2 dükkan 1 depo 2 araba 1 motor 1 yazlık var. Aylık gelir 19 k iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

Almanya ikinci vatandasligi kabul etmiyor. Bunlarin cogu mavi kart (oturma izni) ve turk pasaportu ile yasiyor. Sure limitini Bilmiyorum ama ciddi kisitlanmasi gerek.

Avusturya bir ara vatandasliga basvurmayanlarin oturma izni iptal esilcek diyordu bilmiyorum ne oldu.
    31.12.1999'a kadar çifte vatandaş olmuş olanların çifte vatandaşlıkları baki kalıyor. Videodaki haminnenin yaşı buna uygun...
  • 50 sene almanyada yasamis ama konusmasi bir gram duzelmemis.

Adam hayatinda hic kitap okumamis, acip bir belgesel izlememis. Bir filmi acip izleyip, sonra bu filmden nasil bir mesaj aldim diye kafa yormamis.

Hic bir dunya gorusu edinememis. Ne Turkiyeyi ne de Almanyayi dogru durust takip edebilmis ve anlayabilmis degil.

Sadece ilk 5 dakikasini takip edebildim. Sonra dayanamayip kapattim..

Adama sadece su soruyu soracaklardi ve tum bu munakasa bitecekti. Omrun belki 70 belki 80 sene. Madem Turkiye bu kadar guzel, neden omrunun 50 senesini Almanyada gecirdin? Nokta.
  • 4 daire mi ? Sizin Allah bin belanızı versin be. Utanmadan konuşuyorlar bir de.
  • Bu akp çomarlarinin neden en büyük özelliği utanma sıkılma yalan dolan onur hasiyet şeref olmaması bunu birisi aciklaya bilir mi bu bir sosyalajik bir durum mu bunun sebebi nedir bilen var mı sosloyog yok mu bir tane bile bu forumda

• Gençliğimiz kazandığımız paradan alının vergiler resmen yaşlıların emekli aylıklarına ve sağlık harcamalarına gidiyor. 15 sene prim yatırıp emekli olan 30 35 senedir maaş alan insanlar var bu ülke de

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Gençliğimiz kazandığımız paradan alının vergiler resmen yaşlıların emekli aylıklarına ve sağlık harcamalarına gidiyor. 15 sene prim yatırıp emekli olan 30 35 senedir maaş alan insanlar var bu ülke de
    Oy için zamanında yapılmayan kalmamış ha o aylık alanlar zaten son 15 yılda çöpü öldü ölmeyede devam ediyorlar işin kaymağını yiyenler hep genç nüfus fazla o kafa ile girmez zaten ülke bundan sonra oy almak için ciddi çabalamaları lazım ülke direk ABD emperyalizminin içine düştü son 10 yılda lüks tüketim hastası toplum oldun.Dinle mimle gitmiyor zaten denediler gördüler sonucu e sende Körfez ülkeleri gibi petrolde yok gazda sonuç bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• En gıcık kaptığım İnsan tipi

Bunların geneli böyle. Adamlar oralarda (bolluk içinde) yaşayıp, daha da bizi kıskanıyor iyi mi!

Erdoğan'ın "Almanya bizi kıskanıyor" dediği, bu tip adamlar

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir ahlaksızlık? Yaşlılara saygı da kalmamış artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Bu nasıl bir ahlaksızlık? Yaşlılara saygı da kalmamış artık.
    Ahhshssjaksj

alamancı yalanlarında bu hafta: "Türkiye'de en fakir insanın 4 dairesi var" dedi çarşı karıştı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Umarım yaşlanınca senden daha kötü bir torunun olur, sana daha beter işler yapar da saygının önemini anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Umarım yaşlanınca senden daha kötü bir torunun olur, sana daha beter işler yapar da saygının önemini anlarsın.
    Ahahahah kahkaha atiyorum ulan

Hocam sen dedemin nasıl bir serefsiz olduğunu biliyon mu yok

Ondan boyle konusuyorsun o yuzden kızmıyorum sana

Bu arada natalistim umarim cocugumda torunum da olmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.